עדכונים

Kryptonite

New member
זו שורה מטעה

התרגום יצא לא נכון זה הטקסט המקורי - talks about working with Brit and how he'll need Justin's approval because his relationship with Justin is important, and needs to know how he'll feel about him working with Brit, says Brit's been working with a few people, and only if she's able to form a "relationship" with her will he then work with her. "relationship" meaning friendship, and if she has the ability to just "have fun" in the studio and let loose like Nelly (pun intended) and Justin. also calls Britney a great dancer

ליבר6

New member
זה הצעד הכי חכם../images/Emo205.gif../images/Emo94.gif

ששמעתי שהיא עשתה מאז שהיא הוציאה את toxic, אחרי כול המעשים שהיא עושה/עשתה היא חייבת אלבום מפוצץ בלהיטים, האלבום הבא שלה יקבע כנראה אם היא נשארת או הולכת. יש לי תחושה שהציבור הולך להיתעלם מהאלבום שלה, הם פשוט לא הולכים לקנות את זה וחבל.. לדעתי האישית היה סיכוי ממש גדול שהיא תגיע יום אחד למעמד של מדונה, מייקל ג'קסון, אלביס והיא פשוט איבדה את זה.

SuperShiro

New member
זה מוזר בהתחשב בעובדה

שבסקרים רבים שנערכים באינטרנט בקשר לשאלה לאיזה קמבאק אתם הכי מצפים, בריטני מנצחת [אפילו מביסה בהתחשב בכמות הקולות] אמנים גדולים אחרים כגון רדיוהד, וויטני יוסטון וכו'. יש לך דוגמא עכשיות בה בריטני לקחה 79% קולות מול אמנים מכובדים מאוד [רדיוהד המעולים בין היתר]. עוד סקר שזכור לי ניצחון מכובד שלה בו הוא מול וויטני יוסטון. חכי ותראי, כבר ראינו למה היא מסוגלת, כמו שכתבתי בעבר - יש לה משהו שאין לאנשים אחרים, כריזמה מיוחדת כזו שאי אפשר להסביר. אנשים כאלה לא מוצאים כל יום, והםכ גם לא נעלמים כל כך מהר. וכמובן כישרון אדיר.

Im Not Dead

New member
זאת בריטני ספירס

אנשים ישמעו את הסינגל הבא שלה.. והיא תקבל יותר כבוד אם היא תחזור עם משהו יותר מקורי ואיכותי אם היא תעשה מה שכולם עושים ותעשה מוזיקה לפי מה שהצליח חודשיים לפני, היא לא תהיה במעמד של מדונה, מייקל, אלביס וכו' בכל מקרה. הם היו מקוריים.

Britney Style

New member
../images/Emo12.gifמה זה????????../images/Emo46.gif

מי הוא חושב שהוא? בואנה עם בריטני תעבוד איתו אחרי זה היא יוצאת ילדת כפות אחושילינג!

SuperShiro

New member
פראל וויליאמס עובד עם בריטני

Britney working with Pharrell According to different sources, Pharrell Williams is working with Britney on her upcoming album. Both of them were reportedly spotted together at a recording studio this past week. This is gonna be some hot material!
תרגום לפי מקורות שונים, פראל וויליאמס עובד עם בריטני על האלבום הקרב לבוא. כמדווח, שניהם נראו ביחד בסטודיו הקלטות בשבוע שעבר. אני חושבת שהוא כבר אישר בעבר שהוא עובד איתה על האלבום..אפילו היו מספר שמועות שהיא החמיצה מספר הקלטות איתו

וידאו:

בטח ניתקלתם בזה כבר, אבל הנה וידאו של חבר שמבצע את someday לא מאכזב את המקור! תהנו P= מי שרשום לאתר תדרגו ותגיבו!!

Im Not Dead

New member
בריטני עובדת עם The Runners

The Runners are set to provide the market place with hit after hit singles with their production on highly anticipated upcoming songs and albums which include Pop moguls, Britney Spears and Mariah Carey, Hip-Hop megastar’s T.I., JadaKiss, and UGK, songstress Christina Milian, the King of R&B; R. Kelly and more! עוד מפיקים שחצי עולם עובד איתם. הם עבדו על כמה שירים באלבום האחרון של מאריה (את Shake it off אני יודע שהם עשו), ומשאר השירים שלהם שאני מכיר (שזה איזה 5?) הסגנון שלהם זה בלדות אראנדבי בינוניות כאלה.

Kryptonite

New member
למי שלא שם לב -

פרז נדפק לגמרי. הוא התחיל בלפרסם עליה את ההכי שטות מומצאת בעולם (שהיא הלכה למסעדה והעליבה מעריצה כשלא חתמה לה - ופירסם שוב את התמונות כוס בלי שום קשר לעולם.) ועכשיו הוא פירסם פוסט קוטל סתם על התמונות של בריט ואייזיק. פעם הוא היה קוטל אותה על טעויות מפגרות שהיא עשתה, עכשיו הוא סתם נהיה אידיוט. כנראה שהחימצון המכוער שלו לורוד ממש חלחל לו למוח :S

Kryptonite

New member
יואוו איזה מייאש אתה

אם אתה רוצה להאמין לזה, תאמין. נורא הגיוני שהיא תצא לאותה מסעדה או אחת באיזור ופתאום הפפראצי לא ייתפוס אותה, ועוד במיוחד כזו תקרית סוערת שקרתה בפומבי. (וגם כי אפילו באמצע שהמכונית שלה נתקעה לפני כמה שבועות בריטני חתמה לאיזה מעריץ שדחף לה תמונה ליד)

למעלה