עדכונים

מי נראית טוב יותר כברונטית?

הצביעו קייט בינתיים מובילה.. אבל ברצינות.. יש מישהי שנראית יותר טוב כברונטית מבריטני?!

ForeverBS

New member
הצבעתי ../images/Emo127.gif

בינתיים רק 11% אחוז לבריט ו-89% לקייט איזה פער

Im Not Dead

New member
הצבעתי לילדת B ../images/Emo127.gif

התמונה שלה ששמו בצד מדהימה. הכי יפה שלה עם השחור, הרבה יותר מהפוטושוט.

הודעה מבריטני?

הבחור שלו שייך המיי ספייס הזה - http://myspace.com/supportbritneyspears - טוען שבריטני שלחה לו הודעת תודה. אל תשכחו שרוב הסיכויים שזה לא נכון [ולדעתי זה גם לא נשמע כמו בריטני..], אבל.. אולי?.. Hey, that is so sweet of what you have done for me. I love you guys so much, you don't realize how much I needed to see this. I love my fans and always will. I promise as soon as I have my second boo-boo I'll get back to the recording studio. I'm so happy to know I have fans to come back to. I love you all, and I can't wait to see you all again one day. Love Britney --------------------------------------- היי, זה כל כך מתוק מצידכם לעשות את מה שעשיתם עבורי. אני אוהבת אתכם כל כך, אתם לא מבינים כמה הייתי צריכה לראות את זה. אני אוהבת את המעריצים שלי ואני תמיד אוהב. אני מבטיחה שאחרי שאני אלד את הבו-בו [
בו בו בסלנג זה פצע, מכה..] השני שלי אני אחזור לאולפן ההקלטות. אני כ"כ שמחה לדעת שיש לי מעריצים לחזור אליהם. אני אוהבת את כולכם, ואני לא יכולה לחכות לראות את כולכם שוב יום אחד. אוהבת, בריטני

ForeverBS

New member
היא נראית יותר טוב מבריטני

כשהיא היתה בת 15... אבל זה בגלל שהיא עברה שיפוצים (כל הבלונד והאיפור הזה) כבר מהגיל הזה, בריטני הייתה טבעית מאוד בגיל 15...

Open Your Heart

New member
מה נסגר אם הפוזות שלה?../images/Emo14.gif../images/Emo204.gif

שתפסיק להתאפר ולהשתזף. פאקצה.

Shiri from the block

Active member
בן כמה החבר שלה?? הוא נראה יותר מידי גדול ממנה... בעע אני במילא לא סובלת אותה../images/Emo11.gif

Kryptonite

New member
מגאזין היט../images/Emo168.gif

דיברו שם על הקאמבק של כריסטינה וג'סטין, ואמרו שהדבר היחיד שייתעלה עליהם זה הקאמבק של בריטני.

למעלה