עדכונים:

Kryptonite

New member
ראיון עם קווין עם שני דברים../images/Emo168.gif

חשובים. קודם כל - הוא אישר רשמית את השם של התינוק - ג'יידן ג'יימס. והוא אמר שבינתיים קרייזי לא יהיה סינגל, כי בריטני עובדת על החומר שלה. (כזכור, האלבום שלה צפוי לצאת בסביבות תחילת 2007 - אגב, שני האלבומים הכי מצליחים שלה יצאו בתקופה הזו - BOMT ואופס) אז, ייאי.
דבר שלישי וחמוד - הוא סיפר על התחפושת של שון פרסטון להלוואין - או דלעת או פיראט. איזה חמוד.

tali44

New member
אני מחכה שהאלבום יצא!!

ואני מתה לראות את שון בתור פיראט....!!
הלוואי שהוא יתחפש לזה ויהיו תמונות

Shiri from the block

Active member
ממ../images/Emo113.gif אני לא יודעת כבר אם אני מאושרת שזה לא יוצא כסינגל או לא... כי דווקא ממש אהבתי את השיר ורציתי לראות אותה סוף סוף.. אבל טוב נו, כנראה שנצטרך לחכות עד האלבום שלה..

britney4u

New member
זה לא שאני שונא את השיר

אהבתי אותו משמיעה ראשונה
, אבל אני לא חושב שבריטני צריכה לשתף פעולה בלהוציא אותו כסינגל. שתוציא דברים חדשים עם חומרים משלה בקאמבק ש-ל-ה

the 4th

New member
זו לפי דעתי הסיבה האמיתית

שהשיר לא יוצא כסינגל, כדי שהקמבאק שלה יתמקד בה ויהיה. תכלס, השיר הזה מאוד חמוד וקטשי, אבל לא נראה לי שהיינו רוצים אותו בתור "סינגל הקמבאק", אלא שיר יותר להיט, יותר פגזי. אני טועה?!

Kryptonite

New member
לפי דעתי בריטני רצתה../images/Emo168.gif

וחברת התקליטים לקחה אותה וניערה אותה קצת. בטח בגלל זה גם הורידו ממנה פוקוס במסיבה של קווין, כי הם רוצים שה"חשיפה" של הגוף החדש תהיה במשהו שיותר קשור לבריטני עצמה.

xtina 4 ever

New member
חכם מצידם.../images/Emo210.gif

חוץ מזה שאם "קרייזי" היה יוצא-זה היה מוות לקאמבאק שלה לדעתי. שיר נוראי.

Invisible Boy

New member
"Crazy" הוא רישמת הסינגל הבא

הדואט של בריטני וקווין "Crazy" הוא רשמית הסינגל השלישי מתוך האלבום של קווין "Playing With Fire". כך כתוב במדבקה שעל עטיפת האלבום:"כולל את הסינגלים Privilege ,Lose Control, , ו-Crazy.

לא מחייב..

כשקניתי את ברייקאוואי של קלי כתבו על מדבקה "כולל את הסינגל Addicted" ובעוד מלא דיסקים יש ת'פשלות האלה..

the 4th

New member
וחוץ מזה

אם קווין בעצמו אמר שזה כנראה לא ייצא כסינגל, אז אני מניח שהוא דובר אמת

זהו ../images/Emo45.gif

זכרתי שגם לבריט היה משהו כזה אבל לא הייתי בטוחה אם בבריטני או ב- ITZ..

למעלה