עדכונים

Im Not Dead

New member
מתכוונים מהבחינה של הקול...

והיום לכריסטינה יש את הקול הכי טוב במוזיקה. טכנית לפחות.

BRITNEY MY STAR

New member
מה עובר עליו../images/Emo122.gif

בכל ראיון הוא תמיד מזכיר את בריטני=\ כאילו הבנו דיי היא המשיכה בשלה עם קווין והוא ממשיך בשלו עם קמרון אז שיעזוב את הנושא הזה..

Shiri from the block

Active member
מגיבה בכללי: יאלה איתם! חלאס כבר!!! כל הזמן בריטני 24/7, לא נמאס להם?? גררר קרציות! מזל שבריטני שלנו כבר הרבה יותר מעבר והתבגרה לעומת השני ילדים קטנים האלה../images/Emo4.gif

עדידי15

New member
דוגרי../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

שניהם מקדמים את האלבומים שלהם על התחת של בריטני,או מה?

Shiri from the block

Active member
כי הם יודעים שבלי בריטני אנשים לא יתעניינו בכתבה כמו שזה יהיה בלעדיה

מה שהכי עצוב אצל השניים האלו..

הוא שבריטני אף פעם לא דיברה עליהם. לא בתגובה ולא סתם ככה. מילא ג'סטין, הוא נפגע ממנה, שברה לו ת'לב בלההההההה בלהההההההההה -טחינה של שלוש וחצי שנים-, אבל כריסטינה? התסכול עלה לראש והתערבב עם המי חמצן? מה נסגר איתה? פלא שהיא לא תובעת את ג'סטין על גניבת פטנט רשום עם כל הפרסום שהוא מקבל בזכות בריט.

הקטע הכי מצחיק בכריס הוא...

שהיא מערבת דמות אהובה ומפורסמת ברחבי העולם[נחשו מי?
] בכל הזדמנות שהיא חשופה לתקשורת...[כריסטינה] ועדיין לא מצליחה להתעלות עליה... אני מציע לכריסטינה להצטייד בספר כישופים ומטאטא חדש... כי אחרי הקאמבק של בריטני היא תצטרך לעבוד הרבה יותר... בשביל להשיג קצת תשומת לב או רחמים... כריסטינה בחורה בת 20 ומשו... ויורדת יותר נמוך מלינדזי לוהאן והילארי דאף בריב שלהן.

אפילו אמרתי למיכ...

שהיא שלחה לי הופעה שלה ביו טיוב כריס הופיעה עם קוקו שחור ויש לה פרצוף כזה מפחיד של מכשפה... היא באמת מזכירה לי מכשפה כמו שעשו כאן תחפושת עוזי כהן בפורים שלפני שנתיים... הם יכולים לעשות בארה"ב תחפושת כריסטינה אגילרה הכוללת מטאטא, אף ארוך, בקבוק מי חמצן, הקלטה של דחפור, וסטיקר "אני מתיימרת להיות בריטני ספירס"

../images/Emo6.gif "הקלטה של דחפור וסטיקר

אני מתיימרת להיות בריטני ספירס" ענק
היא באמת לא כל כך יפה.. אתה מצחיק אתה

אל תבינו אותי לא נכון...

לדעתי לכריסטינה יש דווקא שירים טובים כמו- dirty the voice within[למרות שכל הקליפ שלו סובב סביב כריסטינה שיושבת בחושך על קופסאת קרטון ואז רצה בלילה וצורחת
משו בסגנון "הצלצול"] וזהו. אבל כל הקטע המסריח שלה עם בריטני ממש מרתיח אותי לפעמים אנלי כח להסביר לאנשים כמה שהיא מפגרת...
ואני שואל למה? יש לה ה-כ-ל! והיא לא מפסיקה לרצות עוד ועוד... אני בטוח שבכריסטינה יש צד טוב גם רק לא רואים אותו ממש
היא שרה שנקשיב לקול שבפנים... ואני מאמין שהקול שלה בפנים אומר לה בכל ראיון "למה אני יורדת על בריטני? מה היא עשתה לי?"

Im Not Dead

New member
...

תחפושת "בריטני ספירס 2004" תהיה יותר מצחיקה.
גם זולה, לא צריך אפילו נעליים כשמסתובבים ברחוב או מייקאפ!

אבל תחפושת בריטני כוללת גם

שכל,יופי,לב,בגרות,הגינות וחיים?! מה שלכריס אין... אז שלה תהיה יותר יפה.. ואגב אנחנו ב2006

Im Not Dead

New member
גם ב2006 לא חסר למה להתחפש

עם בריטני...עם צעצועים של תינוקות.
ומה הקשר שכל וחיים לתחפושת? :[ מדברים על מראה חיצוני ובתחפושות בריטני לוקחת את כולם חחח

למעלה