עדכונים

Kryptonite

New member
איזה אדיר../images/Emo168.gif

(וביזארי גם יחד
) זה כבר שני רקדנים שלה מהעבר! גם הכושי הזה שכל הזמן מתאפר שם.
רואים שלארי רודולף מזיז שם עניינים.

Shiri from the block

Active member
חח נכון!../images/Emo113.gif הוא גם מסדר גבות../images/Emo152.gif איזה מגניב שהיא חזרה לרקדנים הישנים שלה

candyheart

New member
שימו לב...

שלא רק שהרקדנים שלה באו איתה,הם גם הביאו בקבוקי מים...והם לבושים בטרנינג ונעלי ספורט. יש מצב שהם באו לעשות חזרות ריקוד?
בכל מקרה,בריטני נראית נפלא ושון מתוק מתמיד!

Kryptonite

New member
היום בערב../images/Emo168.gif

טקס הבילבורד שהיא אמורה (?) להיות בו... הלוואי?

candyheart

New member
יו!../images/Emo12.gif

הופעת הפתעה?! גם אם זה לא היום...אני לא מאמינה שאוטוטו נראה אותה מופיעה שוב על במה!איזה כיף!

britney4u

New member
כן

וגם בתמונות שעידן שם רואים את הרקדנים יוצאים עם בקבוקי מים ותלבושות קלילות כאילו הם יצאו אחרי חזרות... היא אשכרה הולכת להופיע ואין ממש הייפ לזה
אממ ו... אתם חושבים שטקס בילבורד הוא מספיק נחשב כדי שהיא תבצע שם הופעת קאמבק?...

Kryptonite

New member
בפירסומת אמרו../images/Emo168.gif

שהיא ופאריס מנחות, לא מופיעות. בכל מקרה, מאז היו די הרבה שמועות על זה שבריטני ביטלה את ההשתתפות, והשמועות היו די רציניות. נחכה וניראה

candyheart

New member
אני חושבת שזה בגלל הבלבול...

היא כן מנחה,היא לא מנחה,היא מגעה,לא מגיעה...יכול להיות שזה סתם חזרות לעותר מאוחר...או להיכנס לכושר או משהו. ואני אישית הייתי מעדיפה שהיא תעשה הופעת בכורה בגראמי(שגם יהיו עוד מעט) אבל בלבורד זה סבבה!

tali44

New member
אני גם בדעה שלך...

לא נראה לי שכל כך מהר יש לה כבר ריקוד ושיר מוכן. בטח רק לימדו אותה פה את הריקוד והכריאוגרפיה ועוד יעשו על זה חזרות. ואם בכלל יש לה שיר שיעשו עליו חזרות...

Kryptonite

New member
היא לומדת כראוגרפיה ממש מהר../images/Emo168.gif

אם אני לא טועה, ההכנות ל - VMA 2001 היו רק שלושה ימים, כולל הכל. השאלה היא - אם הדיסק כבר מוכן, ולמה באמת הכראוגרפיה הזו. לקליפ? להופעה?

britney4u

New member
אני לא מבין

למה כולכם די אדישים (יחסית) לגבי זה שהיא תהיה שם. בפרסומת לטקס אמרו ב-פ-י-ר-ו-ש שבריטני *תופיע* שם (performances) ואף אחד לא מדבר על זה!!! אתם קולטים שעוד כמה שעות יכול להיות בריט נותנת הופעה! עם שיר חדש!!!

britney4u

New member
ומי שמנחה זה ממש לא היא ולא פאריס

אומרים שזה בראד גארט...

tali44

New member
אני מחכה כברר!!!

ואני מה זה שמחה שג'יימס עדיין לא נחשף ל"שיזוף" מאור הפלאשים. אבל הייתי מתה לראות אותו. שיעשו לו פספורט
ואם אפשר לדעת כבר בן כמה ג'יימס בדיוק?

למעלה