עדכונים

Im Not Dead

New member
למה שבריטני תבטל את הדואט?

היא הרי באה להקליט... יותר הגיוני שדיון (או בריטני, אבל לא נראה לי) לא אהבו את התוצאה. חוץ מזה, אם אין כזה שינוי גדול בקול של בריטני (ולפי השירים החדשים באמת אין), אפשר להבין את הזקנה.. השם של בריטני לא מתאים לרשימה הזאת של הזמרות.

britney4u

New member
חחחחחח

"לרשימה כזאת של זמרות" למה את מי יש שם? קליס ומיה? הצחקת אותי!!!

Im Not Dead

New member
איפה אתה רואה את קליס ומיה

ברשימה שהבאת?
וגם אם הן בדיסק בסוף, מיה וקליס לא כאלה גרועות.. הקול של בריטני היום ממש שטוח וחלש. אין לה שליטה על הקול שלה והיא בקושי יכולה להחזיק פזמון לבד בלי שיהיו כל מיני רעשים ממוחשבים ו20 זמרות ליווי. מיה וקליס לא בדיוק זמרות המאה אבל יש להן שליטה על הקול שלהן.. עריכות כמו בדואט של MATM לא הכי יתאימו כאן

ליבר6

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif../images/Emo94.gif

היא צריכה ללכת לפיתוח קול.

britney4u

New member
כמה שהקול שלה נהרס,

היא עדיין שרה יותר טוב מקליס [קליס!! למה מי היא בכלל?] ומיה [כנ"ל
] בכל אופן, לא אכפת לי מהדואט הזה, בריטני ביטלה או ביטלו לה, זה פשוט לא משנה, אני בטוח שהיא תשרוד.
מי שמע, כולה דודה זקנה של וויטני יוסטון.

Im Not Dead

New member
אולי יש לה קול יותר יפה

אבל היא ממש לא שרה יותר טוב כי היא לא מנסה. הקול שלה לא מפותח והיא אפילו לא שרה נכון... הנה הופעה של מיה: http://youtube.com/watch?v=7HoA0HxeQK4 קצת יותר שולטת בקול שלה מבריטני לא? גם לי לא אכפת מהדואט עם הכלום הזאת. רציתי רק לראות אם יש שינוי בקול שלה כי אם אין, גם האלבום הבא לא הכי מעניין אותי.

Shiri from the block

Active member
מיה מ'שיקאגו'../images/Emo13.gif עם רנה זלווגר וקתרין זיטה ג'ונס המדהימה, היפיפייה והמושלמת.

Kryptonite

New member
איזו אהבלה בריטני../images/Emo168.gif

שלא עשתה את התפקיד שלה ב"שיקגו", אני במקומה הייתי מבטל את כל מה שהיה לה במקום.

Kryptonite

New member
כי היא הייתה מושלמת לתפקיד../images/Emo168.gif

התסריטאי כתב את התפקיד (בסוף לוסי לו עשתה אותו) כשהוא חשב עליה, אבל בסוף היא לא יכלה בגלל הלו"ז.

"הקול של בריטני*היום*"

מי אמר שהוא ישאר ככה עד לקאמבק?! אתה שוכח שהיא חרשה על הקול שלה בערך בכל העולם ושהיא לא עשתה פיתוח קול ולא שמרה על מיתרי הקול שלה אי אפשר עדיין לשפוט מה מצב הקול של בריטני לדעתי כי לא שמענו ממנה משהו רשמי שעובר את ה20 שניות בערך...

Im Not Dead

New member
שמענו 2 הקלטות ממנה

כל אחת של דקה Little Me ו Rebellion ליטל מי זוועה עד הפזמון (יש שורה אחת יפה), רבליון גם די תת רמה... בהתחלה חשבתי שרבליון היה אמור להיות בOriginal Doll (מתאים לקונספט של מונה ליסה) והיא שמה את זה באתר רק כי זה התאים לשיר הזה שהיא כתבה, אבל עכשיו שהיא חורשת עליו גם באתר החדש רוב הסיכויים שזה חדש.. וככה היא נשמעת היום.

מה זה...

שמעתי את השיר ריבליון אבל לא Little Me למישהו יש אותו או יכול להגיד לי איפה אפשר להוריד אותו

למעלה