עדכונים

לי דווקא נראה שהיא תמחזר חומר ישן..

[אם היא תופיע] זה סה"כ מועדון, היא צריכה טקס ענק לדפוק בו את הופעת הקאמבק. גם אני לא חושבת שזה יהיה מתועד.. כלומר שרק מי שיהיה במסיבה הזאת ישמע את הסינגל החדש? לא נראה לי..

ליבר6

New member
שתלך לפיתוח קול../images/Emo205.gif../images/Emo94.gif

הריקוד בהחלט לא הולך להציל את הקריירה שלה.

ליבר6

New member
יש לה עתיד../images/Emo205.gif../images/Emo94.gif

לדעתי האישית. יש לה 2 אוקטבות (למדונה לדוגמא יש רק אוקטבה אחת) שמעתי אותה בלייב מספר פעמים והיא יכולה להגיע לצליל די גבוה ויש קטעים שהקול שלה מדהים אפילו (לכמה רגעים) אבל נראה כיאלו היא מפחדת לעלות אותו ולהישתמש בו, ואם כבר להישתמש רואים שאין לילדה מושג איך להישתמש בקול שלה נכון, איך לנשום בצורה נכונה בזמן ביצוע שיר, איך לשיר מהגרון ולא מהאף וכול שאר הדברים שלומדים כשהולכים ללמוד פיתוח קול. הקול שלנו הוא בעצם שריר שאפשר תמיד לפתח. היא הזניחה אותו ועשתה לקול שלה נזק אבל לילדה יש לה כישרון. אני חושבת שהמנהלים שלה מתכננים לה דברים אחרים בעתיד והיא פשוט מקשיבה להם בעיניים עצומות וזו בהחלט טעות במיוחד שהרבה אנשים מחכים לשמוע את האלבום הבא שלך וזאת היזדמנות נהדרת.

Kryptonite

New member
3 אוקטבות../images/Emo168.gif

וגם זה רק מההקלטות שלה, בוידאוז שונים (ממיקי מאוס וסטאר סרצ') היא לפי דעתי הגיעה ליותר. לא רק אוקטבות חשובות, אלא גם צורת השימוש בקול. לוויטני יוסטון יש 2.5 ועדיין - נפח קול מדהים.

MissCunningham

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממש אין לך מושג הא? לוויטני יש בסביבות ה3.5-4 לסלין דיון יש 3 (או שלוש וחצי אני כבר לא זוכרת) לכריסטינה אגילרה 4 למאריה 5 לבריטני.... אולי 2.5. ואפילו בזה היא לא משתמשת.

זה לא משנה כמה אוקטבות יש לזמר

משנה איך הוא מעביר את השיר ואיזה איכויות יש לו אם הוא מצליח להעביר לך את המסר השיר השירה שלו. ה2.5 אוקטבות של בריטני הביאו אותה למקומות מאוד גבוהים בקריירה שלה קול זה לא הדבר היחיד שצריך היום בתעשיית המוזיקה. וסתם דוגמא... קח את כריסטינה ובריטני תכנית,כריסטינה זמרת בהרבה יותר טובה מבריטני אבל לצערי אפילו הכוס של בריטני קיבל יותר פירסום והתעניינות מאשר הקאמבק של כריסטינה[וזה באמת לצערי כי נורא רציתי שהיא תצליח.]

MissCunningham

New member
אני מסכימה עם רוב מה שכתבת,

אני בחורה, דבר ראשון. בריטני מצליחה לא כי היא מרגשת בשירים שלה (היא לא) או בגלל שאין קול מלאכי כשלה (רמז: אין לה קול מלאכי), היא מצליחה כי היא זכורה כבריטני ספירס התמימה (לא משנה כמה היא תשתנה, את הרושם הראשוני היא העבירה יופי בבייבי וואן מור טיים וגם אם נרצה, זה לא ייצא לנו מהראש) וכי יש לה שירים מפציצים. הטיונים טובים, המוזיקה היא CATCHY והיא יודעת לבחור את המפיקים ואת האנשים הנכונים לעבוד איתם בכדי להצליח. היא לא צריכה אפילו להתמש ב2.5 אוקטבות שלה מפני שבכל מקרה זה יעבור מיליון ואחד שיפוצים באולפנים ובכל מקרה כל שיר שלה יפציץ את תחנות הרדיו. בגלל זה בדיוק היא לא מתמקדת בשירה בהופעות שלה (בלשון המעטה... הבחורה מופיעה עם פלייבקים תמידית). כך שלא משנה מה היא תעשה - היא תישאר בריטני ספירס (ושכחו מזה, זה שהיא שרה יפה במיקי מאוס קלאב {לפני 12 שנים!!} לא אומר שהיא מסוגלת לשיר ככה היום אז צאו מהסרט). וגם אם אני ממש אתאמץ לקטול אותה אני לא אצליח - כי זו בריטני
ויש בה משהו למרות הכל.
|בנוגע לכריסטינה, עם כל אהבתי אליה היום, בהתחלה לא סבלתי אותה כי חשבתי שהיא מנסה לחקות את בריטני, כך ששוב רושם ראשוני הוא החשוב ביותר, כך שהיא לא מעניינת כל כך בדיון הזה|

Kryptonite

New member
קודם כל תלמדי איך../images/Emo168.gif

לדבר, אחר כך תנסי להפגין ידע. לוויטני יש 2.5 בדוק, לבריטני 3. (כריסטינה בסביבות ה4.5 ומאריה 4.7 - אבל מה זה קשור בכלל?)

Im Not Dead

New member
אני מסכים איתך

סתם אמרתי מה שאמרתי למעלה כי לא נראה לי שהיא לוקחת את המוזיקה עצמה ברצינות כמו שהיא לוקחת נגיד את הקידום של המוזיקה. איזה זמרת לא הולכת לפיתוח קול? חשבתי שהיא תשיר טוב לקאמבק לפי מה שהיא אמרה, אין לי עניין בקול שלה כמו שהוא היום. אם היא תהיה חכמה, היא תחזור עם שירה יותר טובה ותלמד להפתיע עם השירים שלה ולא עם הכוס. מבין כל האמנים שאני אוריד את האלבומים הבאים שלהם, היא היחידה שהציפייה הראשונה ממנה היא ל-ש-י-ר.

למעלה