עדכונים

בריטני ואייזק עוזבים מועדון יחד

19.01 אייזק חייב להתגלח
עוד תמונות

KoBi v2

New member
לפחות יש לו טעם בלבוש!

הוא מתלבש מהמם! והוא מכניס לה גם קצת טעם בביגוד...

טימבאלנד אצל ריאן סיקרטס ../images/Emo79.gif

טימבאלנד התארח אצל ריאן סיקרטס וסיפר על העבודה עם בריטני, וגם אמר שהוא צריך לבקש רשות מג'סטין לעבוד עם בריטני, כי הוא לא רוצה לסכן את החברות שלהם.

להגיד את זה בתוכנית טלוויזיה

שהוא צריך אישור מג'סטין כדי לעבוד עם בריטני (WTF?) במקום בריטני אני זורקת אותו מכל המדרגות

SuperShiro

New member
אממ

הוא כנראה חבר טוב שלו, ורוצה לוודא שזה בסדר מבחינתו, זו לא חוצפה אני חושבת שהוא פשוט מנסה להיות נאמן. חוץ מזה ההפקות שלו ירדו קצת ברמה בזמן האחרון, יש מספיק מפיקים מעולים אחרים שעובדים איתה על האלבום. טימבה יהיה רק תוספת, לא משהו מרכזי [לדעתי כמובן].

מה ../images/Emo2.gif

יש לו מגע זהב. ואני לא מדברת מבחינה מסחרית, שכל האמנים שהוא עובד איתם במקומות ראשונים וזוכים להצלחה מסחררת.. הוא גם איכותי, מאוד. והוא יודע איך לשלב את הטאצ' שלו בצורה מושלמת עם האמן הספציפי שהוא עובד איתו, ושומר על מקוריות. אין, איך ששמעתי את פרומיסקיואיס גירל התפללתי שהוא יעבוד עם בריטני ויפיק לה משהו כזה. יכולתי באשכרה לשמוע אותה שרה את המילים.. שיעשה לה אלבום מטורף כמו שרק הוא יודע.

candyheart

New member
הוא הכי מאוס בעולם...

מבחינה מסרחרית הוא מאיזשהי סיבה מאוד מצליח,כן,אבל השירים שלו זוועה לדעתי.אין בהם כלום לוץ ממוזיקת רקע מעצבנת וחזקה והכי מעובדת שיש, ואיזה חמש מילים שחוזרות אחד על השניה כל השיר... והכי גרוע זה שהוא תוקע את עצמו בכל קליפ אפשרי. בריטני לא צריכה אותו בשביל לעשות להיטים...והיא בכל-זאת עובדת עם כבר איזה מיליארד מפיקי היפ-הופ,לא צריך עוד אחד. והוא גם חבר של ג'סטין-זה כבר מוריד לו נקודות.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gifנמאס מלראות אותו בכל חור...

וגם ההפקות שלו נעשות פחות מקוריות :S

Im Not Dead

New member
היא לא תעבוד עם מפיק אחד

שלא הפיק שיר שנכנס למקום ראשון ב2006-2005? אשכרה כאילו היא עושה את האלבום רק בשביל כסף ולפי מה יותר יאהבו, לא יותר פשוט להוציא עוד איזה בושם או חוט דנטלי? =\

Kryptonite

New member
מי אמר שהוא עובד איתה?

זו הייתה שאלה היפוטתית. הוא לא עובד איתה, או לפחות - לא קיבלנו אישור רשמי על זה.

Im Not Dead

New member
בהודעה שהגבתי אליה היה כתוב

"טימבאלנד התארח אצל ריאן סיקרטס וסיפר על העבודה עם בריטני" אז...

למעלה