עדכונים

The Gloaming

New member
בריטני מודה: יצאתי מהאודישנים בגלל התקפי חרדה

זוכרים שהיו סיפורים שבריטני קמה באמצע אודישן ועזבה את האולם? בראיון למגזין ELLE בריטני מתוודה:

"הייתי ממש לחוצה. היה לי התקף פניקה אחרי התקף פניקה.."

סיימון קוואל הוסיף: "ביום ראשון בריטני הייתה בטוחה ב 100 אחוז שהיא לא תצליח לעמוד במשימה. היו 5 אלף אנשים בקהל וכולם צועקים לך בוז אם אתה אומר משהו לא טוב. אבל אני רואה שהאישה הזאת [בריטני] פורחת משבוע לשבוע ונהיית טובה יותר. אני חושב שהיא הולכת להיות טובה בשביל התוכנית הזאת והתוכנית הזאת תהיה טובה בשבילה.

GM1988

Well-known member
ההפקה זקוקה בכלל למתמודדים ושאר השופטים?

כל תשומת הלב שמופנית לרוב, היא לכיוון של בריטני כשופטת. המתמודדים לא נראים כמעט בפרומואים, כנל סיימון והשאר בשולחן.
ברור לי שהיעד הוא למכור ובריטני זו דמות מוכרת, אבל אנשים! אל תשכחו שיש מתמודדים בנוסף לכל, ויש גם שופטים.

The Gloaming

New member
יש פרומואים לכל המתמודדים

מן הסתם אנחנו מעלים לכאן רק דברים שקשורים לבריטני.

האקס פקטור היא התוכנית היחידה שבאמת יש איזון בין השופטים למתמודדים. אמריקן איידול זה בעיקר המתמודדים (והעיקר שיהיו כמה שיותר יפים) ודה וויס זה בעיקר השופטים. כאן זה באמת איזון מוצלח, ובסופו של דבר האקס פקטור הוציא הכי הרבה אמנים מצליחים נכון להיום.

Shiri from the block

Active member
זה היה ברור מהתחלה פשוט עצוב לי כל פעם מחדש שזה מה שניהיה מבריטני שלנו

ממש לא ככה דמיינתי אותה בגיל 30 כשהייתי קטנה..

YugiBoy

New member
אדיר!!

הפרומו שהכי אהבתי עד עכשיו.
בריטני נראתה כ"כ נבוכה כשהבחור הילל אותה.. אבל היא תמיד הייתה עושה את הפרצופים האלה. מצחיקה..

GM1988

Well-known member
היא מדהימה בחלקים פה ...

ממש לא ביצ'ית כפי שניסו לעשות ממנה על המשפטים שנאמרו ולא היה ברור ההקשר. היא לגמרי אמרה את האמת שהיא הרגישה. מה לעשות, האנשים באו לעשות צחוק, היא לא הרגישה שזה מצחיק. למען האמת, גם אני לא, ולכן נאמר מה שנאמר בצדק.

Someone 2011

New member
חחחחחחחחחחחח

בריטני הרגה אותי עם ההקשר של I wanna know who let you on stage ... זה בהקשר של האוטוטין עוד ...
לא פלא שהיא התחילה לתקוף וטוב שכך.
הולך להיות מצחיק.. מחכה כבר לפרקים המלאים.

Itzik200

New member
האמת שהיא קצת מפחידה בחלק הראשון...

מה זה הפרצופים האלה עוד לפני שהבחור אמר מילה?
אז הוא שר מזעזע והוא מוזר, אבל כולה הביא לך פרחים ואמר שהוא מעריץ שלך, אז למה הפרצופים המפוחדים?

YugiBoy

New member
מבוכה..

היא תמיד הייתה עושה פרצופים כאלה, אבל ידוע שהיא הייתה לחוצה במיוחד בימים של האיקס פקטור.. בטח זה מה שגרם להגזמה עם המבטים

GM1988

Well-known member
יצא מה שיצא בהבעה

היא לא ישבה ותכננה איזה פרצוף לעשות. למען האמת, במקרה של הבחור זה היה מלחיץ

The Gloaming

New member
ברור לך שזה ערוך כן?

היו דברים שקדמו למבטים, או שזה לא נכנס לתוכנית או שזה לא נכנס לפרומו..

theone24

New member
!!!

וואי, נחנקתי!

דמי וסיימון הרגו אותי, אבל הקטע בהתחלה, לא ..זה לא אמיתי שיש אנשים כאלה.
עכשיו הוא כבר בטח לא רוצה לתת לה פרחים.

Someone 2011

New member
זה היה די ברור.

זה היה היום הראשון שלה, זה משהו שהיא לא עשתה מעולם ועוד בכלל בשבילה עם האינטרקציה עם מלא אנשים בן רגע .... לפי מה שנראה כרגע סיימון מפחד להאבד עשרות צופים לאמריקן אידול .... יש לו קלפים בשרוול?, אני מאוד מקווה שכן.
הבנתי שכריסטינה משחררת את הסינגל החדש שלה + מדברת עם המעריצים בטוויטר באותו היום שעולה העונה החדשה של אקספקטור ...
למה בריטני לא עושה כלום ...? הם חייבים להחזיר בתגובה ...

למעלה