עדכונים

קליפ השנה ב-VMA.

ב-7 בספטמבר ישודר הטקס הזה והלהקה מועמדת בקטגוריית "הקליפ הנשי של השנה" עבור הקליפ החדש ולפני כמה דקות פורסם שהיא מועמדת גם בקטגוריית "קליפ השנה". Britney Spears - Piece Of Me The Pussycat Dolls - When I Grow Up The Ting Tings - That's Not My Name Burnin Up - Jonas Brothers Chris Brown - Forever

פלטינה לסינגל החדש.

לאחר מכירות של יותר ממיליון עותקים בארצות הברית, הוא הגיע שם לפלטינה והשבוע הוא נמצא במקום ה-13 עם מכירות של 11,750 עותקים. מזל טוב!

את הטור העולמי החדש

יחחמו Girlicious, להקת הבנות החדשה של רובין אנטין, וני-יו. כנראה שיהיו עוד כמה (אני מאמין שבסה"כ יהיו ארבעה), כהתחלה אלה אחלה שמות. תתכוננו למידע נוסף על הטור...

בבווללי

New member
יש לי שאלה חשובה להיום ...

היום ה - 15 לאוגוסט הדולז אמורות להופיעה במלגה ספרד בטקס אמ טי וי קיץ ! מישהו יכול להביא לי על זה פרטים ישדרו ת'זה ? [מממשו ?

מידע לא מבוסס על הטור.

הוא יתחיל במרץ של השנה הבאה ובמהלכו הן תופענה בארצות הברית (השמועות הן שההופעה הראשונה תהיה ב-Oracle Arena), אירופה, אסיה, גרמניה (Lanxess Arena?) ואוסטרליה. הטור הולך להיות מושקע יותר מהטור הקודם, ומי יודע - אולי בחוברת של האלבום יהיה מידע נוסף. אה, וכרגע לא ידוע שום דבר על ישראל...

בבווללי

New member
מה מי מו ? איזה טור מזה ?

לא הבנתי כלום על מה אתה מדבר איך הגירלישס נהיו פה פתאום ? כאילו איזה טור תסביר בבקשה ..

הסבר:

הלהקה עושה הרבה כסף מהופעות וסיבוב ההופעות הקודם, הראשון שלה למעשה, היה רווחי ביותר ואפילו תועד על גבי די וי די. תופעה ידועה היא שכמה אמנים עושים חימום לאמן המרכזי לפני שהוא עולה ובסיבוב ההופעות החדש הגירלישס תחממנה את הלהקה, לא בכל ההופעות אלא בכמה. בסיבוב ההופעות החדש של קנייה ווסט, אגב, אמני החימום הם לופה פיאסקו, ריהאנה, נרד ובהופעות האחרונות נארלס בארקלי.

punky doll

New member
שיר מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמאוהב|

כאלה שירים אני רוצה שיהיו באלבום
אני אוהבת בלדות...
אבל אני לא כ"כ אוהבת את הקול של אר קלי בשיר... ד"א יש לי את השיר להורדה, אם מישהו רוצה אני אשים לינק

בבווללי

New member
אני לא הבנתי אותו בכלל !

באיזה חלק הבנות מהלקה שרות ולא רק ניקול ? ולא הבנתי את המילים מישהו יכול לפרש או לומר בבקשה על מה מדובר ?

Aeon

New member
וואי איזה שיר מדהים../images/Emo70.gif -

אהבתי את המנגינה ואת אר. קלי גם - לא שומעים אותו יותר מידי ואני אוהבת את זה... שיר כזה ליוםהאהבה שמתקרב... וואי ממש התאהבתי בשיר...

ר ו ח ל י

New member
ממש לא .

שיר אר'נבי מובהק , עכשווי , קליט ונכון. אין בו משהו מדהים אבל הוא בהחלט יפייפה ועולה על WIGU. ממש לא מעפן. מתי בכלל האלבום יוצא? אני מאוד מקווה שהשיר נכלל בו

למעלה