החברה שעולים מהקהל לרקוד...הם כאלה....הם כאלה...כאלה כאפות!
כל אחד דופק את הצעדי ריקוד האלה...אני על הרצפה!
הופעה חמודה. היא לא בדיוק מדייקת, ונראה לי שאפילו יש לה איזה בילבול קל במילים, אבל זה לייב (והפעם אי אפשר להגיד שלא). רואים שכיף לה בנאמבר הזה, אפילו עם הילדי כאפות שעולים לבמה.
טוב, אין ממש תשובה על זה. אבל יש 3 כיוונים ברורים. 1. Gasoline - ריאן סיקרסט אמר בתוכנית שלו שזה כנראה יהיה הסינגל הבא. 2. InsideOut - דר לוק צייץ "אתה לא יכול לשים באלבום שלך שיר כמו IO ולא להוציא אותו כסינגל..." 3. DDB - תחנת הרדיו המרכזית KIIS FM השמיעו אתמול את השיר ואמרו שזה הסינגל החדש. אז מי מהם יהיה? איזה אתם מעדיפים?
IO!! ולמה? כי גאסולין זה שיר בריטני טיפוסי שמזכיר שירים ישנים יותר (עד כמה שאני חולה עליו!!) DDB לא כזה מעניין אותי.. IO זה פשוט שיר מיוחד כזה, שיר יפה, ממכר... חייב לצאת כסינגל!
בשבוע הבא מסתיים כל תקופת פאם פאטל. הטור מסתיים. אין סיכוי שהיא תוציא עוד סינגל. וגם אחרי הכישלון של קרמינל ... אינסיד אווט כמה שהוא טוב זה יותר מדי איטי בשביל רדיו .. ממש חבל שBIG FAT BASS לא יוצא כסינגל .... הוא יכל להיות להיט ואני בטוח בזה.
ויופי באמת שהם נזכרו אחרי כמה חודשים להתחיל להשמיע אותו בתחנה שלהם .. בכל זאת, השיר הזה די כישלון. הוא לא המריא לשום מקום ברדיו בחול בכלל בקושי השמיעו אותו ... במחשבה שניה אני לא מבין מלכתחילה למה הוא יצא כסינגל. Up&Down לדוגמא ברדיו היה יכול לעשות פלאים .. עם איזה רימקס טוב הוא היה יכול להיות גם מקום ראשון באייטונס לדעתי. וכנל לגבי ביג פאט בייס ...