עדן לנצח - פרק 21

אני כבר חי 14 שנה והיום זה היה

היום הכי עצבני בחיים שלי , זה התחיל עם הריב על הפלייבוי , חפיף , ואז על שיאן המעצבנת , בית החלומות , התחשק צלי לשבור את הטלויזיה בגלל הפלור הזו , ועכשיו עדן לנצח , וואט דה פאק יש לרייאן ????? תבין , סטפאני לא רוצה אותך ! תעזוב אותה בשקט כבר ! ומאט , 5 דקות אחרי שקאסי עוזבת , הולך להשטרמט באמבטיה , קצת כבוד ! בסוף אני יחתוף התקף מהסדרות האלה ......

white angels

New member
חבל"ז..מאט כזה ../images/Emo107.gif ../images/Emo180.gif

ושונה מה זה איכזבה אותי.בהתחלת הסדרה חשבתי שהיא נחמדה וכו אבל היא סתם דואגת לאינטרסים שלה ושל וואלאס..

אויי מאי פאקינג גאאד!! ../images/Emo7.gifקאסי עפה.

מאט!! אני פשוט שונא את מאט!! ככה באותו יום אתה בוגד בקאסי?!! סקרווו יו! וגם וואלוס כלב!!! סטפני סתם בובה שונא אותה! האנשים היחידים שאני מחבב הם:ליז
, קלאודיה
ואדם! וגם דייב קצת... השאר פשוט מגעילים אותי! הפרק היה ממש ממש נחמד! יוו נשאר רק 4 פרקים חח אני במתח לראות מי עף! ולא הבנתי למה ליז מקבלת את כל הכוח?! שוב?!

natali406

New member
מאט הכלב!!

ראסמי,האנשים הנורמלים היחידים הם קלאודיה,ליז,אדם ודייב שהוא קצת מוזר... איזה מניאק המאט הזה!! אני מאוד מקווה שאחד מהארבעה שלמעלה יזכה...

patito ƒeo

New member
נמאס לי ../images/Emo107.gif

אני פשוט שונאת את מאט. אבל שונאת שונאת. מה יש לי?
לא יכולה, הוא בנאדם כל כך מגעיל. ]]]]]]]]]:

הסיום הכי ראוי בעדן לנצח:

לדעתי אם זוג זוכה(שיש לי הרגשה כזאת..) הכי מגיע לזכות ל: אדם
וקלאודיה/ליז - אני בטוח שהרוב יסכימו איתי!! אדם - פשוט נשמה הוא כזה חמוד.. חחח ליז - משחקת אותה כלבה אבל מתבררת כפיירית ופשוט הגיונית ומלכה
קלאודיה -
מילה נוספת מיותרת!

מסכימה איתך לגמרי לגבי

זה שליז מלכה! אדם מתווק כזה!! וקלאודיה כזו חמודהההה..!! שיואו מתה עליהםם!! איזה חמודים הם !
!

ran110

New member
ליז טיפשה, הייתה לה הזדמנות להעיף

את וולאס שהוא האיום העיקרי

אבללל......

זו הייתה הפעם היחידה שהיא התנהגה בטיפשות ! כל שאר הפעמים בסילוקים או שדיברו עלייה או וואט אבר מה שאתם רוצים היא התנהגה בחוכמה ! היא פשוט הלכה ודרכה עליהם ! וכל הכבוד לה על זה ! ליב פשוט
כוכבת
ומלכה
גם קלאודיה ממש
כוכבת
אני ממש אוהבת גם אותה !

MaNcHi 135

New member
אח! איזה פרק יפה!!!!!

דוגרי אני שמחה שקאסי היא עפה כי רק ככה היא תוכל לראות מי זה מאט האמיתי....אחרי שהיא תיראה את הקלטות ששלחו למשפחות שלהם... והיא גם עיצבנה אותי בזמן האחרון.....היא עשתה 107 אלף דולר!! תני גם לאחרים להנות! במיוחד אדם שלא הרוויח כמעט כלום! היא באמת נהייתה חמדנית וכאן אני מצדיקה את וואלאס... קלאודיה ניראת חמודה אבל לדעתי היא מזה נחש....אני חושבת (כמו שאדם אמר) שהיא משחקת אותה מתוקה ותמימה רק כדי שישאירו אותה שם ובסוף היא תדפוק את כולם וכבר התחילו לראות את זה שהיא כלבה... ליז מלכה!! הכי פיירית שם! היא כנה עם כולם! ומחר מאט יחטוף ממנה! ומגיע לו אחרי ניבין אף אחד לא אמר לו כלום....אז עכשיו ליז תחטיף לו קצת מוסר! גועל נפש של בן אדם! וגם הבנות האלו שמתקרבות אליו...איזה דוחות! איכס!!! הוא גם לא כזה שווה שאז נגיד..."פסדר אפשר להבין למה אתן איתו" כמו במיקרה של וואלאס... בינתיים אדם הוא המועדף שלי!! ואחריו צועדת ליז...
אני מקווה כשכולם יחזרו אז מייקל שלי יחזור איתם!!! איך אני מתגעגעת.... וברוקי!!!!! גם אליה אני מתגעגעת! כשהיא תחזור היא בטח תהיה עם אדם!

maya567

New member
אני לא מבינה מה כולן מתלהבות מוואלס

הוא נראה קצת כמו השטן. או לפחות כמו האמוטי' של הספוילר.

למעלה