עדכונים

candyheart

New member
יש דמו חדש!

בריטני משמיעה דמו חדש דרך המכונית בוידאו חדש! http://www.x17online.com

זה נשמע מעולה!

קצת הזכיר לי שיר אחר, אני צריכה לשמוע עוד כמה פעמים בשביל לשים על זה את האצבע.. ממש סבבה, נורא בריטני. שמחה לשמוע שלא הכל היפ-הופיסטי. אבל כמה כבר אפשר לשפוט לפי הכמה שניות האלה, תכלס

candyheart

New member
כן!

מהכמה שניות שהיו,זה נשמע סבבה! רק חבל שהפאפרצי הפריעו לשמוע...ושמת לב שהיא התחילה לנגן שיר אחר(ואז נסעה)?

יאאאאפ

אבל הייתה הפוגה די ארוכה בין השירים והיא התעסקה שם עם הסטריאו, אז יכול להיות שהיא החליפה דיסק, עברה לרדיו.. אם זה עוד דמו - גם סבבה. הזכיר לי את טוקסיק! D: והאידיוטים השתתקו כשהם קלטו איזה סקופ יש בידיים שלהם.. ואז התחילו לדבר שוב. :[ הבנת משהו מהמילים חוץ מה- I can't believe that I feel.. (?) ?

candyheart

New member
טוב,אני מקווה שזה עוד דמו...

כי אהבתי את ההתחלה מאוווד. ובקשר למילים, מה שכתבת זה גם המילים היחידות שאני הצלחתי להבין...פאפרצי מטומטמים.

Kryptonite

New member
פרסמתי למטה את המילים, אבל בקשר

לפפראצי - הייתה בבורדס הודעה קורעת על זה. מיישהו כתב i dont know what to tag it.."Britney's New Song", "Car Demo Song"/"Car Demo" or "Stupid Paparazzi STFU". (
) והגיבו לו ב - "Stupid Paparazzi STFU Let Me Hear Britney's New Demo Song Played In Her Car"

SuperShiro

New member
אהבתי../images/Emo99.gif

נשמע טוב, חבל שהפפראצי המשיכו לדבר ורק לאחר מספר שניות הבינו שהיא משמיעה דמו. הלחן מוכר לי מאיפשהו, נראה מה יתפתח מכאן
תודה רבה על העידכון

Kryptonite

New member
נשמע מעולה

אני אשמע שוב גם מחר ואז אחווה דיעה מעמיקה יותר.

Im Not Dead

New member
רצף הזוועות הולך להיפסק?

אם לא הייתי יודע שזאת בריטני, הייתי חושב זאת פאריס הילטון שרה. ובלי קשר זה נשמע מיחזור עלוב של Stars are blind, גם Cool של גוון ועוד הרבה. למה היא לא זרקה את רבליון לפח? לא יכלה לוותר על המילים הכ"כ עמוקות על הוודו והרוע? ב3 שנים אמורים לעשות שירים -קצת- יותר טובים מזה

SheWillBeLoved

New member
עוד לא שמענו כלום אני מניחה

ואני גם בטוחה שהדיסק שלה יהיה מזהיר. לפחות עבורי..

אתה מדבר כאילו השיר כבר יצא לרדיו..

מ2 שניות של שיר שבקושי אפשר לשמוע אותו מרוב האנשים והרעש של האוטו אי אפשר לקבוע אם הוא טוב או לא. כבר את הפפארצי לוחצים על הכפתורים שמעתי יותר טוב מאת השיר
וחוץ מזה,זאת בריטני ספירס,אולי היא עושה שטויות ודברים מפגרים אבל כזה מגיע למוזיקה והופעות היא תמיד בטופ.

Im Not Dead

New member
לא נסחפת עם הפסקה האחרונה?

בכל מקרה, ה20 שניות האלה מספיקות בשביל לשמוע שהיא עדיין שרה כמו בת 6, וגם כל הסוג של השיר זה כמו השיר של פריס הילטון. היא נשמעה יותר טוב בסאמדיי לפני שהיא "מצאה את הקול מחדש" או W/E... בריטני ספירס = הייפ הייפ ועוד הייפ. וזה שעדיין עובדים על רבליון לאלבום.. אני באמת לא אתפלא אם ג'ייב לא מרוצים ממה שהיא הקליטה. oO נראה מה יהיה באלבום, למרות שכבר לא ממש מעניין אותי כשיש כבר כיוון מה היא עושה.

למעלה