עדכונים

Woogyman

New member
בריטני לא פיל... ../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

ההריון שלה יגמר עוד שלושה חודשים גג, ואם היא תחליט שהיא חוזרת - אז תוך חודשיים נוספים היא כבר בטופ שייפ. מה גם שלא צריך דיסק גמור בשביל לשחרר סינגל.

Im Not Dead

New member
מה הקשר פיל?

היא אחרי הריון שני ועוד בלידה קיסרית, יקח לה זמן לחזור לגוף שלה. והדיסק רק בהתחלה שלו ונראה לי שזה רשמי. הסינגל הראשון שלה בטח יצא בקיץ הבא.

Woogyman

New member
הריון של פיל ארוך. ../images/Emo110.gif

ואם מדונה צילמה קליפ כשהיא בשיא ההריון שלה, בריטני תוכל לשחרר סינגל חודש אחרי ההריון שלה. בנוסף, כבר ידוע שיש כמה שירים מהאלבום שמוכנים.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif...../images/Emo168.gif

השם יודע מאיפה הקרצת שהיא רוצה להנמיך פרופיל, כי היא אף פעם לא אמרה את זה. וההפך - אם היא הייתה נעלמת לגמרי, אז תמונות שלה היו הופכות למצרך נדיר והיו רודפים אחריה עוד יותר.

Im Not Dead

New member
הבנתי אותו בדיוק כמו שאת הבנת =\

הwill שלה זה לעשות פרטיות לה ולמשפחה שלה. אם בא לך להמשיך להגיב, תקראי מה כתבתי לשלומי.

Woogyman

New member
אממ, ../images/Emo110.gif

אני לא יודע איזה חלק מהman בכינוי שלי רמז לך שאני בת. אולי פשוט הבעיה שלך היא באנגלית, וזה יסביר את כל הדיון?
בכל מקרה, קראתי הכל וכל תגובה לא תשנה את העובדה שבריטני אף פעם לא אמרה שהיא רוצה להנמיך פרופיל או שיתעסקו בה פחות. ממש ממש לא.

Im Not Dead

New member
o_O

לי בעיות באנגלית?
ומספיק עם הראש קטן לקשר בין פרסום לפפארצי. הנה לאט לאט מאמי שיהיה ברור: 1. ראיונות ופוטושוטים = עושים שם חם 2. בריטני ספירס = שם חם 3. פפארצי = אוהבים שם חם אם בריטני תוותר על 1 לחצי שנה לפחות, ה3 יהיה פחות קשה. כמו שתמיד היא מקום ראשון בחיפושים אחרי שהיא עושה משהו
היא רק מעלה את העניין בה ומן הסתם בסוף יצא מזה פפארצי.

Woogyman

New member
אממ 2 ../images/Emo110.gif

אני אענה לאט נשמה שיהיה ברור: 1. ראיונות ופוטושוטים = מציפים את השוק במידע ותמונות שלה. 2. הצפה = ירידה בביקוש. 3. אין ביקוש = פפראצי פחות רודפים אחריה. חשבת אולי שברגע שהיא הצטלמה בעירום ביוזמתה ובתנאים שלה, הצלמים ירדפו אחריה בקצת פחות התלהבות כדי להשיג תמונות כאלה בלי רשותה? זה תרגיל ידוע וגם ג'וליה רוברטס, אם אני לא טועה, עשתה אותו. מיד כשנולדו לה הילדים היא הצטלמה איתם לשער של עיתון, כדי להוריד את הביקוש ואת ההתלהבות של הצלמים מהם. אם זה עבד בשבילה (או בשביל מי שלא עשתה את זה, אני לא זוכר כבר) - זה יכול לעבוד גם בשביל בריטני. אם אתה צריך שאני אפרש לך מילים קשות מההודעה הזאת, אל תתבייש לבקש!

Im Not Dead

New member
LOLOL אתה עושה רושם יצורי ../images/Emo6.gif

בכל מקרה. על מה עכשיו חפרת? איך פוטושוט שלה לבד יפחית את הכמות של הפפארצי? מה שחפרת נכון רק אם מחפשים תמונה שלה להוכיח שהיא בהריון או להיות הראשונים שמביאים תמונה של הילד שלה. =\ טוב, יודעת מה? אל תתייחסי למה שכתבתי לשלומי, אני אמשיך איתו את הדיון בלעדייך.

Woogyman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

בטוח שלא כדאי שתשנה את הכינוי לI'm Not Brain Dead? כי עובר אורח אקראי עוד עלול לתהות. אני אנסה להסביר שוב - כשיש מפורסמ/ת שמצטלמ/ת בכל חור ובכל הזדמנות - הצלמים פחות ירדפו אחרי אותו המפורסם, כי תמונות שלו הופכות למצרך פחות נדיר. כשמפורסם לא מצטלם ומתחבא ומתנהג כאילו יש לו משהו להסתיר - ברור שירדפו אחריו. בריטני ניסתה לעשות בדיוק ההפך. בנוגע לשורה האחרונה הגאונית - אולי החבר שלך שכח הסביר לך, אבל לא נהוג לדבר בלשון נקבה לבנים בציבור. או שהבעיה שלך היא גם בעברית וגם באנגלית? אם כן, אני מתנצל (וממליץ על טיפול). לילה טוב מתוקה

למעלה