עדכונים

ככל שאני שומע אותו

יותר כך אני אוהב יותר. האלבום ייצא ב-16 בספטמבר וזה הטראקליסט הנוכחי שלו: 1. When I Grow Up 2. Bottle Pop (feat. Snoop Dogg) 3. Away (feat. Ne-Yo) 4. Psycho 5. Fly The World 6. In Person 7. I Hate This Part 8. Whatever Happens 9. Barely Breathe 10. If I Were a Man" (feat. Pharrell) השיר שהציעו לניקול והיא דחתה 11. Just Say Yes 12. Watchamacallit

funky Doll

New member
נצל"ש עוד תמונה חדשה של הדולז בHQ

מצאתי.. ניקול ? גם כזה בצהוב ...?! נראות יפה ואין הרבה פוטושופ..

punky doll

New member
חחח התבלבלת בין אשלי לקימברלי...

זאת קימברלי... (תדע- עיניים כחולות=קימברלי
)

West Doll

New member
בזמן האחרון כולם מתבלבלים ביניהן../images/Emo3.gif

אני באמת לא מבינה למה...
אם כבר אז עכשיו הן הכי שונות שיכול להיות...מילא שעוד לקים היה שיער ארוך וכו'...אבל עכשיו? שום דמיון.

punky doll

New member
התמונה מ-2006 אז היא ממש לא חדשה

וכן... התמונה הזאת החלה להופיע לפני כחצי שנה בדיוק לפני שכרמית הודיעה שהיא לא תמשיך עם הדולז

ניקול התראיינה

לפני כמה שעות לאם טי וי, הראיון עסק בעיקר לחזרה שלה ללהקה. אתם הראיון באנגלית אתם יכולים להוריד כאן, תירגמתי לכם את הקטעים החשובים.
כתב: היה טוב לחזור ללהקה? ניקול: זה היה כל כך טוב. אנחנו מרגישות חזקות בנוגע לאלבום החדש. כתב: למה החלטת להפסיק לעבוד על קריירת הסולו שלך? ניקול: בשבילי זה היה מה שרציתי לעשות *שקרנית
*. אני פרפקציוניסטית חסרת רחמים והחלטתי שכמה שירים שהקלטתי יכולים להיות שירים טובים כפוסיקאט דולז, ביניהם הסינגל הראשון When I Grow Up. בשנה הבאה אני רוצה להוציא את האלבום הראשון שלי ולעבוד על השני. כתב: איך האלבום השני של הפוסיקאט דולז שונה מהראשון? ניקול: אנחנו מקוות שהמעריצים הישנים של הלהקה יאהבו אותו, אבל יהיו כמה שלא. עבדנו עם רודני ג'ארקינס, סי-לו וטימבאלנד ויהיו כמה סגנונות. אנחנו תמיד רוצות לשמור על המעריצים ובאלבום הזה יש הרבה לב ונשמה והלהקה מתקשרת יותר עם המעריצים דרכו. כתב: איך זה להיות מפורסם? ניקול: יש לזה עליות וירידות. זה לא נוצץ כמו שאנשים חושבים או שזו מסיבה. אנשים לא רואים את העבודה הקשה, אבל היא שווה. כתב: מה את מחפשת בגברים? ניקול: אני מחפשת מישהו עם לב טוב. מישהו בטוח, מוצלח ומגשים את המשאלות שלו. אני אוהבת מישהו עם חוש הומור.

הבונוס הראשון באלבום.

Untitled יהיה שיר הבונוס באלבום והוא יגיע בארבעה ביצועים, אחד של מלודי, אחד של אשלי, אחד של קימברלי ואחד של ג'סיקה. ניקול לא תקבל גרסא כי ב-Out Of This Club היא שרה סולו. זה עדיין בגדר שמועות, אבל אם זה נכון זה אחלה רעיון ואני מקווה שיהיו אפילו עוד בונוסים.

למעלה