חשובים. קודם כל - הוא אישר רשמית את השם של התינוק - ג'יידן ג'יימס. והוא אמר שבינתיים קרייזי לא יהיה סינגל, כי בריטני עובדת על החומר שלה. (כזכור, האלבום שלה צפוי לצאת בסביבות תחילת 2007 - אגב, שני האלבומים הכי מצליחים שלה יצאו בתקופה הזו - BOMT ואופס) אז, ייאי.
דבר שלישי וחמוד - הוא סיפר על התחפושת של שון פרסטון להלוואין - או דלעת או פיראט. איזה חמוד.
ממ../images/Emo113.gif אני לא יודעת כבר אם אני מאושרת שזה לא יוצא כסינגל או לא... כי דווקא ממש אהבתי את השיר ורציתי לראות אותה סוף סוף.. אבל טוב נו, כנראה שנצטרך לחכות עד האלבום שלה..
שהשיר לא יוצא כסינגל, כדי שהקמבאק שלה יתמקד בה ויהיה. תכלס, השיר הזה מאוד חמוד וקטשי, אבל לא נראה לי שהיינו רוצים אותו בתור "סינגל הקמבאק", אלא שיר יותר להיט, יותר פגזי. אני טועה?!
וחברת התקליטים לקחה אותה וניערה אותה קצת. בטח בגלל זה גם הורידו ממנה פוקוס במסיבה של קווין, כי הם רוצים שה"חשיפה" של הגוף החדש תהיה במשהו שיותר קשור לבריטני עצמה.
הדואט של בריטני וקווין "Crazy" הוא רשמית הסינגל השלישי מתוך האלבום של קווין "Playing With Fire". כך כתוב במדבקה שעל עטיפת האלבום:"כולל את הסינגלים Privilege ,Lose Control, , ו-Crazy.