איזה פרק.. כמה יש לי להגיד עליו.!!
אדם נשארר
חחחחח איזה מצחיק היה שבטעות וואלאס גזר לא ת'שער .. חחחח קורע !! איזה חמודות ליז וקלאודיה (בפרק הבא לפי הפרומו יותר ליז לפי מה שמראים ..) ליז ממש אבל ממש תתרגז על מאט !! היא כבר בפרק של היום התחילה לכעוס.. אני גם ממש רוצה להרוג אותו
תחמן !! וסטפני הזו גם לא חסר לה.. אני כבר מתה לראות את הפרקים הבאים ! אין השבוע (שזה בעצם השבוע האחרון) פשוט שווה !! הפרקים בו אחד אחד הולכים להיות.. משהו פגז !! חחח וואלאס מתחיל לעלות לי גם על העצביםםם !! פור גאד סייק למה אף אחד לא מעיף אותו ?? רק קלאודיה ליז וקאסי רצו ועכשיו נשארו רק ליז וקלאודיה.. באסה.. שונה ממש שפוטה שלו שזה מפחיד !! אם ליז רוצה להישאר היא חייבת אבל חייבת לרסן את ריאן (או איך שקוראים לו?!) כי הם בדרך
החוצה אבל את האמת טוב שהוא אמר לסטפני (יותר נכון רמז) שהיא פרוצה במילים יפות.. חחחחח
היה פרק ממש טוב !! יאווו איך שמחתי שאדם נשאר.. אבל היה לי עצוב כשקאסי עזבה.. מאט הזה סתם שיחק בה ! אלק הוא אמר "זה הלילה הראשון שאני לבד" (כאילו לבד-בודד) ומיד אחר כך הוא סוטר את עצמו ואומר "קאסי לא פה וסופסוף יש לי את החופש שלי" או משהו כזה !! אאאויי איזה מעצבןןןןן בא לי לתת לו כאפהההה !!! לא אחת מיליון כאפות (אם לא תכאב לי היד אחרי איזה אלף..
חחחח) יאוו.. אני יגיד את זה שוב...
אדם פשוט מושלם
אני מתה עליווווווו !! חח אבל אין כמו עדן לנצח אם קאסי דיויד ניבין ושאר השולטים.. חחחחחחח בקיצור - היה פרק מצוין.. אגב
קלאודיה וליז פשוט
מלכות !! והינה המעודפים שלילשעבר.. ושל היום ! חחחח דיויד (שהוא כבר ז"ל בעדן.. חבל
) קלאודיה וליז המלכות ! *סגידה* ברוקי וקאסי (שגם הן כבר ז"ל במשחק) אדם החתיך ההורס המושלם !! *מלך*
ואהממ.. זהו.?! לא !! כמובןןןן איך שכחתי ?! ניביןןןןןןןן !! (המקללת הסידרתית בשבילכם..) חחחחח
ממש פיצקי (בעצם לא כל כך) אבל אני יזהיר על העתיד..
כל הז"לים שלי, ובעצם כל מי שעף
יחזורררר בקרובבבבבבב !!!!!!!!!!!!!! חחחח הייתי חייבת להוציא את זה
ואני בטוחה שהרוב ידעו !! הולך להיות שווה בעדן..
דיויד שלי יחזור ואני מקווה שליז והוא יהיו ביחד .. וכתוב שניבין וקסי הולכת לעשות ב-א-ל-ג-ן ! זהו.. היה אחלה פרק היום.!! חיכיתי שיהיה פרק כזה !
אור