עדכונים
B BritneyHeart New member 23/8/06 #3 תמונות חדשות של בריטני יוצאת למסעדה אני יודע שמקודם פירסמו אבל עדיף לשרשר לכאן נראת טובב
I Im Not Dead New member 23/8/06 #29 אהה.. ראיתי רק את זאת מקודם זה בטח מצלמה חרא. האחרות דווקא פסדר, למרות שהיא חיוורת בטירוף
S s o n g s q u e e n New member 23/8/06 #44 האמת... היא באמת נראית חיוורת בתמונות האלה... מה שטוב הוא שהיא נראית יותר טוב מאשר ההריון הראשון... בהריון הראשון היא נראתה יותר מוזנחת... עכשיו היא נראית יותר טוב וגם היא מתלבשת יותר יפה מאשר ההריון הראשון...
האמת... היא באמת נראית חיוורת בתמונות האלה... מה שטוב הוא שהיא נראית יותר טוב מאשר ההריון הראשון... בהריון הראשון היא נראתה יותר מוזנחת... עכשיו היא נראית יותר טוב וגם היא מתלבשת יותר יפה מאשר ההריון הראשון...
F ForeverBS New member 23/8/06 #9 בריטני נבחרה כמתלבשת ה... טובה ביותר ב-Teen Choice Awards. אני יודע, גם אני הייתי בשוק... מי היה מאמין שהיא תיבחר כמתלבשת הטובה אי פעם I didn't see that comin'
בריטני נבחרה כמתלבשת ה... טובה ביותר ב-Teen Choice Awards. אני יודע, גם אני הייתי בשוק... מי היה מאמין שהיא תיבחר כמתלבשת הטובה אי פעם I didn't see that comin'
F ForeverBS New member 23/8/06 #16 ואם כבר TCA מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הטקס המלא??? אני פשוט מ=ת לראות אותו.... בבקשה אם מישהי יודע איפה אפשר להוריד אותו או לצפות בו שיגד לי.. פליזזזזזזזזזז
ואם כבר TCA מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הטקס המלא??? אני פשוט מ=ת לראות אותו.... בבקשה אם מישהי יודע איפה אפשר להוריד אותו או לצפות בו שיגד לי.. פליזזזזזזזזזז
I Im Not Dead New member 23/8/06 #27 כי הפעם באמת מגיע ../images/Emo3.gif לדעתי היא נראתה [חוץ מהבטן] יותר סקסית מאיך שהיא הייתה שם לפני כמה שנים :] היא כבר חודש 9 לא?
כי הפעם באמת מגיע ../images/Emo3.gif לדעתי היא נראתה [חוץ מהבטן] יותר סקסית מאיך שהיא הייתה שם לפני כמה שנים :] היא כבר חודש 9 לא?
X xtina 4 ever New member 23/8/06 #41 אמממ...מוזר ><" ../images/Emo210.gif לא ראיתי מה האחרים לבשו, אבל לפי דעתי היא לא התלבשה ממש יפה...חמוד, אבל לא יותר מזה..=P
אמממ...מוזר ><" ../images/Emo210.gif לא ראיתי מה האחרים לבשו, אבל לפי דעתי היא לא התלבשה ממש יפה...חמוד, אבל לא יותר מזה..=P