עדכונים -

candyheart

New member
תירגעי בבקשה...

אם הוא רוצה שאני אכבד את הדעה שלו,שיכבד את שלי...ושלא יבחר מתוך כל התמונות דווקא את זאת שכתבתי 'יפהפייה' ויכתוב 'מזעזעת מה יפהפייה בזה?'

xtina 4 ever

New member
אל תגידי לי להירגע.../images/Emo210.gif

אני קיללתי אותך? ירדתי עלייך? לא. אני לא מבינה מה הקשר פה. את כתבת שהיא יפה -סבבה. דעתך. הוא כתב שהיא לא. מה רע בזה? ><" הוא לא כתב "לא, את מפגרת ולא צודקת. היא נראית מזעזע ויש לך דעה מטופשת" או משהו כזה. ><"

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gifתכלס

כל מי שחושב שהיא שמנה ממש מפגר, כאילו באיזה עולם אתם חיים?! יש לה עוד להוריד, אבל להגיד עליה שמנה זה הגזמה מגעילה. היא ניראתה מקסים, היא הייתה קורנת - אז בו-הו שהאיפור שלה לא היה מושי מושלם. ו - ויקי, עשי טובה - את באמת לא חייבת להכנס לכל ריב בפורום, זו לא פעם ראשונה שאת עושה את זה. קובי יכול להסתדר טוב מאוד לבד.

candyheart

New member
בדיוק

אבל אני ממש לא מנסה להתחיל ריב או משהו,זה פשוט כל-כך עצבן אותי... אתה יכול למחק את ההודעה יש מצב שזה יתחיל ריב.

xtina 4 ever

New member
אני לא חייבת, אבל אני רוצה.../images/Emo210.gif

וגם בתור מנהל אתה לא יכול לקבוע לי איפה להגיב ואיפה לא. אתה יכול למחוק את ההודעות שלי אם בא לך. העיקר שאמרתי מה שחשבתי.

xtina 4 ever

New member
צודק!../images/Emo45.gif ../images/Emo210.gif

גם אני לא הבנתי מה יפה בתמונות האלה ובמראה הזה בכלל. ><"

elena20

New member
בפנים היא יצאה ממש יפה, לדעתי

השמלה לא מתאימה לגזרה שלה....אבל עדיין נראית טוב

Kryptonite

New member
שמועה: בריטני תתארח

אצל לטרמן ביום שני. אני מפרסם את זה רק כי אותו אחד שפירסם את זה, אמר את זה גם לפני שהיא עשתה את ההופעה הזכורה בנובמבר. אז ניראה

JOYE האחת

New member
תמונות פפרצי של שון../images/Emo70.gif

איזה דובי חמודייייייייייייייייייייייייי

למעלה