עדכונים

אני ~ממש~ רוצה שהיא

תעבוד עם טימבאלנד. כ"כ אהבתי את מה שהוא עשה עם נלי וג'סטין, שירים מטורפים. הוא גם ממש מתאים לבריטני [מוזר שהיא לא עבדה איתו בITZ]. חוצמזה, הוא ידאג לקאמבק אותה היישר למקום 1 בבילבורד..

בדיוק...../images/Emo45.gif

טימבלנד = גאון אני כל כך אוהבת את השירים שהוא מפיק, סקסי בק, פרומיסקוואס גירל, ו-wait a minute ה-מ-ד-ה-י-ם של הפוסיקט דולז (הוא לא סינגל) בקיצור, רק טוב יצא לה מלעבוד איתו אבל גם שתחזור למקס מרטין , רמי וזה... P:

xtina 4 ever

New member
קראתי כבר...../images/Emo210.gif

זה נשמע מאוד טוב (וממוסחר) אבל לא נורא =P מה שהכי מפריע לי זאת העובדה שהמפיק הזה עבד עם פאריס על האלבום שלה..

יש הבדל אחד.

הוא עבד עם בחורה בעלת אייקיו של לק עם נצנצים עכשיו הוא יעבוד עם דיוות הפופ הגדולה בעולם זה יהיה לו לכבוד לעבוד עם בריטני לדעתי.. ורק ינקה לו ת'שם הרע שבטח יצא לו מלעבוד עם פאריס...

ForeverBS

New member
לא ממש עדכון, אבל...../images/Emo6.gif

בפורום בריטני בחו"ל פתחו דיון על מה הם יעשו אם בריטני תיכנס שוב להריון.. קיצר, התגובות שם ממש קרעו אותי
: "I would go find Kevin and cut his D!ck off" "Breaking news, 1 week after Britney Spears announced she was pregnant for the third time, it seems as if Britney fans all across America have formed an alliance, and killed Kevin Federline. Further news on this tragic (but heartwarming) story to follow" "Hunt Britney down. And throw a condom in her face." [אוקיי, אני לא יכול שלא לדמיין את התמונה הזאת
] "i'd toss that biyatch in the river...gather all her britney cds and burn them and say waste of ****ing dinero" "With THIS Britney i actually would be shocked if she didn't get pregnant within a year" "i'd cry for a week and begin to idolize christina aguilera" [אחד כתב לו בתגובה "That's a little bit too much"
] חחחחחחחחחחח קיצר בריטני צריכה להגיע למסקנה ------> לא להיכנס להריון בשנים הקרובות

Kryptonite

New member
אם בריטני תיכנס שוב להריון../images/Emo168.gif

אני טס אליה ועושה לה הפלה במו ידיי.

avnner

New member
אם בריטני תכנס שוב להריון

אני אקנה לה בית בהתנחלות

חח לא ממש קשור אבל

תארו לכם שהיא תכריז שהיא בהריון באמצע 2007.. ולא תעשה כלום, ותלך ותתפח מיום ליום וכל זה.. ואז בVMA היא תעלה בתור הופעת פתיחה, ותקרע מעליה בטן מזוייפת כזאת מספוג ותדפוק הופעה עם סינגל חדש! צחי ואני דיסקסנו על זה לא מזמן בצחוק, אבל זה נראה לי הכי מגניב שיש
זה לגמרי יתעלה על כל ההופעות שלה עד היום.

avnner

New member
חעעעע גדול ואי זה יהיה מעולה אם היא

תצחק על עצמה ככה כמו אז שהציצים שלה זזו

נשמע מושלם

רק שלא יהיה זנותי כמו ביונסה שרק צורחת ונחנקת ואז בסוף עולה במעלית ונעצרת כמו קרח

איך אפשר לרדת על כריסטינה?../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היא כ"כ מושלמת ומדהימההההההההההה ובגלל זה מהיום אני קורא לה>>> מושלמטינה הם פשוט לא מבינים בפופ שונה ומיוחד כמו של כריסטינה ולכן הם יורדים עליה. אוקיי,אז כריסטינה לא מגיעה לרמה של בריטני... מי כן?!

גזניוס

New member
הם לא ממש ירדו עליה..

הם יותר ירדו על כל ה"ריב" הזה שלה ושל בריטני

למעלה