עדכונים

ForeverBS

New member
מה לעזאזל?!

הורדתי את ה-עאלק- דמו של sometimes וזה בול הביצוע שיש בדיסק רק באיכות חרא פצצות.. שום הבדל קטנטן *מוריד את טוקסיק*

BritneyHeart

New member
סורי אני בעצמי אפילו לא הורדתי

ראיתי את זה בBRITNEYEXPERTS אז שמתי ... *דווח על טוקסיק
*

ForeverBS

New member
את טוקסיק

בכלל לא שרה בריטני..
ובדמו של סמטיימס יש הבדל קטנטן והוא שהיא שרה בסוף baby all i need is time מו בהופעות, וזהו...

britmel

New member
מממ

So uh.....who wants one? :p Thanks Britney !! Posted by Ruben המנהל של האתר: www.worldofbritney.com

BritneyHeart

New member
הודעה מהמיי ספייס של קווין

"Lose Control" Hey - Thanks to everyone who watched the Teen Choice Awards! I hope you liked it. That was just the beginning... If you live here in LA, call KIIS FM & Power 106 and tell them to play my song! All the rest of you...call your local radio stations and request "Lose Control" Later, Kevin ----------------------------------------------------------------------------------- "Lose Control" - היי תודה לכל מי שצפה ב-Teen Choice Awards! אני מקווה שאהבתם. זאת הייתה רק ההתחלה... אם אתם גרים בLA תתקשרו לKIIS FM & Power 106 ותגידו להם להשמיע את השיר שלי! לכל השאר ... תתקשרו לתחנת הרדיו מקומית שלכם ותבקשו את "Lose Control". אחר כך/נתראה, קווין.

galit kiss1

New member
מזה מיי ספייס?

אפשר לעשות אחד כזה לעצמי או לקרוא של מישהו? ואם כן אפשר לעשות כזה אז איך.... פליז אני חייבת תשובה!

למעלה