עדכונים

The Gloaming

New member
I Wanna Go לייב בפרו

קוקה קולה העלו סרטון מקצועי של השיר.. אפשר לשמוע שבריטני שרה לייב ברוב השיר..
http://www.youtube.com/watch?v=z1oGtuIhGLw&feature=player_embedded#at=33

theone24

New member
בחיי...

החברה שעולים מהקהל לרקוד...הם כאלה....הם כאלה...כאלה כאפות!
כל אחד דופק את הצעדי ריקוד האלה...אני על הרצפה!
הופעה חמודה. היא לא בדיוק מדייקת, ונראה לי שאפילו יש לה איזה בילבול קל במילים, אבל זה לייב (והפעם אי אפשר להגיד שלא). רואים שכיף לה בנאמבר הזה, אפילו עם הילדי כאפות שעולים לבמה.

YBNS

New member
מתוקה אמיתית!

בכל הטור הזה המיקרופון שלה פתוח והיא שרה לייב, פשוט ההקלטה מהאלבום גבוהה יותר מהקול שלה. בDVD המנווולים הנמיכו לגמרי את הערוץ לייב...

Shiri from the block

Active member
איזו חמודהההההה!! הרגה אותי ב2:11
!!!! אבל האנשים שעלו מהצד הזה ממש דחקו אותה מאחורה! אפשר לראות שהיא מנסה כזה להשתחל לקדימה שהקהל יראה אותה.. איזה קרציות!! זהו! לא שותה קולה יותר
סתם
אני בטוחה שיש עוד שירים שהיא שרה לייב... ממש הרסו אותה ב DVD הזה

The Gloaming

New member
והסינגל החמישי הוא........

טוב, אין ממש תשובה על זה. אבל יש 3 כיוונים ברורים. 1. Gasoline - ריאן סיקרסט אמר בתוכנית שלו שזה כנראה יהיה הסינגל הבא. 2. InsideOut - דר לוק צייץ "אתה לא יכול לשים באלבום שלך שיר כמו IO ולא להוציא אותו כסינגל..." 3. DDB - תחנת הרדיו המרכזית KIIS FM השמיעו אתמול את השיר ואמרו שזה הסינגל החדש. אז מי מהם יהיה? איזה אתם מעדיפים?

theone24

New member
אבל שירן,

זה לא הגיוני לשים שיר כמו IO באלבום ולא לשחררו כסינגל...פשוט לא הגיוני.

Shiri from the block

Active member
IO!! ולמה? כי גאסולין זה שיר בריטני טיפוסי שמזכיר שירים ישנים יותר (עד כמה שאני חולה עליו!!) DDB לא כזה מעניין אותי.. IO זה פשוט שיר מיוחד כזה, שיר יפה, ממכר... חייב לצאת כסינגל!

YBNS

New member
רק IO וזה מושלם.

אבל מה הסיכויי שישחררו אותו כסינגל אחרי C...?

Someone 2011

New member
אני מתחיל לחשוב שלא יהיה בכלל סינגל חמישי ...

בשבוע הבא מסתיים כל תקופת פאם פאטל. הטור מסתיים. אין סיכוי שהיא תוציא עוד סינגל. וגם אחרי הכישלון של קרמינל ... אינסיד אווט כמה שהוא טוב זה יותר מדי איטי בשביל רדיו .. ממש חבל שBIG FAT BASS לא יוצא כסינגל .... הוא יכל להיות להיט ואני בטוח בזה.

Shiri from the block

Active member
בנתיים בארץ חורשים על קרימינל בגלגלצ כל אחד מזמזם אותו וכל אחד מודיע לי שהוא שמע אותו ברדיו חח

Someone 2011

New member
כן .. זה נכון ..

ויופי באמת שהם נזכרו אחרי כמה חודשים להתחיל להשמיע אותו בתחנה שלהם .. בכל זאת, השיר הזה די כישלון. הוא לא המריא לשום מקום ברדיו בחול בכלל בקושי השמיעו אותו ... במחשבה שניה אני לא מבין מלכתחילה למה הוא יצא כסינגל. Up&Down לדוגמא ברדיו היה יכול לעשות פלאים .. עם איזה רימקס טוב הוא היה יכול להיות גם מקום ראשון באייטונס לדעתי. וכנל לגבי ביג פאט בייס ...

למעלה