עדכונים

CapitanSparrow

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif הוא כמו שנאמר:

Backstreet's back Aliright!

Invisible Boy

New member
ביונסה - האלבום החדש 2008

האם ג'יי זי יעזוב את תפקידו באיילנד/דף ג'ם? הניו יורק דיילי ניוז טוען שהראפר שהפך למנהל נמצא בדרך לחברת התקליטים המתחרה, קולומביה. הסיבה היא הגעתו של המפיק ג'רמיין דופרי אל המחלקה השחורה של החברה וחוסר הנוחות עם העובדה שיש לו מתחרה שנושף בעורפו. קולומביה מנוהלת היום על-ידי ריק רובין, מפיק העל שייסד בעבר את דף ג'ם, והיא גם חברת התקליטים הנוכחית של זוגתו של ג'יי זי, ביונסה. ביונסה עצמה מקליטה כעת את אלבומה השלישי שייקרא "Worldwide" וייצא ב-2008. סינגל ראשון ייצא בסוף השנה.

xtina 4 ever

New member
היא ממש מהירה..../images/Emo210.gif

הלוואי שכריסטינה הייתה כזאת או בריטני =/

ofirshai

New member
גברת ביונסה היקרה

לא יהרוג אותך אם חודש אחד אף שיר שלך לא יצעד בשבוע השמיני שלו באיזה מצעד בריטי דפוק, לכן אני מציע לך לקחת חופשה קצרה מעולם המוזיקה, לתכנן את החתונה שלך ושל ג'יי-זי, ואם אחרי זה יתחשק לך תחזרי לעצבן אותנו ב2009... (מה הקטע של כולם להשריץ אלבומים פתאום?!)

Invisible Boy

New member
אמא של כריסטינה אגילרה מאשרת שהיא בהריון

בשרשור בנערך בCMM, דובר על כך ששלי, אמא של כריסטינה, אישרה את ההריון. יש מישהי בשם קרי, בלייב דיילי LD, שמדברת עם שלי דרך אימייל. בCMM אומרים שקרי לא ממציאה והיא *באמת* בקשר רציף עם שלי כך שאפשר להאמין. תודה לפורום כריסטינה. כריסטינה בשער חדש למגזין IN STYLE של UK. *איכות גרועה*

Shiri from the block

Active member
הפרסומת מסתירה את התמונה../images/Emo7.gif אז אני אשים תמונה משלי../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

Invisible Boy

New member
המועמדים לVMA יפורסמו בשלישי הבא

חדשות EXTRA אישרו שביום שלישי הבא יפורסמו המועמדים לטקס הVMA 2007.

dor307

New member
הימורים שלי

ג'סטין יהיה המעומד הגדול עם מעל 5 מעמודיות על WGA איימי ווינהאוס תקבל איזה 3 מעומדיות מפתיעות,וגם הלארי תהיה מעומדת לפחות לפופ. לגוון יהיו 2,כנ"ל נלי,לביונסה יותר (שבטח RNB שוב ילך אליה) אבל פרגי תהיה הבת המובילה(למרות שריאנה יכולה להיות גם) לינקין פארק יהיו הרכב הרוק שיקבל הכי הרבה מעומדיות,אבל כמובן שMCR וFOB גם יכולים להפתיע.הקילרס יהיו מאוכזבים(למרות שזה בלאס ואגס ובגלל זה יש מצב שהם יהיו המעומדים המובלים גם) מארון פיב יהיו די מעומדים לפרסים הגדולים(לוידיאו,ללהקה ולפופ) אבל שוםפדבר ליותר קטנים,בגזרת הראפ בטח דידי יקבל הרבה מעומדיות (על LN)

ofirshai

New member
../images/Emo45.gif הרב נראה לי נכון

לדעתי ביונסה ונלי יקבלו יותר מועמדויות מאשר פרגי, אולי גם כריסטינה תהיה מועמדת לאיזשהו פרס. הרכבי רוק גם RHCP, לא יודע אם לינקין פארק, הרי יש להם רק וידאו אחד בינתיים...

West Doll

New member
ללינקין יש שניים עכשיו../images/Emo3.gif

וגם לדעתי ביונסה תעלה על פרגי, היא עשתה ממש הרבה השנה

למעלה