עדכונים -

Kryptonite

New member
מכתב מרגש../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

תרגמתי - מעריצים יקרים, עבר המון זמן מאז שפניתי אליכם אישית לאחרונה כאן באתר הרשמי שלי. השנים האחרונות היו חתיכת מסע בשבילי, התקשורת ביקרה כל צעד שלי והדפיסה תפיסה מעוות של מי אני באמת כבן אדם. כל החלטה שאני עושה בחיים בציבור מעוררת התנגדות כלשהי, אני רגילה ולכן אני כבר לא מתייחסת לזה. השנים האחרונות היו מאוד מעוררות בשבילי ועכשיו כשהיה לי את הזמן להיות "אני", יכולתי לשבת בנחת ולחשוב לאן אני רוצה ללכת עם עצמי כזמרת בלי שום מחוייבות. אני הרבה יותר בוגרת עכשיו, ואני מרגישה כאילו אני סוף סוף באמת "חופשייה". עבדתי כל כך קשה על האלבום החדש ואני לא יכולה לחכות עד שתשמעו אותו ועד שאני אצא לסיבוב הופעות שוב! הייתי רוצה לספר לכם בבלעדיות שאני עובדת במטרה לשחרר את האלבום מאוחר יותר השנה, אבל התאריך כמובן עדיין לא ידוע. אני מצפה לחזור השנה גדולה יותר וטובה יותר מאי פעם, וגם להגיע אל המעריצים שלי ברמה יותר אישית. שמתי לב היום שאחד מאתרי המעריצים הכי גדולים שלי נסגר בקרוב ואני רוצה שתדעו שאני מבינה את כל הסיבות שהיו מאחורי ההחלטה הזו, ואני עצובה לראות אותו נסגר. אם הייתי אתם, גם אני הייתי עצובה לקרוא את מה שאני קוראת כל יום. אבל תסמכו עליי, אני מבינה את זה. אני יודעת שהייתי רחוקה מאוד ממושלמת והתקשורת נהנתה להגזים כל צעד, אבל רציתי שתדעו שאני אוהבת את המעריצים שלי כל כך, ואני מעריכה כל מה שעשיתם בשבילי, אז תודה לכם, תודה תודה תודה! אוהבת, בריטני הדבר היחידי שלא אהבתי זה שוב השימוש המוזר שלה במרכאות
. ("free")

KoBi v2

New member
מה כ"כ מדהים בה אלוהיםםםםם

כולה המכוערת כתבה מכתב וואוווו היא כ"כ מרגשת מדהימה ומוכשרת. היא דומה לתחת בזמן האחרון, לא עושה שומדבר למען המעריצים, עושה רק טעויות ומחפשת רק איך לעשות כסף בלי מאמץ (בשמים וכו')... יאללה צא מהסרט שלך שבריטני היא מלאך.

britmel

New member
../images/Emo45.gif

מהממת
איזה חאמודהה נוו שיצא כבר הדיסק!!!

Brit22k

New member
OOOMMMGGG

היא כזאת חמודה!!!!!!! איזה מאמיייי היא כזאת מושלמת בריטני אוהבים אותך ואנחנו מחכים לך :]!!! תמשיכי לכתוב לנו!! חח מואהה איזה נשמה

Im Not Dead

New member
בזכות המרכאות האלה

אני יותר מאמין שהיא כותבת באמת את המכתבים האלה חח מעניין אם זאת היא.

m o r 1 0 2

New member
טנקססס מכתב מדהיםם../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

היא כל כך מדהימההה ומחכה בקוצר רוח לדיסקקקק

tali44

New member
אויייייייי איזו מותקקקקקקק../images/Emo99.gif

וכמעט בכיתי בגלל זה:
"שמתי לב היום שאחד מאתרי המעריצים הכי גדולים שלי נסגר בקרוב ואני רוצה שתדעו שאני מבינה את כל הסיבות שהיו מאחורי ההחלטה הזו, ואני עצובה לראות אותו נסגר. אם הייתי אתם, גם אני הייתי עצובה לקרוא את מה שאני קוראת כל יום. אבל תסמכו עליי, אני מבינה את זה."

Me4britney

New member
כן...אני מסכים איתך.

באמת שומעים שהקול שלה השתנה במעט ולטובה,פעם הקול שלה היה יותר צווחני וילדותי. לא סתם היא אמרה לאחרונה שהיא גילתה את הקול שלה מחדש. :) כנראה שיש ל-מה לצפות.

Kryptonite

New member
היא התלבשה ממש יפה../images/Emo168.gif

הפרופורציות שלה קצת מוזרות, למרות שבתמונה האחרונה היא ניראית מושלמת. אני לא מבין מה גרם לה להתנפח ככה, הרגליים שלה מושלמות.

Me4britney

New member
כן כיוון שהבגדים לא מחמיאים...

הם קצת משמינים אותה אבל בכל זאת היא נראית מדהים
. שמים
שהיא השילה עוד כמה ק"ג כיוון שהרגליים שלה בהחלט נראות פיצוץ!!!

Kryptonite

New member
הפרצוף שלה ממש נפוח../images/Emo168.gif

עוד מאותו פפראצי שבו היא הייתה עם חולצה של Thriller. למרות שבפיור זה קצת ירד אם היה לה שיער כזה בתמונות היא הייתה ניראית מושלם

Me4britney

New member
לא מסכים איתך...

דווקא הפנים שלה בתמונות החדשות מאוד יפות ולא נפוחות והשיער שלה
אהבתי מאוד,כזה בייביליסט עדין :)

KoBi v2

New member
איך לא נפוחות אם אין הבדל בין הפנים

לצוואר שלה? זאת אומרת שאין סנטר! זאת אומרת הכל מלא בשומן... זאת אומרת, בע.

למעלה