עדכונים

FlowerPower

New member
נצל"ש - שאלה../images/Emo9.gif

מצאתי איפשהו באינטרנט (ממש לא משנה איפה) דיסק של בריטני שנקרא Can you handel mine? ויש בו 12 שירים שאני כבר מכירה אבל לא ממש יצאו בדיסקים משלהם.. אז השאלה היא - באמת מדובר בדיסק חדש? או שאולי זה בכלל הסאונדטראק של קאוטיק? :-O סתם מסקרן.. תודה!

אממ זה בטח דיסק שמישהו הכין ובו

הוא שם חלק מהשירים שלה שלא נכללו באלבומים השונים. אז התשובה היא לא, זה לא דיסק חדש שלה

איך את מעזה לנצל שרשור?../images/Emo9.gif

הוא כל כך תמים
חחח סתם סתם
לא, הדיסק לא חדש

sims21

New member
אני שם איתכם כסף

אני שם איתכםם כסף שאם קוין לא היה מתחתן עם בריטני לאפחד לא היה אכפת ממנו..

Kryptonite

New member
וג'סטין על בריטני - ../images/Emo168.gif

במהלך ריאיון לקידום האלבום שלו, שאלו את ג'סטין אם הוא היה מובך ב - TRL כשחתכו אותו כדי להודיע על הלידה של בריטני - הוא ענה שלא. שאלו אותו גם אם הוא עדיין מדבר עם בריטני מידי פעם, והוא ענה "לא, אתם אלה שמנסים לעשות את זה מביך - אני שמח בשביל הבחורה." אז הם דיברו על קווין, והוא אמר שהוא עוד לא שמע את המוזיקה שלו. ובקשר למוזיקה של בריטני - הוא אמר שאנשים טועים כשהם "לא סופרים" אותה. "אנשים חושבים שהיא לא תחזור ושהיא סוס מת. כמישהו שהיה איתה במערכת יחסים וראה את העבודה שלה בתעשיית המוזיקה, יחד עם כמעט כולם בעסק, הוא יודע ל'ספור אותה'". ג'סטין הוסיף שהוא דיבר עם טימבהלנד (המפיק של הדיסק החדש שלו, של הדיסק של נלי וכו') שאמר שלאלבום שלה יש המון הייפ אפילו כשעוד אין סינגל ראשון.

Kryptonite

New member
בריטני חוזרת הביתה../images/Emo168.gif

מבית החולים. לא שרואים אותה, כמובן.

למעלה