עדכונים

Shiri from the block

Active member
הוא יצא כסינגל כי זה מה שהמעריצים בחרו היה סקר באתר שלה של DDB נגד IO וקרימינל והרוב בחרו בקרימינל.. אני אישית הצבעתי ל IO

Someone 2011

New member
כן .. אבל לדעתי, אינסייד אוט היה הרבה יותר

מצליח כסינגל רביעי .. כחמישי אני חושב שהסיכויים שלו לא מזהירים בגלל שכבר קרמינל שהוא גם כמוהו לא קיצבי לא הצליח.

Simple i

New member
,תקן אותי אם אני טועה

לקרימינל , לגרסה של הסינגל, הוסיפו קצב למנגינה, נכון? כי אם כן - חבל, הבלדה עצמה יותר יפה. אלא אם כן היא פחדה שיצחקו עליה...

Shiri from the block

Active member
הוסיפו קצת קצב זה נכון אבל ממש לא נראה לי שזה בגלל שבריטני פחדה שיצחקו עליה(?)....

Simple i

New member
אני חושב שכן

בתקופת השפל שהייתה לה, היא הוציאה רק להיטים מאז. נראה לי שהיא פחדה להוציא בלדה, שלא יהיו סרטונים ביוטיוב שצוחקים עליה. אפילו ל IWG ולHIAM ואולי גם לTTWE היו סרטונים שצחקו עליה, כל מיני מערכונים כאלה, שינו את המילים ובימו קליפ אחר. אז אם היא תוציא בלדה שקטה... את יכולה להבין.. אז לפחות שמו קצב לשיר. בקליפ היא לא נראית כל כך עצובה, היא מתארת מצב שהיא חברה של בחור פושע, והיא גם אחריו במעשים, ו.. זה לא כמו אבריטיים שהיה סיפור כביכול עצוב, אבל אז לא היה עילא לרדת עליה, היא הייתה אישה כביכול חזק, היא הייתה מאוד פופלרית ואהדו אותה מאוד, זה היה לפני תקופת השפל..

גיא246890

New member

Simple i

New member
יש לך הסבר יותר טוב

למה לבלדה שקטה הוסיפו קצב? מה טוב בזה?

Shiri from the block

Active member
אולי פשוט בשביל שיתאים לרדיו? מצטערת אבל הסיבה שלך לא נשמעת הגיוני בעליל.. חוץ מזה שהקול שלה נשמע אותו הדבר, וזה לא קצב מוגזם מידי, שומעים את הקול שלה חד וברור... אז הקצב לא השפיע מהבחינה הזאת. ולצחוק על מה בדיוק? גם על גאגא יוצאים מלא קליפים שצוחקים עליה

Jasper Jasper

New member
מסכים

בסופו של דבר השינויים שכן עשו בשיר לא מהותיים בכלל (ולי בכלל לקח זמן להבין מה שינו שם). ולגבי הפארודיות - זה קורה לכל אומן ואפשר למצוא מיליוני סרטונים כאלה ביוטוב,אז לא נראה לי שזה משנה לה או בכלל.

spelling

New member
בטח שהיו בלדות

אווט פרום אנדר מיי בייבי אניוז'ואל יו(סוג של בלדה אפלולית קצת) לדעתי בלדה יושבת עליה טוב....גם על מי אגינסט דה מיוזיק אין בדיוק על מה להתבדח אבל המערכון של מאד טי וי היה מגניב חחח מותר קצת לצחוק על בריטני לפעמים...בקטע של ההומור לא ללעוג:) ולדעתי היא ממש לא שמה *** מה יגידו עליה...לחפף בהופעות כן אבל בלדה לא?חחחחח לא חושב שמעניין אותה:)

spiceupmylife1

New member
תכלס הקליפ של קרימנל כ"כ שווה

שלא ממש אכפת לי שהוא מצליח ממש במצעדים \וואטבר :)

dolse

New member
הסינגל ממש מצליח בארץ.גם בגלגלצ' וגם באמטיוי

ובשאר תחנות הרדיו ממש חורשים עליו. וכל אחד מזמזמם את השיר. זה שהוא לא נצפה במיליונים ביוטוב זה כי הוא מוגבל מעל גיל 18 וכיום לאפחד אין זין לפתוח עכשיו חשבון ביוטוב. לפי מיטב הבנתי הוא מצליח גם בתחנות הרדיו בחו''ל והסינגל הוא רחוק מאוד מכישלון. בנוסף,אני לא מבין איך המפיקים של בירטני מתעלמים מהפוטנציאל האדיר שיש בUP&down להיות סינגל.

tali44

New member
כי גזולין הוא שיר בריטני סתמי,

לא בשביל סינגל. וBDD הוא סתם מעצבן עם הסאבי הזאת.למרות שנראה לי שהוא ייצא כסינגל, כי הם כבר הוציאו את קרימינל שיר שקט, ואמריקה אוהבים ראפ.

Upgrade U

New member
(Drop Dead) Beautiful

כולם מתלהבים מInside Out כמו שהתלהבו מCriminal,אבל ברגע שהוא יצא וייכשל,כולם יתחילו לשנוא אותו - ולא מגיע לו בכלל. את DDB במילא כולם שונאים משום מה,כך שגם ובמידה והוא ייכשל - לאף אחד לא יהיו תלונות.

Someone 2011

New member
ואווו ... פאקינג 80 אלף איש באו לראות אותה

מופיעה! לא נתפס....... לפי התמונה נראה כאילו אם היה שם עוד מקום אז היו באים הרבה יותר ... חחח רק מלהסתכל על התמונה אני מרגיש קלסטרופוביה .. כל כך צפוף נראה שם ... כמו שאומרים - תמונה אחת שווה אלף מילים. וזה באמת נכון לגבי פה.

למעלה