עדכונים

עדכונים ../images/Emo98.gif

אז אנחנו כבר כמעט בני שלושה חודשים. הילדים כאלה מתוקים. ממש לאכול אותם. עדיין לא ממש מרימים את הראש כמו שצריך. אני משתדלת לעודד אותם, אבל די מזייפת, כי הם שונאים שאני משאירה אותם על הבטן, אפילו אם אני יושבת לידם עם הצעצועים. בשקט בשקט אומר שבשני הלילות האחרונים שניהם ישנו לילה שלם (7-8 שעות). בכמה הימים שעברו הם התעוררו לפחות פעם, ולפעמים גם פעמיים בלילה. קראתי שלפני כל התקדמות יש נפילה. אולי עברנו את הנפילה והם יתחילו לישון לילות שלמים? הלוואי. ליובל נושר השיער. זה כ"כ נורא. היה לו המון שיער ארוך ושחור, ועכשיו יש קרחות. אצל עומר ההתקרחויות לא כ"כ נוראיות כי ממילא יש לו שיער בהיר וקצר והראש שלו שקוף, אז כמעט לא רואים את השיער, אבל אצל יובל... אני בוכה על כל שערה שנושרת. העגלה הפכה להיות הדבר הכי פחות אטרקטיבי בבית. מישהי פעם נתקלה בזה? הם ממש שונאים לצאת לטיול! גם אם הם נרדמים בעגלה, הם מתעוררים באמצע הטיול ומתחילים לקטר ולבכות. חשבתי שהם משתעממים, אז הוספתי קשת צעצועים לעגלה. זה מועיל בדיוק לדקה, ואז הם מקטרים שוב. מייד כשמגיעים הביתה, הם נרגעים ומחייכים באושר. ממש אוהבי בית. זהו מצבינו בינתיים. אני נהנית נורא, ולקחתי עוד כמה חודשי חופש מהלימודים כדי להישאר איתם בבית. מיכל

קרנושה

New member
מיכלי......אמא שלי תמיד היתה אומרת

שעל שיער אסור לבכות!! חסר לנו על מה להיות עצובים בחיים? שיער גודל... גם למתי שלי היתה נשירה (והיה לו שיער מלא) ובכל מקרה טוב שהשיער הוחלף כי אומרים שהשיער שצמח בבטן לא בריא..... בגיל 8 חודשים אני עשיתי קרחת לשלושתם-כעת לכולם אחלה של שיער..... לגביי העגלה-מה אומר ומה אספר-אצלי הם חולים על העגלה...לא מכירה תיסמונת כזאת כמו שאת מתארת...אולי טובים וותיקים ממני בהורות יגידו את דברם... מקנאה בך על החופש-----זה נפלא-תהני מכל רגע שיש לך איתם.....
קרן

נירית1

New member
מיכל הכי כייף לשמוע שאת נהנת אתם

כל השאר קטן עלינו
השער יצמח מהר וגם עם הקרחת הם עדיין מתוקים. וגם את הראש הם ירימו את יכולה לשחק אתם משחקים להרמת הראש למשל לשכב מולם כשאתם על הבטן וכשאת תופסת את מבטם בעיניים להתחיל להרים את הראש שלך הם יעשו זאת אחרייך. דבר נוסף לשים מגבת מגולגלת מתחת לכתפיים ואת הידיים להצמיד מכופפות לגוף וזה גם גורם להם להרים את הראש, אפשר לקנות מין גליל שמנפחים אותו ולשחק אתם זה גם עוזר. לגבי העגלה ממש אין לי רעיונות כי אנחנו מבלות בטיולים ארוכים כל יום. שימשיך להיות לכם בכייף ואני מקנא כי כשהן תהיינה בנות ארבעה חודשים אני צריכה לחזור לעבודה

טל של 4

New member
כמה עצות

לגבי הרמת הראש שימי אותם על כריתי (כרית נחש כזאת) או על מגבת מגולגלת אז הם רואים משהו ומתאמצים יותר. שיער מעולם לא נשר לנו אבל בת של חברה שלי התקרחה לגמרי ואת צריכה לראות איזה שיער מדהים יש לה היום, אז לא לדאוג. לגבי העגלה אין לי מושג, אולי תשימי זוית יותר קטנה שיוכלו לראות יותר דברים.. ולגבי הלילות אני לא מגיבה כדי שמרפי\עין הרע לא ישמעו חחחחח

nonana

New member
איזה יופי לשמוע מיכל

גם הילדים שלי לא אהבו להיות על הבטן- אבל השרירים האלו מתחזקים בכל מקרה- כך שאין לך מה לדאוג- נעמה ממש בכתה אחרי כמה שניות ולא נלחמתי איתה ובטיפת חלב הרימו גבה וניסו להאיץ בי להשכיב אותה על הבטן- ואני לא ממש רציתי להלחם איתה. אבל הגיע גיל שהיא התחילה להתהפך ופתאום החלה כן לאהוב להיות על הבטן- והצואר התחזק יופי- ורופאה ההתפתחותית היתה מאד מרוצה ממנה- כך שתראי עד כמה הם סובלים ותתני להם לשכב על הבטן לרגעים קצרים כל פעם. וטיולים- שלי מתים על טיולים. מה לגבי מנשאים? אם יש לך פרטנר לטיול אני חושבת שאם כל אחד ירים ילד במינשא הטיול שלהם יהפך למהנה.

למעלה