עדכוני דצמבר:

just adiki

New member
עדכוני דצמבר:

אז חלון ההעברות בינואר אוטוטו נפתח ועל הפרק כמה הצעות, שחרורים וכל מיני עדכונים חדשים בנוגע לקבוצה המעט חדשה שתהיה לנו אחרי הפגרה. ג'ף קאנינגהאם הוצע לקבוצה-מדובר בחלוץ אמריקאי-ג'מקייני בן 31 שמשחק בטורונטו. לשחקן יש מעל 100 שערים ב-9 עונו ב-MLS ועלותו היא בסביבות ה-300 אלף דולר. החלוץ הוצע בשנה שעברה למכבי נתניה אך עלותיו הגבוהות הם אלו שמנעו את הגעתו. בשנה האחרונה הוא כבש רק 3 שערים במדי קבוצתו. גוטמן קיבל קלטות של השחקן וביקש לקבל קלטות נוספות. במידה והשחקן יגיע זה יהיה על חשבון הברזילאי פאביו ג'וניור, במידה ולא ימצא חלוץ זר ברמה ג'וניור ימשיך בקבוצה. ברוך דגו שמבוקש ע"י כמה קבוצות מאירופה אינו יעזוב בינואר. הקבוצה הודיע שהיא לא תשחרר את השחקן בזמן הזה וכנראה שהשחקן יעבור לשחק בחו"ל בקיץ. שחרורים-המגן הימני, עאמר מנצור שוחרר מהקבוצה ואו שיעבור לאחת הקבוצות מליגת העל או שיקלט אצל הפועל אשקלון מהליגה הארצית שמעוניינת בו. שחקן נוסף שקיבל שחרור הוא הקשר יקיר לוסקי שלא קיבל דקות משחק העונה, הקשר ביקש להשתחרר מהקבוצה ולמרות ניסיונתיו לשווא של המאמן אלי גוטמן לשכנעו להשאר. השחקן צפוי להקלט בבני-סכנין. עוד שחקן שצפוי לעזוב את הקבוצה האדומה בינואר הוא הברזילאי אבדג'י שלא הצליח לתרום רבות לקבוצה ומבוקש אצל הרבה קבוצות בברזיל. הקבוצה הקרובה ביותר לסיכום עם הברזיאלי היא בוטאפוגו הברזילאית. ליאור אסולין חזר מחופשתו בלונדון מאוחר מהצפוי ופיספס את האימון שנערך אתמול. השחקן צפוי להקנס אך אצל רבים מתחזקת הדעה שהשחקן לא צריך להמשיך בקבוצה. ברובו של האימון האחרון התאמן אסולין לבד ללא שאר השחקנים וגם לא תורגל במשחקון בהרכב השני. צרות באימונים- עוד לפני סיום האימון שלח אלי גוטמן את רמי דואני למקלחת מוקדמת. דואני איכזב באימון וכאשר נשאל ע"י גוטמן למה הוא לא סגר את השחקן כמו שצריך דואני לא ענה לו וגוטמן פירש זאת כזלזול. חיסורים-השוער וינסט אניימה מבלה את חופשת חג המולד עם משפחתו וצפוי לחזור בימים הקרובים. עוד אחד שהחסיר את האימון הוא הקשר הקונגולזי, מזואה אנסומבו, שחזר ארצה חולה הגיע לאימון וקיבל תרופות אך לא התאמן. את הקבוצה ביקרו באימון סלים טועמה שפורח בבלגיה ו-פיני בלילי

tanj

New member
חבל שלוסקי עוזב

אני מקווה שזו השאלה ושהוא יחזור בשנה הבאה. לגבי חיזוק, יש הצעה לטרייד אסולין-דוארטה. כמו כן הייתי רוצה לראות את בן לוז,דה ברונו ואוגבונה בחזרה בהםועל (לגבי האחרון,אם אינו מרוצה ברומניה ומעונין לחזור,שווה יהיה מאוד להחזיר אותו לקבוצה. לגבי דה ברונו, אני רוצה להאמין שהוא יבוא. לוזון אתה כזה אדיוט שויתרת עליו !). לגבי בלם, חובה לצרף בלם ישראלי מנוסה בנוסף לזר במקום גבריאל שיוקפא בגלל פציעתו. שאסולין ילך ולא יחזור. את סרור להשאיל. למרות ילדותיותו,הוא שחקן מוכשר שיתרום בעתיד. נאתכו חייב לקבל דקות אבל לא כרגע בגלל מצבנו בטבלה שלא יועיל לבחור הצעיר שלא ניראה בשל למאבקי תחתית. עובד צריך לעלות מהספסל ל 20 דקות אחרונות ולא לפתוח בהרכב. רמת הריכוז שלו מאוד נמוכה.

liron292

New member
תשובה

חבל על מי שמת לגבי לוסקי-מה הוא קשור לענף הכדורגל? תזכיר לי הוא עשה בהפועל משהו אי פעם? כבר פעם שנייה הוא נזרק מהפועל, רק בגלל הקומבינות של ההנהלה שחר ומוני עם אשקלון, יש לנו אפסים כאלה. נתאכו-הוא לא בשל לשום מאבק בכדורגל לא רק למאבקי תחתית אולי הוא בשל לבשל במטבח. צריך להעיף כמה שיותר מבררה של לוזון, בנתיים אף אחד לא רוצה להגיע לפה\

Bull Shit

New member
בכלליי..

מה שרשמת יחסית משמח אותי.. כמובן שצריך להיפטר מעוד כמה שחקנים.. מה שרשם זה שמעלי.. הוא צודק.. צריך להביא את בן לוז.. ואם אפשר את דוארטה.. אני מקווה שימצאו חלוץ נורמלי ויעיפו את ג'וניור.. עם כזה שחקן לא נראה שערים.. מגיע לאסולין.. שיעוף הזבל הזה..

אבן 11

New member
להחזיר את אוגבונה מיד../images/Emo46.gif

מה יש לו לעשות ברומניה? צריך לזכור שתקציב הפועל יעלה בכמיליון שקל בינואר, מצידי שישימו את כל המיליון על אוגבונה. אם הוא בא הפועל נשארת, לי אי ספק בכך. אגב, ההחמצה של אסולין במשחק בסיבוב הראשון נגד ביתר בבלומפילד, מוטטה את הקבוצה לחלוטין. לדעתי אם אסולין היה כובש והפועל היתה מנצחת באותו משחק, הכל היה שונה , ואולי היינו רואים את הפועל בחלק העליון של הטבלה.

Bull Shit

New member
,תגיד לי..

בתור אחד שלא אוהד הפועל.. למה אתה פה בכלל?? למרות שאיני סותר את דבריך.. צריך בהחלט את אוגבונה בחזרה וידוע שהוא לא עושה כלום כמעט ברומניה.. ד"א.. אומרים שהתקציב יכול להגיע עד 2 מיליון..

אבן 11

New member
בולשיט

אני כידוע אוהד הפועל באר שבע, אולם אוהב מאד כדורגל ומתעניין בעוד שתי קבוצות, ביתר ירושלים והםועל תא. למשל לכתוב בפורום מ. תא אני לא מוצא שום עניין. כנראה שקבוצתי " הפועל" וקבוצתך " הפועל" גורמות לי לחוש חיבור ושייכות גם לקבוצתך.

אבן 11

New member
אתה יכול לנהוג ביותר תרבותיות.

אח"כ יש לך את החוצפה לבוא בטענות לאוהדי ביתר, גועל נפש!

שאלה

לאהוב (להתעניין) את ביתר והפועל ביחד? זה כמו להיות שמאלני וימני ביחד זה כמו להיות דמוקרטי ודיקטטורי בו זמנית זה כמו להיות חכם וטיפש במקביל... אני לא מבין את זה

אבן 11

New member
תגובה אליך טרול.

כאמור מלבד קבוצתי(בש) אני מתעניין בביתר והפועל. אני לא רואה סתירה בכך ששתי קבוצות אלו גורמות לי להתעניין בהם. ביתר- יש לה מאות אלפים בכל הארץ ששרופים עליה, מאידך יש לה המון המון שונאים של ממש, אין ספק שהי קבוצה מרתקת אם כך. הפועל- היא קבוצה שמזכירה לי מאד את הקבוצה שלי גם בגלל השם הפועל וגם בגלל הצבע האדום, מה גם שגדלתי במשפחה שאוהבת את ה. תא, למשל יש לי אח אחד כזה. מכאן שאני מתעניין בשתי הקבוצות, וכאמור איני רואה סתירה בכך. אגב, לראשונה ראיתי את הסרטון שבו הפועל לא זכתה באליפות(שבוע שעבר) באותו משחק שביתר נצחה את בית שאן. ראיתי את הקהל של הפועל המום וכואב בדשא בבלומפילד לאחר שנודע שביתר כבשה שער ניצחון, ואת האמת שזה היה לי ממש כואב ליראות את המראות של האוהדים

אבן 11

New member
תגובה אליך טרול.

כאמור מלבד קבוצתי(בש) אני מתעניין בביתר והפועל. אני לא רואה סתירה בכך ששתי קבוצות אלו גורמות לי להתעניין בהם. ביתר- יש לה מאות אלפים בכל הארץ ששרופים עליה, מאידך יש לה המון המון שונאים של ממש, אין ספק שהי קבוצה מרתקת אם כך. הפועל- היא קבוצה שמזכירה לי מאד את הקבוצה שלי גם בגלל השם הפועל וגם בגלל הצבע האדום, מה גם שגדלתי במשפחה שאוהבת את ה. תא, למשל יש לי אח אחד כזה. מכאן שאני מתעניין בשתי הקבוצות, וכאמור איני רואה סתירה בכך. אגב, לראשונה ראיתי את הסרטון שבו הפועל לא זכתה באליפות(שבוע שעבר) באותו משחק שביתר נצחה את בית שאן. ראיתי את הקהל של הפועל המום וכואב בדשא בבלומפילד לאחר שנודע שביתר כבשה שער ניצחון, ואת האמת שזה היה לי ממש כואב ליראות את המראות של האוהדים

stifler3

New member
תודה עדי

אני בטוח שלאף אחד לא היה כוח לרשום הודעה כזאת. ובקשר לחדשות: כל החיזוקים לא יעזרו אין לנו אירופה, אליפות אין, עליה למקומות שמגיעים לגביע האופא אין, ואנחנו במקום האחרון. עכשיו לאחר שכל הדברים האלה קרו מאוחר להביא חיזוק. בינתיים שיתאמצו קצת בישביל להישאר בליגה ובקיץ להביא חיזוק רציני ולהתכונן לעונה הבאה.

למעלה