עדכונים

West Doll

New member
אבל מה, זה קורע../images/Emo6.gif

איזה מסטולה היא, מילא היתה נופלת בריקוד...היינו מבינים
אבל כסא?

YugiBoy

New member
מוזר לראות אותה בתלתלים..

היא לא עשתה החלקה יפנית או משהו? היופי שלה מגיע לרמות כואבות |אאוצ'|...

Invisible Boy

New member
מנהיג Black Eyed Peas שר סולו

will.i.am הוא אחד האנשים הכי עסוקים ומבוקשים בתעשיית המוסיקה. עכשיו מנהיג Black Eyed Peas החרוץ עומד להוציא אלבום סולו ראשון משלו. האלבום Songs About Girls ייצא בסוף ספטמבר ו-will.i.am מספר שהוא "ממש נרגש וגם לחוץ באותו זמן". "שאלתי את עצמי 'איך ולמה אני צריך להוציא פרויקט סולו?' אני יכול פשוט להוציא עוד אלבום של ה-Black Eyed Peas", הוא מספר. אבל הוא אומר שתהליך העבודה על האלבום החצי-אוטוביוגרפי היה מהנה. "כל השירים באלבום מספרים על התאהבות, פרידה, נסיון לחזור יחד, התפוררות האהבה, הרס האהבה ונסיון חדש לאהבה. המסע הוא מה שהפך את החוויה למיוחדת". הסינגל הראשון מהאלבום הוא I Got It From My Mama ולמרות הקשרים הרבים שלו, רק כוכב אחד מתארח באלבום - סנופ דוג בקטע Donque. will.i.am צילם קליפים ל-8 שירים מתוך 12 שירי האלבום וחיבר אותם יחד ל"סרט על עשיית סרט", שיצורף לאלבום במהדורתו המיוחדת. will.i.am מספר שהוא מתכנן לבצע כמה שירים מהאלבום Songs About Girls במסע ההופעות הקרוב של ה-Black Eyed Peas, שמתחיל ב-4 בספטמבר בישראל... בימים אלה, will.i.am גם מפיק שירים לאלבומים הבאים של מייקל ג'קסון, וויטני יוסטון וכריס בראון ובנוסף, הוא מספר שחצי מהאלבום הבא של ה-Black Eyed Peas כבר מוכן, אבל הוא ייצא כנראה רק בסוף 2008. הסיבה לעיכוב, היא קריירות הסולו של חברי הלהקה: פרגי זוכה להצלחה גדולה מאוד עם אלבום הסולו שלה The Duchess וגם apl.de.ap ו-Taboo מסיימים לעבוד על פרוייקטים משלהם. מוזיקנטו.

Invisible Boy

New member
טימברלנד מסיים את עידן ה-Umbrella

אחרי 10 שבועות במקום הראשון ואחרי שהסינגל שלה הפך למצליח ביותר בבריטניה מאז 1994, ריהאנה מפנה את המקום הראשון במצעד הסינגלים. מי שמסיים את עידן ה-Umbrella הוא מפיק היפ הופ הגדול טימברלנד, שלהיטו The Way I Are עם הזמרת קרי הילסון מטפס 3 שלבים אל הפסגה. להיטו הקודם Give It To Me עם נלי פורטאדו הגיע אל הפסגה באפריל וגם אלבומו Shock value עולה השבוע 2 שלבים במצעד האלבומים ומגיע אל המקום השני. הזמרת קייט נאש גם כן עוקפת את ריהאנה ונשארת שבוע נוסף במקום השני עם הסינגל Foundations. ריהאנה אמנם יורדת אל המקום השלישי עם Umbrella, אבל להיטה החדש Shut Up And Drive נכנס השבוע אל המקום ה-26. הכניסה הגבוהה שייכת למניק סטריט פריצ'רז, אל המקום העשירי עם Autumnsong ושיר הנושא לסרט "משפחת סימפסון" בביצוע גרין דיי נכנס אל המקום ה-19. כוכב הטלוויזיה פול פוטס מחזיק שבוע שני במקום הראשון במצעד האלבומים עם אלבום הבכורה One Chance. האלבום Because Of The Times של קינגס אוף ליאון עולה 3 שלבים אל המקום הרביעי בזכות שידור טלוויזיוני של הופעתם בפסטיבל Benicassim בספרד והאוסף Absolute של Garbage עושה את הכניסה הגבוהה, הישר אל המקום ה-11. 5 האלבומים הנמכרים בבריטניה השבוע: 1. Paul Potts - One Chance 2. Timbaland - Shock Value 3. Mika - Life In Cartoon Motion 4. Kings Of Leon - Because Of The Times 5. Traveling Wilburys - Collection 5 הסינגלים הנמכרים בבריטניה השבוע: 1. Timbaland Ft. Keri Hilson - The Way I Are 2. Kate Nash – Foundations 3. Rihanna Ft. Jay-Z - Umbrella 4. Fergie - Big Girls Don't Cry 5. Enrique Iglesias - Do You Know

Invisible Boy

New member
חדשות באקסטריט בויס

על פי הבילבורד, הסינגל הראשון של BSB מהאלבום החדש יהיה Inconsolable שיכה את תחנות הרדיו בארה"ב ב27 לאוגוסט. שם האלבום כנראה יהיה "Motivation" שאמור לצאת השנה. האזינו לחלק דיי ארוך ובאיכות לא משהו לשיר Inconsolable פה: http://youtube.com/watch?v=jyEUzGROoWU ותמונת פרומו חדשה שלהם
תודה רבה לפורום BSB.

Shiri from the block

Active member
תביני דבר אחד הם לא יתפרקו עד שהם לא מודיעים שהם מתפרקים. אני לא מבינה למה כל פעם מחדש שואלים את השאלה הזאת.. מישהו אמר שהם מתפרקים? בכל אופן, אני אכין אותך מראש.. אייג'י אמר שאחרי האלבום הזה הם מתכוונים להוציא עוד אלבום.../images/Emo3.gif

xtina 4 ever

New member
אין לי בעיה איתם או משהו..../images/Emo210.gif

אבל אני זוכרת שהייתה על זה הודעה בפורום, אז שאלתי. את לא חייבת לתקוף אותי.

Shiri from the block

Active member
איזה הודעה? ובאמת שלא התכוונתי לתקוף, פשוט משום מה אנשים מופתעים כל פעם מחדש שהם חוזרים עם עוד אלבומים כשהם בעצם אף פעם לא אמרו שהם מתפרקים.. אולי את מתבלבלת עם ההודעה שאמרו שקווין עוזב ובגלל זה אנשים הניחו שהם יתפרקו אבל הם אף פעם לא אמרו את זה.

למעלה