קווין פירסם הודעה במייספייס שלו שהאתר שלו יעלה ממש בקרוב , ובנתיים כדאי להירשם לעידכונים וחדשות אחרונות: "אנחנו מעלים בקרוב את האתר החדש . בנתיים , בקרו באתר http://kevinfederline.com , והירשמו לעיתון לכל החדשות האחרונות." תודה, קווין
"ברגע שניכנסו לקטע , אנשים ראו שיער בלונדיני וטבור ומיד ערכו השוואות בנינו. אבל ידעתי שבסופו של דבר עבודת הגוף שלנו פועלת שונה . אני חושבת שהיא ברגע נפלא בחיים שלה כרגע - כאמא ,ואני חושב שזה נהדר. אני מכירה אותה כבר הרבה זמן -מאז ששנינו היינו ב"מועדון המיקי מאוס", יחד עם ג'סטין טימברלייק. וזה נחמד לגדול ולראות לאן כל הנתיבים שלנו הולכים. אני לא מתערבת בשליליות. אני מנסה להתרכז ,להדבק לכללי המשחק שלי ולהמשיך לנוע הלאה. "
רציני... כאילו מה אתם זורמים עם זיוני השכל שיש בתיקשורת? הם ממשיכים לשאול את כריסטינה על בריטני אז היא ממשיכה לדבר עליה, וזה לא שהיא אמרה משהו רע כאן, זה מילים כאלה נטרליות, לא לטוב ולא לרע. אתם סתם נסחפים, לכריסטינה אין מה לקנא בבריט, למען השם, צאו מיזה הן כל כך שונות בסיגנונות שלהן, כל כך פונות לכיוונים שונים ככל שהזמן עובר. ולאף אחת אין שום סיבה להשמיץ את השניה. מקווה שתפנימו