עדן לנצח-שאלון

עונה

*איזה בת אתם הכי אוהבים?ברוקי קוקי
*איזה בן אתם הכי אוהבים?אדם
*מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)?ואלאס כמובן *איזו בת הכי מעצבנת במשחק?ליז
*איזה בן הכי מעצבן במשחק?מאט
*איזה זוג הכי לוהט?ברוק
ואדם *איזה זוג הכי לא מוצלח?קאסי ומאט אופקורס *האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן?לא *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה?לא *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט?לא
*האם הייתם רוצים להיות במקום ליז?לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' וולאס?לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' ברוק?אולי *''' ''''' ''''' ''''' ''''' דייב?לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' קאסי?לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' שונה?לא *האם הייתם רוצים לחיות בעדן?לא
*מה דעתכם בנוגע לתוכנית?אחלה תוכנית
*מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן?קאסי *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר?קאסי *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק?ואלאס *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח?לא
*מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית?את כול התפניות *מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית?את כול הסכינים שתוקעים אחד לשני בגב. *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית?המנחה *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית?שאלה קשה *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל?בהחלט

תשובות:

*איזה בת אתם הכי אוהבים? - ליז *איזה בן אתם הכי אוהבים? - ג'ורדן *מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)? - ליז וואלאס *איזו בת הכי מעצבנת במשחק? - קאסי *איזה בן הכי מעצבן במשחק? - מאט *איזה זוג הכי לוהט? - אהבתי את דיוויד וליז *איזה זוג הכי לא מוצלח? - מאט וקאסי *האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן? לא *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה? לא *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט? לא *האם הייתם רוצים להיות במקום ליז? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' וולאס? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' ברוק? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' דייב? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' קאסי? - כן, יש לה הכי הרבה כסף! *''' ''''' ''''' ''''' ''''' שונה? לא *האם הייתם רוצים לחיות בעדן? לא *מה דעתכם בנוגע לתוכנית? מממ.. אין ממש סיבה לגרוש שם, חוץ מהדרך שמסתדרים עם אנשים, והכמות כסף שיש להם. אז היא קצת חסרת תוכן, ובנו יותר מדי על זה שיהיו שם תככים, ואם לא הם ייצרו אותם ע"י התפוחים שיתנו, אז בד"כ לא הייתי רואה את זה, אבל התמכרתי
*מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן? קאלודיה *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר? קאסי *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק? דייב, הוא מתעצבן משטויות! ועם הקול העבה שלו הוא נשמע עוד יותר טמבל שהוא מתעצבן
. אה וגם ניבין, כשהעיפו אותה, היא ממש דפוקה. *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח? לא *מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית? את התפנית החדה בטקסי גירוש *מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית? את כל הקטעים שמראים שאנשים מעדן (לרוב ואלאס ומאט) משכנעים אנשים להצביע הצבעות מסויימות *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית? אותה תשובה מלמעלה *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית? שיש תפנית בגירושים, ומישהו מקבל כוח מסוים או מאבד כוח מסוים *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל? - הישרדות! היכ קלאסית, יש בסיס לגירוש, הקטעים שמראים מעניינים, ויש תוכן

../images/Emo175.gifאז ככה...../images/Emo175.gif

הכי אהובה: קאסי הכי אהוב: אדם הכי אסטרטגי: קלאודיה הכי מעצבנת: שונה הכי מעצבן: דייב השמנמן המגודל זוג הכי לוהט: היה. דיוויד וליז זוג הכי לא מוצלח: קלאודיה ו...??? אה אופס זה לא זוג...חחח לא הייתי רוצה בכלל להיות שם כולם שם מנ מניאקים ג'ורדן חמוד מסכן למה העיפו אותו? בני בני זו... עכשיו שאלון שאני רוצה לעשות: אין לכם מה לעשות בחיים חוץ מלבדוק מה עניתי??? חחחח חמודים.........

עונה ../images/Emo13.gif

*איזה בת אתם הכי אוהבים? ברוק!!!!!!!! *איזה בן אתם הכי אוהבים? ואלאס *מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)? ואלאס *איזו בת הכי מעצבנת במשחק? ליז *איזה בן הכי מעצבן במשחק? אממ... דייב ומאט *איזה זוג הכי לוהט? בזמנו אהבתי את ברוק וואלאס *איזה זוג הכי לא מוצלח? ליז ודייב חחחחח *האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן? אממ לא!!!!!!!!! *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה? ושיתקעו לי סכינים בגב בלי סוף? לא תודה :) *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט? לא, הוא אגואיסט *האם הייתם רוצים להיות במקום ליז? לא חחח *''' ''''' ''''' ''''' ''''' וולאס? יש מצב... דיי הולך לו *''' ''''' ''''' ''''' ''''' ברוק? לא... צלבו אותה *''' ''''' ''''' ''''' ''''' דייב? פור גאד סיינס הל נו!! *''' ''''' ''''' ''''' ''''' קאסי? בטח!! 107 פאקינג דולר *''' ''''' ''''' ''''' ''''' שונה? לא... לא אוהב אותה *האם הייתם רוצים לחיות בעדן? אממ לתקופה קצרה (כמה חודשים) *מה דעתכם בנוגע לתוכנית? פיצוץ! לא מבין למה הורידו אותה בארה"ב *מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן? קלאודיה דפנטלי *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר? אמממ *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק? אפ'חד לא מצחיק... כולם רציניים ומשחקים ת'משחק חח *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח? לא... אבל אהבתי ת'רעיון שהיה בהתחלה- 3 שנים *מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית? אממ משולשי אהבה, שוחד, דקירות סכינים בגב, דליפות מהחזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח *מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית? רות' המנחה!! *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית? שהיא נגמרת בסוף :( *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית? הכל *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל? כן!! כרגע כן ואולי גם בכל הזמנים...

התשובהה שלייי

1.ברוק 2.אדם!!!!! 3.ליז 4.ליז 5.מאטטטטטטטט 6.אדם וברוק 7.קאסי ומאט 8.לא 9.לא 10.חלילה 11.לא 12.לא 13.כן,בגלל שיש לה את אדם חחח 14.לא 15.לא 16.לא 17.לא,אחרי כמה זמןזה כבר יימאס 18.תוכנית שווההההה 19.אדם 20.קאסי 21.ליז 22.לא..כי אחרי המון זמן זה נמאס 23.את הפרק של לונדון...כי היו כל כך הרבה תוכניות שהיה מעניין לראות מה יקרה בסוף 24.את מאטטטטטט 25.שאדם המושלם ראה את הפתק שברוק כתבה לו ואמר וואלס אתה לא כזה חכם כמו שחשבת הוא פשוט כזה מושלםםםם 26.לא

מיטל101

New member
תורי

*איזה בת אתם הכי אוהבים? אמממ…..אני ממש אהבתי את ברוק.. *איזה בן אתם הכי אוהבים?דיוויד *מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)?מאט....אבל הוא כזה כלב *איזו בת הכי מעצבנת במשחק?שונהההה *איזה בן הכי מעצבן במשחק?מאט *איזה זוג הכי לוהט?ברוק ואדם ז"ל *איזה זוג הכי לא מוצלח?מאט וקאסי *האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן?לאאאאאאאא *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה?אולי.....היא חמודה *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט?אין סיכוייייי *האם הייתם רוצים להיות במקום ליז?היא גם חמודה *''' ''''' ''''' ''''' ''''' וולאס?לאאאאאאאא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' ברוק?לאאאאאאאא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' דייב?לאאאאאאאאא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' קאסי?לאאאאאאאא,אם כן רק בגלל הכסף *''' ''''' ''''' ''''' ''''' שונה?לאאאאאאאאאאאאא *האם הייתם רוצים לחיות בעדן?בטח *מה דעתכם בנוגע לתוכנית?אחלה תוכנית,אוהבת *מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן?קלאודיה *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר?קאסי ברור... *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק?אף אחד.... *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח?לא....יש גבול *מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית?אממ....לויודעת *מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית?גם לויודעת *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית?מאטטטטטט....חחח *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית?מאיפה לי? *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל?לא....הישרדות שולט

nimov

New member
כנסו דעה של מלך סתם..

*איזה בת אתם הכי אוהבים? סטפני *איזה בן אתם הכי אוהבים? דייב ואאלס *מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)? ואאלס *איזו בת הכי מעצבנת במשחק? ניבין לשעבר אבל מאלה שבמחשק קאסי *איזה בן הכי מעצבן במשחק? ריאן *איזה זוג הכי לוהט? סטפני ואאלס למרות שהם לא היו ביחד זה יהיה מושלם *איזה זוג הכי לא מוצלח? קאסי ומאט *האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן? לא *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה?לא *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט? יש מצב *האם הייתם רוצים להיות במקום ליז? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' וולאס? כה *''' ''''' ''''' ''''' ''''' ברוק? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' דייב? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' קאסי? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' שונה?לא *האם הייתם רוצים לחיות בעדן?כן! *מה דעתכם בנוגע לתוכנית? התוכנית הכי טובה שיש *מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן? דייב *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר? קאלאודיה *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק? דייב *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח? כה למרות שאני יודע שלא *מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית? הכול *מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית? כלום *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית? שהיא תיגמר *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית? הזיון של וואלס ושונה *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל? כן למרות שהכול טוב ביס ריל

YOUNG man

New member
אני עונה....

*סטפני *דייב *וואלאס וסטפני *ליז *מאט *וואלאס ושונה *קאסי ומאט *לא ממש *בכלל לא *לא *לא *כן... כי הוא אסטרטגי *לא *כן כי הוא קורע *לא כ"כ *יש מצב שכן... אולי... לא יודע... *כן... לדעתי הייתי מצליח שם מאוד... *תוכנית מצויינת, מהנה ומותחת... כל הכבוד לערוץ FOX שמממן את התוכנית... *סטפני *קאסי *דייב *לא... אבל הייתי רוצה שזה ימשך לשנה וחצי או משהו כזה... *את הריבים והזיונים... *את הסכינים בגב... *אין לי כזה דבר... *מתי שנראה את המנצח הגדול של "עדן לנצח"... *כן... לדעתי כן...

למעלה