צלם פפראצי שאל אותו "יש לך מה להגיד בנושא הגירושים של בריטני וקווין?" וג'סטין ענה - "כן, יש מלחמה בעיראק" Oo הוידאו: http://www.splash-video.com/index2.pgi > Guest Archive
את הפפראצי של ג'סטין לעומת הפפראצי של בריטני. אצל בריטני זה מבצע צבאי, אלף צלמים, מיליון פלאשים והכל לשנייה. וג'סטין הולך חופשי (קצת כמו הומלס אפילו), יש צלם וחצי שעושה פלאש ושואל אותו על בריטני. לפי דעתי הוא ענה ככה כאילו כדי להדגיש שיש חדשות חשובות יותר, אבל הוא סתם יצא ממורמר.
אבל למה לצאת ראש קטן? בכל ראיון שלו הוא מזכיר את בריטני, אבל פתאום הוא מתעלם [כשזה הרבה יותר רלוונטי, ברור שהוא ירגיש מוזר עם גירושין של האקסית הכי מיתולוגית שלו. לא כמו כל האיזכורים המפחידים שלו עליה בכל חור כשהוא קידם ת'אלבום Oo]
אני לא מעריצה של ג'סטין ואף פעם לא הייתי.... אבל אין לו מה לקנא שהוא לא בראש מדורי הרכילות והפפראצי, אני בטוה שהוא לא מתחרה איתה על זה, אז בבקשה לא לדבר שטויות ולהוציא דברים מהקשרם.... והוא ענה תשובה במקום לשאלה לא במקום, הוא לא חייבת לתת תשובה מעמיקה ורצינית שתהלל את בריטני בכל פעם שניגש אליו איזה צלם מעפן ברחוב.... לא היה בזה שום עקיצה נגד בריטני... אז לא צריך להיות קטנוניים.
אף אחד לא שם?../images/Emo4.gif ../images/Emo210.gif
אני רחוק מלהיות מעריצה שלו, אבל להגיד שטות כמו שאתה אמרת זה ממש טיפשי. הוא מוכר מ-ל-א עותקים מהאלבום החדש שלו, 2 הסינגלים שלו מאוד מצליחים, ובקיצור: הוא זמר בזכות עצמו, והוא ממש לא צריך את בריטני והדיבורים עלייה כדי להצליח.
שכריסטינה היא פי 1000 על מדונה בליגה סטייל שלה!!!1 לא הייתי מדבר. ותירגעו, אף אחד לא אמר שהוא לא מצליח, סך הכל הוא לא מקבל את אותו עניין תקשורתי כמו בריטני. (כמו בערך רוב הכוכבים, רק כוכבים בודדים כמו ג'ניפר אניסטון, בראנג'לינה וכאלה מקבלים את אותה תשומת לב כמוה)
היא צודקת, גוסטין מצליח מעולה בתור זמר וזה שההתעסקות בחיים האישיים שלו לא מטורפת כמו בשבל בריטני, לא מוריד מהערך שלו - אם כבר אז להפך. המוזיקה שלו מספיקה.