עדן לנצח-שאלון

SiM GirL

New member
עדן לנצח-שאלון

שאלון שהוא כמו סקר בנוגע לעדן לנצח: *איזה בת אתם הכי אוהבים? *איזה בן אתם הכי אוהבים? *מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)? *איזו בת הכי מעצבנת במשחק? *איזה בן הכי מעצבן במשחק? *איזה זוג הכי לוהט? *איזה זוג הכי לא מוצלח? *האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן? *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה? *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט? *האם הייתם רוצים להיות במקום ליז? *''' ''''' ''''' ''''' ''''' וולאס? *''' ''''' ''''' ''''' ''''' ברוק? *''' ''''' ''''' ''''' ''''' דייב? *''' ''''' ''''' ''''' ''''' קאסי? *''' ''''' ''''' ''''' ''''' שונה? *האם הייתם רוצים לחיות בעדן? *מה דעתכם בנוגע לתוכנית? *מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן? *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר? *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק? *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח? *מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית? *מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית? *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית? *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית? *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל? מקווה שתענו!

SiM GirL

New member
הדעות שלי:

*קלאודיה *ג'ורדן *מאט *ברוק *מאט *קאסי ומאט *ג'ורדן וקלאודיה (הם בקושי מתחבקים!) *לא, כי יש הרבה אנשים בעדן שלא סובלים אותו פחד. *כן, כי היא מאמי *לא, כי הוא בלתי נסבל *לא, למרות שהיא מתוקה, היא נמצאת במצב לא הכי נעים *לא, כי הוא מוזר *לא, כי היא רמאית שבאמת רוצה רק כסף *לא, כי הרבה חושבים שהוא החנון המצחיק *כן, היא כזאת מתוקה ואפשר להגיד שהיא נמצאת במצב הכי טוב בעדן *כן, כי אני חולה עליה: היא גם יפה וגם היא במצב טוב *כן, למרות כל הסיוטים והמצבים הלא נעימים *בשבוע הראשון היא לא היתה כזאת מוצלחת, אבל אז היא עלתה ועלתה! *קלאודיה, היא ממש תמימה! *קאסי יצאה פראיירית לא מזמן, עדיף שיסלקו את מאט והיא תמצא לה כבר דרך..אבל גם ככה אני חולה עליה! *דייב, פחח הוא קורע! *לא ממש, כי אם היא תימשך, יתחיל לי להמאס ממנה.. כזאת אני! *את המשימות, הן מעניינות! *את כל התככים ותקיעות הסכינים בגב! *שהם התחילו להתייחס גרוע לכריס, זה ממש עצבן אותי! *שקאסי זאת שהכסף שלה נפקד בבנק *נראה לי שכן, למרות שגם השרדות ושחק אותה סטרייט הן תוכניות לא רעות... עכשיו תורכם לענות!

Boran

New member
נראה

השירשורים של עדן לנצח גם ככה ענקיים בד"כ. סקר זה בסדר לעשות הודעה חדשה, למרות שאם לא יהיו לו הרבה משיבים אני אשרשר אותו.

תשובות:

איזה בת אתם הכי אוהבים?ברוק
איזה בן אתם הכי אוהבים?אדם מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)?מאט איזו בת הכי מעצבנת במשחק?שונה
איזה בן הכי מעצבן במשחק?מאט
איזה זוג הכי לוהט?ברוק ואדם! איזה זוג הכי לא מוצלח?ליז ודייב זה פשוט לא יעבוד! האם הייתם רוצים לחיות בעדן?כן האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח?אממ.. לא! מה דעתכם בנוגע לתוכנית?שולטת!! מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן?קלאודיה מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר?קאסי מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק?דייב האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריל?לא, הישרדות 7 היה הכי טוב

S i M u S h

New member
תשובות שילי..

*איזה בת אתם הכי אוהבים? ליז *איזה בן אתם הכי אוהבים? דיוויד
*מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)? אממ מאט נראה לי לא? בנזונה.. *איזו בת הכי מעצבנת במשחק? ניבין (עפה) *איזה בן הכי מעצבן במשחק? מאט בעע *איזה זוג הכי לוהט? דיוויד וליז לשיעבר :( *איזה זוג הכי לא מוצלח? קאסי ומאט..!! הוא שונא אותה! *האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן?לא *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה?מייבי היא דווקא חמודה *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט? לאאא *האם הייתם רוצים להיות במקום ליז? אממ כה *''' ''''' ''''' ''''' ''''' וולאס? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' ברוק? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' דייב? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' קאסי? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' שונה? אולי.. כוסית.. אבל שקרנית *האם הייתם רוצים לחיות בעדן? בטחח אבל בלי בלאגנים.. *מה דעתכם בנוגע לתוכנית? תוכנית שווה :) *מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן? אממ לא נראה לי שיש.. כולם משחקים.. *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר? חיחי כולם *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק? אפ'חג כולם סתם חשים מצחיקים *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח? כהה :) יהיה מעניין בטירוף *מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית? שניבין עזבה :) בעע עליה *מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית? שדיוויד עזב :( מיי לאבבב *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית? לפעמים כל התפוחים וההפניות שעושים בגירוש.. אבל רק לפעמים..!! *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית? שדיוויד עזב :( *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל? כהה!!

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif מגניב אני עונה

*איזה בת אתם הכי אוהבים?
ברוק *איזה בן אתם הכי אוהבים?
דיויד
, וואלאס *מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)?
וואלאס *איזו בת הכי מעצבנת במשחק?
שונה *איזה בן הכי מעצבן במשחק?
מאט בעעעעע *איזה זוג הכי לוהט?
דיויד וליז *איזה זוג הכי לא מוצלח?
קאסי ומאט *האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן?
ממש לא *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה?
יש מצב *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט?
איכס *האם הייתם רוצים להיות במקום ליז?
כן *''' ''''' ''''' ''''' ''''' וולאס?
כן *''' ''''' ''''' ''''' ''''' ברוק?
לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' דייב?
לאא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' קאסי?
לאאא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' שונה?
*האם הייתם רוצים לחיות בעדן?
כן *מה דעתכם בנוגע לתוכנית?
למרות שזה חיקוי של פרדייז, התמכרתי. *מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן?
קאסי *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר?
שונה וקאסי *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק?
אף אחד *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח?
לא *מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית?
את וואלאס
*מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית?
מאט =\ *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית?
יותר מדי טוויסטס אנד טארנס. מי שעף שיעוף! *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית?
המתח *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל?
לא

lnofar

New member
חח מגניב

*איזה בת אתם הכי אוהבים? קאסי *איזה בן אתם הכי אוהבים? אדם *מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)? וואלס *איזו בת הכי מעצבנת במשחק? שונה(בעעע) *איזה בן הכי מעצבן במשחק? ג'ורדן *איזה זוג הכי לוהט? אדם וברוק *איזה זוג הכי לא מוצלח? דייב וליז *האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן?לא *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה?לא *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט?לא *האם הייתם רוצים להיות במקום ליז?לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' וולאס?לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' ברוק?כן בגלל אדם *''' ''''' ''''' ''''' ''''' דייב?לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' קאסי?כן בגלל ה107 אלף דולר!!! *''' ''''' ''''' ''''' ''''' שונה?לא איכסה בוגדת *האם הייתם רוצים לחיות בעדן?כן למה לא??משלמים לי לשבת ל התחת ולעשות כלום בכייף *מה דעתכם בנוגע לתוכנית?אחלה פירוש המילה ריאלטי *מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן?קאסי *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר?קלואדיה *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק?אין אבל אם מתעקשים מאז מאט *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח?לא תודה -יותר מידי הפתעות *מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית?אדם!!! *מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית?שונה!!! *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית?טוויסט אנד טרנס אברי וור *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית?טוויסט אנד טרנס אברי וור *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל?לא הישרדות 7-8

7ימ1ש

New member
אני עונה: ../images/Emo57.gif

*איזה בת אתם הכי אוהבים? קאסי *איזה בן אתם הכי אוהבים? אדם *מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)? וואלאס *איזו בת הכי מעצבנת במשחק? סטפני *איזה בן הכי מעצבן במשחק? מאט *איזה זוג הכי לוהט? היה דייויד וליז *איזה זוג הכי לא מוצלח? קאסי ומאט *האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן? לא *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה? אולי *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט? חס וחלילה *האם הייתם רוצים להיות במקום ליז? אולי *''' ''''' ''''' ''''' ''''' וולאס? לא ממש *''' ''''' ''''' ''''' ''''' ברוק? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' דייב? ממש לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' קאסי? ברור *''' ''''' ''''' ''''' ''''' שונה? לא *האם הייתם רוצים לחיות בעדן? כן *מה דעתכם בנוגע לתוכנית? תוכנית מהממת פצצה הכי טובה ביס ריל *מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן? קאסי *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר? קאסי *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק? ג'ורדן *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח? בערך *מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית? את התפוחים ואת הטקסי גירוש *מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית? כלום *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית? כלום *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית? הכל *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל? כן ברור

patito ƒeo

New member
..../images/Emo107.gif

*איזה בת אתם הכי אוהבים? ברוק *איזה בן אתם הכי אוהבים? אדם, שיהיה.. *מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)? ליז (אנערף) *איזו בת הכי מעצבנת במשחק? שונה!!!!! *איזה בן הכי מעצבן במשחק? מאט!!!!!!! *איזה זוג הכי לוהט? אדם וברוק.
סתם, אממ.. אף זוג לדעתי. *איזה זוג הכי לא מוצלח? לא יודעת
*האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן? לא *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה? לא *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט? איכס לא, אני אמות *האם הייתם רוצים להיות במקום ליז? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' וולאס? לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' ברוק? כן
*''' ''''' ''''' ''''' ''''' דייב? אההה לאא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' קאסי? לא, מסכנה *''' ''''' ''''' ''''' ''''' שונה? לא <בקיצור רק ברוק> *האם הייתם רוצים לחיות בעדן? כן אבל לא עם האנשים
*מה דעתכם בנוגע לתוכנית? תוכנית יפה, אבל אין ברוק!! לא כיף יותר *מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן? אין אחד כזה. *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר? קאסי *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק? וואלס *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח? כןן
*מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית? ברוק. |: ואדם *מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית? שונה, מאט וואלס.. פשוט אנשים מגעילים *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית? שונההה - אני שונאת אותהההההההה!!! *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית? שאדם בא.
(
) *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל? בנתיים.. מקווה. :):

שלי../images/Emo54.gif

1. ברוק(היא עזבה אז עכשיו את קאסי) 2. אדם 3. מאט(אבל הוא אסטרטגי בצורה רעה הוא מתכנן שהכל תמיד יהרוס לאחרים שונאת אותו!) 4. סטפני 5. ברוק ואדם אבל שוב ברוק כבר עזבה. 6. מאט וקאסי 7. לא 8. לא 9. ממש אבל ממש לא! 10. כן 11. לא 12. ברור שכן! 13. לא! כולם שם שונאים אותו! 14. כן!כן!כן! 15. לא 16. כן אבל כמה חודשים! 17. תוכנית מצויינת ברמה של פרדייז! 18. קאסי, ברוק(...) ואדם. 19. מאט הכל תמיד נהרס לו! מגיע לו! רמאי! 20. ג'ורדן אבל הוא עזב אז עכשיו מאט (הוא לא כזה מצחיק הוא יותר עושה מעצמו צחוק...) 21. כן 22. את ברוקי קוקי! 23. את מאט!!!!!!!!!!!!!!!!! 24. מאט וואלס! 25. המכתב של ברוק עם הנשיקות! 26. כן!

SweeT DeveL

New member
../images/Emo3.gifהתשובות שלי..

*איזה בת אתם הכי אוהבים? ליז
*איזה בן אתם הכי אוהבים? דיוויד
(אבל הוא עף
) *מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)? ליז
*איזו בת הכי מעצבנת במשחק? ברוק!!! *איזה בן הכי מעצבן במשחק? מאט!!! *איזה זוג הכי לוהט? ליז ודיוויד
*איזה זוג הכי לא מוצלח? מאט וקאסי!! הוא מתעלל בה היא בוכה וחוזרת אליו... *האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן? לא יודעת.. לא הכי.. *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה? כן! ככה הייתי ממררת לברוק את החיים בקשר ללונדון שברוק רצתה להעיף אותם... אבל אני לא יודעת אם קלאודיה תעשה את זה.. *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט? בטח! חברה שפוטה עם מלא כסף.. וכל המפגרים לא מעיפים אותו... *האם הייתם רוצים להיות במקום ליז? לא הכי.. אני מתה עליה והכול אבל מאז שדיוויד עף מצבה קצת הדרדר.. אבל בעזרת דייב היא יכולה להצליח אז יש סיכוי.. *בן זונה מניאק שמנצל את הנשים שמה-וולאס *כלבה חושבת שהיא מלכת העולם-ברוק *מפגר בא עם נעלי ספורט לעדן אבל קצת מצחיק..-דייב *דפוקה שבמקום להיפטר ממאט שגורם לה לבכות כל החיים היא מתעלקת עליו-קאסי *אהבתי אותה בהתחלה אבל עכשיו אני שונאת אותה!-שונה *האם הייתם רוצים לחיות בעדן? בטח!!!!! להרוויח כסף ולא לעשות כלום חוץ מלהשתגע.. אלו החיים..חח *מה דעתכם בנוגע לתוכנית? אחלה תוכנית מתה עליה אני יותר אוהבת אותה מפרדייז הוטל.. *מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן? ליז כי היא לא משקרת לאף אחד אומרת מה שהיא רוצה ולא שמה *&^% *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר? קאסי!! מאט מנצל אותה והפוסטמה לא שמה לב! *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק? ג'ורדן! אני מתה עליוהוא קורע אותי מצחוק.. *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח? לא.. זה נחמד שאומרים שיכולים להיות שמה הרבה זמן ובלה בלה אבל אחרי כמה זמן התוכנית יכולה להימאס.. עדיף שזה לא ימרח כמו מסטיק... *מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית? הזוג ליז ודיוויד
ובמיוחד דיוויד
*מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית? את הזוג מאט וקאסי! *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית? את השלישייה שונה ברוק ווואלס.. הם עיצבנו אותי! *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית? היום שבו דיוויד עזב!!
*האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל? לא.. זאת התוכנית השנייה הכי טובה כי אני אוהבת יותר הישרדות

שלי !!!

*איזה בת אתם הכי אוהבים?>>>קלאודיה *איזה בן אתם הכי אוהבים?>>>אדם , הכי נורמלי *מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)?>>>מאט ה*ן ז*נ* *איזו בת הכי מעצבנת במשחק?>>>קאסי , כל רגע בוכה *איזה בן הכי מעצבן במשחק?>>>מאט *איזה זוג הכי לוהט?>>>יש רק זוג אחד (קאסי ומאט ) והוא ממש לא לוהט ! *איזה זוג הכי לא מוצלח?>>> קאסי ומאט *האם הייתם רוצים להיות במקום ג'ורדן?>>> לא *האם הייתם רוצים להיות במקום קלאודיה?>>>לא *האם הייתם רוצים להיות במקום מאט?>>>ממש לא , מפלצת שיניים *האם הייתם רוצים להיות במקום ליז?>>>כן ואז פרק הבא ההיתי עושה באלגןבעדן !!! *''' ''''' ''''' ''''' ''''' וולאס?>>>לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' ברוק?>>>לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' דייב?>>>לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' קאסי?>>>לא *''' ''''' ''''' ''''' ''''' שונה?>>>לא *האם הייתם רוצים לחיות בעדן?>>>כן *מה דעתכם בנוגע לתוכנית?>>>נחמדה מאד *מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן?>>>קלאודיה *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר?>>>ג'ורדן *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק?>>>ג'ורדן *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח?>>>לא *מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית?>>>ההפתעות בגירושים *מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית?>>>את מאט *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית?>>>המנחה העקומה הזו *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית?>>>כלום *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל?>>>בהחלט לא , מקום שני

yes REAL

New member
עדן לנצח-שאלון

שאלון שהוא כמו סקר בנוגע לעדן לנצח: *איזה בת אתם הכי אוהבים? ליז *איזה בן אתם הכי אוהבים? ג'ורדן *מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)? ליז מאט ו-וולאס *איזו בת הכי מעצבנת במשחק? איזה לא? כמעט כולן. ברוק, קאסי, מישל, שונה. *איזה בן הכי מעצבן במשחק? מאט מאט מאט ושוב מאט. וולאס הפסיכופת ודייב גם מעצבנים. *איזה זוג הכי לוהט? וולאס וכריס. *איזה זוג הכי לא מוצלח? וולאס ושונה מאט וקאסי. *האם הייתם רוצים להיות במקום ..... לא *האם הייתם רוצים לחיות בעדן? בנסיבות מסוימות *מה דעתכם בנוגע לתוכנית? לא אמוציונלית כמו פרדייז, אבל לא פחות מפתיעה. *מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן? רית' *מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר? קאסי ושונה. *מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק? ג'ורדן וקלאודיה. *האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח? מממ.... לא. *מה הדבר שהכי אהבתם בתוכנית? ההגשה הרובוטית של רות'. נימוסי השולחן של ניבין. דליפת השד של מישל. *מה הדבר שהכי שנאתם בתוכנית? הפרצוף של מאט. *מה הדבר הכי מעצבן בתוכנית? הפרצוף של מאט. *מה הדבר הכי מרגש בתוכנית? טקסי ההעפה. *האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריאל? בין הטובות.

GloryToTheBrave

New member
התשובות שלי-

איזה בת אתם הכי אוהבים? ליז איזה בן אתם הכי אוהבים? ג'ורדן מי משחק את המשחק הכי טוב (מי הכי אסטרטגי)? וואלס איזו בת הכי מעצבנת במשחק? מתלבט בין ברוק לשונה איזה בן הכי מעצבן במשחק? מאטטטטטטטטטטטט איזה זוג הכי לוהט? אין איזה זוג הכי לא מוצלח? ליז ודייב האם הייתם רוצים לחיות בעדן?כן האם הייתם רוצים שהתכנית תימשך לנצח? לההה מה דעתכם בנוגע לתוכנית? ע-נ-ק מי לדעתכם בתוכנית הכי הוגן?קלאודיה מי לדעתכם בתוכנית הכי פראייר? מתנדנד בין קאסי לשונה מי לדעתכם בתוכנית הכי מצחיק? ג'ורדן האם לדעתכם זאת התוכנית הכי טובה ביס ריל? כן

למעלה