עדן??

עדן??

האם נדמה לי או שהכרזת כרגע על יום הולדתך??? אז מזל טוב! אושר ועושר ושיקחו אותך רק למסעדות שתוכלי לאכול בהם בלי להקיא ושהמחשב יחזיק מעמד עוד הרבה שנים טובות ברכות ברכות ועוד ברכות!

../images/Emo65.gifמזל טוב מזל טוב!!!../images/Emo65.gif

טוב נו, שוב צריך להתחנף אליך? הפעם בשנה הזה שבו אני מקשקש עד כמה שאני מאחל לך רק טוב וכשנגמר היום אני שוכח וחוזר לאחל לך עננים רדיואקטיביים מתחת לבית? רגע, אם איחרנו ביום, אז זה אומר שבעצם אני יכול לאחל לך עננים כבר מעכשיו? מזל טוב אישה, צעירה ככל שתטעני. את מותק, בדרכך שלך.
, מה-

../images/Emo47.gif../images/Emo212.gifמאאאזל טוב!!!../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

מאחלת לך שנים רבות של אסלה נקייה בלי שתינה של גבר על הקרש! וחוץ מזה המון מזל-טובים והרבה כיף שמחה ואושר בחיים!!!!!!!והרבה שופינג על חשבון לומד לעוף!

סוודרית

New member
עדנה יקירתי,

אני מאוד מקווה שמלאך לא טועה ואכן יש לך יום הולדת כי אני לא מוכנה לבזבז מזמני היקר סתם ! מזל טוב ! וברגיל אחרי שכולם יסיימו לאחל תקראי את הברכה שלי שבתוכה אני כוללת את כל הברכות? ברור ? יופי !

אנגסטרם

New member
מזל טוב!

הרבה שנים מאושרות וחנוכה מלא בסופגניות ריבת חלב לא משמינות! >מעתיקה מחומוס<

אנגסטרם

New member
זהו, הלידה מבוטלת עד להודעה חדשה

עשיתם לי עין הרע עם כל האיחולי לידה קלה שלכם ובסוף אני אלד בשבוע 42 אחרי זירוז שיקח 15 שעות וניתוח חירום. תודה רבה באמת.

מזל טוב!

אחלה חודש להוולד בו! שהמחשב "החדש" יעבוד כמו שצריך ונזכה לשמוע את פניני חכמתך פה הרבה יותר...

מזל טוב!

וברכות באווירת חנוכה- שכל השנה יהיה לך אור ודברים לא ייאבדו לך בחור שחור. שלעולם לא תיראי כמו סופגניה ושלא יהיו לך בחילות באונייה! שלא יצליחו לסובב אותך כמו סביבון ושיהיה לך תמיד הרבה תיאבון! אבל רק תיאבון לדברים לא משמינים כמו חסה, גזר ואולי קצת בוטנים... שתפסיקי לקנות מהכספומטים "אבקת סוכר" כי זה תחביב יותר מידי יקר! שלעולם לא יתנגנו לך שירים מעצבנים בראש ותצליחי להשתכר אפילו מתירוש! שתקבלי דמי חנוכה במשך כל השנה ושיהיו לך הרבה בגדים סגולים העונה, שלעולם לא תיכווי מריבה שחוממה במיקרוגל ושגופך לא יהיה מעוגל! טוב, עברה לי המוזה וכואבות לי השיניים אז יאללה, תעופי לי מהעיניים! :)

יצורה

New member
באיחור יותר אופנתי משל חומוס

אם כל כך הרבה אנשים מאחלים לך מזל טוב, אושר וכל טוב, זה אומר שכבר הספקנו לשכוח מי היא עדן האמיתית. הרודנית הבלתי מתפשרת. הסיוט הגרוע ביותר של למד. הסנדקית של העולם התחתון של לוד. העדן שמאלצת אותנו לעשן נרגילות בטעם ג'חנון ומהפחד אנחנו לא חושבים על לסרב. העדן שמעיפה עפיפונים תוצרת בית. העדן שהייתה חלק אינטגרלי בטביעת המונח "תגעי-תגעי". העדן שמרעילה בעקביות את אורחיה בצ'יפס לא מבושל ובקבב נפץ. העדן ששורפת מטבחים בלי לחשוב פעמיים. בקיצור, התגעגענו (גם למד, ולא משנה כמה הוא מנסה להשמע קשוח ונונשלנטי)! מי ייתן ותתלונני על כל הקאה והקאה (וגם על דרורע) בזמן אמת ולא רק פעם בשנה

למעלה