עדכונים -

SuperShiro

New member
היא ממש חמודה בוידאו../images/Emo99.gif

בתמונות היא ניראת ממש טוב
תודה.

Kryptonite

New member
זו אכן תמונה אמיתית וחדשה -

היא עם הפיאה הבלונדינית המצחיקה. הבטן שלה היא רשמית "תעלומת החזה" החדשה. אולי היא החזיקה אותה פנימה או לא יודע מה, מוזר שבתמונה השנייה היא ניראית ממש שמנה

YugiBoy

New member
אני שמח שהיא מצאה חברה...

אני ממש שמח שיש סביבה בנות שדואגות לה.. אני לא יודע כמה כל השמחה הזו אמיתית....... אבל בטוח זה די משפר לה את מצב הרוח... משיח את דעתה מכל הצרות והמחשבה על הילדים.... שתעשה לעצמה טובה ותקנה פיאה רק... כזאת יפה כמו שהשיער האמיתי שלה.. או שהיא לא רוצה... זו גם אפשרות.. שאת זאת היא אוהבת .... יודעים מה? ככה טוב לה - ככה טוב לי. היא דוגמנית מלידה גם אם היא תשקול 4305803945 היא תדע להסתיר את זה במצלמה... חח..

tali44

New member
ואיייייי איזה כיף!

אני ממש שמחה שהיא ככה, היא נראית ממש מותק ושמחה. וסופסוף יש לה קצת שקט לעצמה. =]

Kryptonite

New member
לא ניראה לי שהיא שמחה

זה בערך יום או יומיים לפני שהיא נכנסה למכון גמילה שוב. אלה לא תמונות חדשות מאתמול או היום, הן מלפני עשרה ימים בערך.

רואים שזאת התמונה החדשה לפי:

הקעקוע החדש שהיא עשתה... =) היא נראית מממממממממש טווווווב

Kryptonite

New member
איפה רואים אותו?../images/Emo12.gif

מה שכן, יש עליה את השרשרת פנינים המכוערת הזאתי שכנראה נתקעה לה על הצוואר כי היא מסתובבת איתה ברצף כבר איזה חודש.

שימי לב:

שמעל החתון יש לה סימן כזה....התמונה קצת מטושטשת ואיכות גרועה אז אל רואים צורה אבל רואים כתם כזה

Kryptonite

New member
אני בן

וזה הקעקוע הישן שלה, יש לה אותו עוד ממזמן. (2003 אאל"ט) הקעקוע החדש הוא בצורה של שפתיים אדומות בכלל

....

1. סליחה =) זה פשוט היה נראה לי שפתיים אז הראתי אותו... אז איך אפשר לדעת אם התמונה עדכנית או לא? =/

Kryptonite

New member
היא עם הפיאה המכוערת בתמונות האלה

וגם הבנות שאיתה הן אלה שפירסמו את התמונות

למעלה