מדונה מתה :(
Shiri from the block Active member 6/1/07 #1 מה הקשר?../images/Emo113.gif אני עדיין לא הבנתי למה אנשים מכניסים זמרים לא קשורים לדברים כאלה, זה כזה מגוחך ועצוב. ו-ויקי, אני במקומך לא הייתי צוחקת כי מה שנדב כתב זה בדיוק מה שההוא בפורום MTV כל שנייה עושה על כריסטינה.
מה הקשר?../images/Emo113.gif אני עדיין לא הבנתי למה אנשים מכניסים זמרים לא קשורים לדברים כאלה, זה כזה מגוחך ועצוב. ו-ויקי, אני במקומך לא הייתי צוחקת כי מה שנדב כתב זה בדיוק מה שההוא בפורום MTV כל שנייה עושה על כריסטינה.
M Me4britney New member 6/1/07 #45 שירן... קובי מבין אותי טוב מאוד וזה היה בצחוק,בדיחה. 'הומור' את מכירה את המושג הזה? אני בטוח שאת דייה חכמה בשביל להבין זאת.
שירן... קובי מבין אותי טוב מאוד וזה היה בצחוק,בדיחה. 'הומור' את מכירה את המושג הזה? אני בטוח שאת דייה חכמה בשביל להבין זאת.
ס סקר 1 New member 6/1/07 #37 יש אולי תמונה של ג'יידן?../images/Emo95.gif יורש העצר השני לבית ספירס... דרך אגב, שון פרסטון הוא הילד הכי מתוק, הכי יפה והכי חמוד שראיתי אי פעם...
יש אולי תמונה של ג'יידן?../images/Emo95.gif יורש העצר השני לבית ספירס... דרך אגב, שון פרסטון הוא הילד הכי מתוק, הכי יפה והכי חמוד שראיתי אי פעם...
K Kryptonite New member 6/1/07 #38 עדיין אין היה איזה פפראצי שהתיימר להיות, אבל הוא היה מטושטש ולא ברור.
C candyheart New member 7/1/07 #47 יש דמו חדש!!! בריטני משמיעה דמו חדש דרך המכונית בוידאו חדש! http://www.x17online.com