אם ההודעה מגיעה מן ה- App Store או מ- Google Play ואת בטוחה שאינה פישינג - הסכימי לעדכון. אלה ד"כ תקוני פרצות אבטחה, אך גם תקוני באגים...האם אתם מעדכים תוכנות בכל פעם שקופץ לכם עדכון? או בוחרים מה לעדכן?
עדכנתי ואיני מרוצה מהעדכון, ידוע למישהו אם ניתן לחזור אחורה?
צפה בקובץ המצורף 137576
אם ההודעה מגיעה מן ה- App Store או מ- Google Play ואת בטוחה שאינה פישינג - הסכימי לעדכון. אלה ד"כ תקוני פרצות אבטחה, אך גם תקוני באגים...
זולת בעדכונים מסוימים שמקשים על כך, ככלל צריך להיות אפשרי להחזיר את הגלגל לאחור אל לפני העדכון האחרון. רצוי לבצע זאת בהקדם (לאחר העדכון הראשוני). במרשתת תוכלי למצוא פרטים שמתאימים למכשיר שברשותך, כיצד לעשות זאת בדיוק.האם אתם מעדכים תוכנות בכל פעם שקופץ לכם עדכון? או בוחרים מה לעדכן?
צפה בקובץ המצורף 137576
זולת בעדכונים מסוימים שמקשים על כך, ככלל צריך להיות אפשרי להחזיר את הגלגל לאחור אל לפני העדכון האחרון. רצוי לבצע זאת בהקדם (לאחר העדכון הראשוני). במרשתת תוכלי למצוא פרטים שמתאימים למכשיר שברשותך, כיצד לעשות זאת בדיוק.
אני בדרך כלל מעדכן. לפעמים מקלל לאחר מכןהאם אתם מעדכים תוכנות בכל פעם שקופץ לכם עדכון? או בוחרים מה לעדכן?
צפה בקובץ המצורף 137576
כאשר אני מרוצה על הקיים, אף פעם לא עושה עדכונים למעט אלו שמכריחים אותי כמו למשל ווטסאפ.האם אתם מעדכים תוכנות בכל פעם שקופץ לכם עדכון? או בוחרים מה לעדכן?
צפה בקובץ המצורף 137576
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.