עדכונים

ToryMaster

New member
עדכונים

מאמר חדש מאת אלעד (JBU) על כדורי אנרגיה נוספו קהילות נוספות לקטגוריית הקהילות הנוספות בדף הראשי נוסף תקנון והוא נמצא במאמרים, חפשו בעצמכם, זה אל כל כך קשה (בקטגורית כללי, שהיא קטגוריית ברירת המחדל, שנפתחת מיד כשפותחים מאמרים)

LeeCooper69

New member
שאלה על כדורי אנרגיה והילינג-

דודה שלי (יותר נכון בת דוד של אבא שלי) אירחה אותנו בלונדון וכשיצאנו אמר לנו אחד החברים שיש לי אנרגית ריפוי בידיים. כשחזרנו לדודה שלי (שמאמינה שהיא סייקיק או משהו כזה) היא אמרה שזה באמת נכון. הממ.. אני לא יודע מה בדיוק "הילינג" בידיים אומר (ואשמח גם אם תצרפו לי הסברים) אבל כשעשיתי את אותה הפעולה לבנות שלה (הזזת הידיים קרוב לשלהן, בלי לגעת) ההרגשה הייתה כמו חשמל סטטי וזרמים בתוך היד... כשעשיתי את זה לעצמי, ההרגשה היתה של כדור חשמל. מה...... מה קורה שם?

jbu

New member
אז למה אתה מצרף את זה לפה?

בכול מקרה זב כנאה ההילה שלך, תנסה להרגיש את זה בקודקוד של הראש, רק אל תשחק עם זה יותר מידי אחרת תעשה לעצמך בעיות.

ToryMaster

New member
אני לא חושבת שלי הבין אותך עד הסוף

ההודעה הזו די מבולבלתף גם אני הסתבכתי, איכפת ל ךלהסביר?

jbu

New member
../images/Emo9.gif שיכתוב

זה כנאה ההילה שלך, פשוט בידים יש מרכזי אנרגיה לכן יותר מרגשים את האנרגיה שם, אם תזיז את היד קדימה ואחורה בקודוד של הראש (תעשה את הזה לאט) אז תרגיש את הכתר שלךך, את אותה תחושה, רק אל תשחק עם זה יותר מידי אחרת תעשה לעצמך בעיות. ובכללי אל תעשה את זה לאחרים, זה עלול לגרום לבעיות. לפחות לא עד שתקרא את המאמר על כדורי אנרגיה ותתחיל להתנסות איתם, אז תבין יותר למה זה עושה בעיות.

למעלה