עדן לנצח - פרק 21

איזהה פרק שווה../images/Emo70.gif

איזה מזללל
שאדם
לא עף
הוא כזה הורססססססס
מסכן מה ואלאס עשה לו בשיער, והכי נקרעתי כשהם איפרו את המקום(בטח עם צללית שחורה)
ומאט אוחחח שונאת את הבן אדם הזה הוא ממש אבל ממש
הוא כזההה מניאק
שיעיפו אותו כבר
לא מגיע לו לזכות
וסטפני סליחה על המילה אבל היא באמת זונה, היא קופצת מואלאס לאדם (שדחה אותה כפרה עליו
|מאוהב
) ואחר כך לריאן ועכשיו למאט.. והפייבוריטים שלי עכשיו
אדם
ההורססססס
וליזז, בהתחלה לא סבלתי אותה אבל בגלל שלא נשאר אף אחד נורמלי שם (כן גם קלאודיה לא נורמלית שם ) אז היא נראתה לי הכי נורמלית וכנה..
אני כבר מחכה שברוקי קוקי קאסי וניבין יבואווו ואז בטח ברוקי תהיה עם אדם
(רק שהוא לא יעשה שטויות עד שהיא תבוא) וקאסי וניבין יקרעו את מאטט

יש לי שאלהההה קטנהההההה !!

למה באתר של יס ריל על עדן לנצח זה לא מתעדכן?? התצטרפו אדם, רייאן דייב וסטפני ולא כתוב עליהם! למה??!?!?!?! בגלל שכולם הולכים לחזור ?! אז שיוסיפו רק את מי שהצטרף !!! גאד מעצבנים

elenwee

New member
איזה באסה

למה לא מעיפים את מאט הדפוק?! אני שונאת אותו כל כך!!! ואני שונאת גם את דייב!!! וריאן דוחה אותי!!! במיוחד אחרי שהוא אכל את העש
)** (מי שלא מבין זה פרצוף מקיא)
איזה כיף שכולם חוזרים! סוף סוף דיוייד המושלם שלי חוזר!

לא מבין אותכם

למה אתם שונאים את מאט???? מי אמר,שבגלל שקאסי הלכה,אז אסור לו להיות עם מישהי אחרת? גם אם לי הייתה הזדמנות ללכת לסטאפני,אז הייתי הולך.

maya567

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך. מאט בהחלט מלך.

והייתי מעדיפה לראות אותו זוכה בכסף.

MaNcHi 135

New member
כי הוא פשוט דוחה וזה לא רק זה שהוא

הלך ישר אחרי שהברה שלו בעדן עפה למישהי אחרת....היו לו מלא קטעים מסריחים... כמו שהוא תיכנן להעיף את ברוק בכדי שברוק תיתן את הכסף שלה לקאסי ואז להעיף את קאסי כי הוא חשב שהיא תיתן לו את הכסף שלה.. זה פשוט מגעיל ותת רמה!!! קצת כבוד......אם היא הייתה מישהי שאתה שונא או לא מסתדר איתה ואתה רוצה להעיף אותה אז בסדר...אבל לא מישהי שאתה הולך לישון לצידה בלילה וקם לצידה בבוקר! זה פשוט מגעיל!!!! ובקשר לסטפאני.......נכון שיש לו זכות ללכת אליה אבל קצת כבוד!!! החברה שלך עפה באותו ערב!!! תראה טיפת כבוד וטיפת אכפתיות!! אפילו תעמיד פנים שאיכפת לך ותחכה יום או יומיים עד שתקפוץ למיטה של אחרת!!! זה פשוט מגעיל מצידו....הוא בן אדם שפל ואם יש אלוהים בעדן אז הוא לא יקח את הכסף!
איך אני מחכה שקאסי וניבין יחזרו!!! הן יראו לו מזה!! וגם מייקל! הוא בכלל....בגלל שהוא אוהב את קאסי אז הוא בכלל יתעלל במאט על מה שהוא עשה לה....!! אבל הלוואי שהוא יסכים לחזור....

LOVEtheMcMAHONS

New member
אכן כך

מאט משחק את המשחק. ללכת לישון עם מישהו ולתקוע לו סכין בגב למחרת זה חלק מספר החוקים של עדן לנצח. כמו שבהישרדות יש דברים שצריך לעשות כדי לנצח גם בעדן לנצח - טקסי הזוגות שהיו בחלק מטקסי ההדחה הן ערובה להישרדות במשחק. מן הסתם שבעקבות החלוקה הזו לזוגות חלק מהזוגות יקחו את זה הלאה לשלב הבא ויהיו יחסים ביניהם. אבל זה הכל חלק מהמשחק. אני מאמין שבשלב מסויים במאט וקאסי באמת היו מאוהבים, אבל לקראת הסוף ראו שמאט היה מעדיף לגמור עם זה ורק קאסי האובר-תלותית הזו גרמה לזה לגסוס עוד כמה שבועות. מאט המשיך לשחק את המשחק ולדאוג לכך שהוא ישרוד בעדן. תגידו שהוא מגעיל, תגידו שהוא בוגדני אבל אלה הם חוקי המשחק. קאסי בעצמה הצביעה נגד מאט שזה עמד להדחה מול ברוק. גם היא ידעה שזה בסך הכל משחק וצריך לשחק אותו. זה שהיא מספיק פתי לחשוב שהיא ומאט היו מאוהבים אהבת אמת זה אך ורק אשמתה.

כי הוא בן אדםם שפל../images/Emo70.gif

קאסי הייתה חברה שלו ולא סתם עוד אורחת בעדן שעפה..אז ציפיתי לפחות שהבן אדם יחכה שבוע ואז יקפוץ לסטפני ולא שבאותו ערב הוא יקפוץ למקלחת עם סטפני ושונה..זה מגעיל מצדו ועוד יותר מגעיל זה מתי שהוא אמר לואלאס שהוא מתכנן להעיף את ברוקי ואז ברוק כמובן תתן את הכסף שלה לקאסי ואז להעיף את קאסי בדרך עקיפה כי אם הוא יהיה זה שיעיף אותה אז הוא יאכל אותה ולא יקבל את הכסף שלה. הוא בן אדם אנוכי ומגעיל ולא הייתי רוצה להיות בקרבת אדם כזה . ואני יודעת שיש כאלו שיגידו שזה משחק ושהוא שיחק את המשחק. אבל יש דרך לשחק את המשחק, הוא שיחק את המשחק בצורה הכי גרועה שיש.. לא רק שהוא העמיד פנים שהוא מאוהב בקאסי הוא גם עודד אותה להתאהב בו יותר והבטיח לה אפילו שהוא יחכה לה אחרי "עדן".וזה שקר כי הוא בכלל לא התכוון ליצור איתה קשר אחרי עדן. ואם אתם אוהבים בן אדם כזה אז יש לכם בעיה רצינית כי הוא אדם תת רמה! וזאת דעתי עליו ומצידי שיעיפו אותו כמה שיותר מהר ושהוא ישאר בלי גרוש
כי לא מגיע לו אפילו מטבע אחד(אלף דולר) אפילו זה לא מגיע לו.

SweeT DeveL

New member
למה!?למה!?למה!?!?!?!?!?!?!?!?!??

סליחה אם השפה שלי תיהיה בוטה קצת: לא עברה פאקינג שעה ומאט כבר רץ למקלחת עם שונה וסטפני&%^$ ולפני שקאסי עפה הוא פילרטט עם סטפני ולא רק זה הוא היה איתה בשביל הכסף!!! חוצפן!!! ולא רק זה הוא מואשם גם בהיותו מכוער!! מזה הלסת הזאת!? ואם זה לא מספיק כשתמיד קאסי הייתה בוכה עליו (דפוקה למה היא לא זרקה אותו?) הוא לא היה שם עליה הוא היה פשוט מסתכל לכיוון השני..! ה-*&^%$ %%^&^ ^^%$% ^^%$$# &#@W% ^$%# ^$^$#% $#^$% ^^$##!!!!!!! וכו'.. מספיק סיבות?..

yes REAL

New member
הבעיה היא שהוא עושה את זה בצורה

דוחה ונטולת חן לחלוטין (שילמד מוולאלס). עצם הקיום שלו מעצבן לחלוטין. הוא צפוי ומשעמם - מעין נבל מקרטון, ושובניסט בצורה שלא תאמן.

משהו

אתם לא מבינים שזה רק משחק? הקטע,שהוא רצה חצי מהכסף של קאסי,זה היה רעיון פשוט גאוני,וחבל שהוא לא הצליח. בפרקים האחרונים,למאט כבר נמאס מקאסי,והוא שמח שהיא הלכה,ובגלל זה הוא ישר הלך לסטפאני.

MaNcHi 135

New member
אז תגיד לה את זה!!! אל תעשה לה

את זה מאחורי הגב שזה עוד יותר פוגע!!! תגיד לה לפני שהיא הולכת שאתה רוצה לסיי את הקשר או שבזמן שהיא לא פה אז אתה ממשיך הלאה! אתה חושב שאם היא תראה אותך אח"כ בטלוויזיה מתחרמן עם בנות אחרות למרות שהבטחת לה להיות איתה זה יעשה לה יותר טוב?? מבחינתי בן אדם כזה גמר אצלי....הוא בן אדם שפל ומגעיל! שלא שווה יחס ובהחלט גם לא את הכסף! ויש דרכים אחרות לשחק את המשחק.... תראה את קאסי....היא לא פגעה באף אחד (חוץ מניבין) ועדיין 3 אנשים נתנו לה את הכסף שלהם!

אני מבינה שזה משחק אבל..

. אם נמאס לו ממנה הוא היה צריך לעזוב אותה, כי הרי בסופו של דבר התוכנית שלו לא עלתה כמו שהוא ציפה כי הכסף שלה כבר הובטח . אבל לא הוא המשיך להיות איתה ופיתח אצלה ציפיות קאסי"אני פוחדת להתאהב בך", מאט" את לא צריכה לפחד, יצא מזה משהו". למה לכול הרוחות לפתח ציפיות אצל אדם שאוהב אותך
אתה רוצה לזרוק אותה סבבה אבל למה להיות שפל כזה
ואני לא אומרת שהיא לא פטי , אני אומרת שהיא מסכנה כי היא חשבה שבאמת יצא משהו מהמערכת יחסים הזאת .

MaNcHi 135

New member
נכון....

הוא פשוט דוחה ושפל! בן אדם כזה לא מגיע לו שיאהבו אותו.... ואם היא רצתה להישאר בעדן היה בגלל מאט לא בגלל הכסף...אני חושבת שהכסף היה תירוץ....ואולי קצת בגלל הכסף אבל הרוב מאט....

איזה באסה שקאסי עזבה...

קאסי הייתה הכי חמודה בעדן...וגם הכי טיפשה..אבל הכי חמודה! חח.....לדעתי מאט המניאק המכוער צריך לעזוב פעם הבאה...או ואלאס...שתי מניאקים מפגרים!!!!!!!!!!!

מאט לא אמר

לקאסי שהוא ישאר איתה לאחר התוכנית. הוא לא אמר לה שהוא רוצה לגמור איתה,כדי שלא תעיף אותו. בגלל זה הוא הצביע כל הזמן בעדה,כדי שאם היא תשאר,היא לא תחשוב שהוא בגד בה. שאלה,מה כל הקטע הזה שכל הזמן מתקלחים ברביעיות?

MaNcHi 135

New member
גם זה מגעיל! איכס....

שונה בכלל זונה וגם הסטפאני הזאת! איכס אם הבת שלי הייתה עושה דבר כזה בטלוויזיה לא הייתי מחשיבה אותה יותר כבת...או שלא הייתי מדברת איתה הרבה זמן.....כי זה פשוט דוחה...

אבל כך זה בארה"ב

כל הבנות בארה"ב זונות,וזה לא איכפת להורים שלהן,הם יודעים שהיא עושה את זה.

למעלה