אני מסכימה עם רוב מה שכתבת,
אני בחורה, דבר ראשון. בריטני מצליחה לא כי היא מרגשת בשירים שלה (היא לא) או בגלל שאין קול מלאכי כשלה (רמז: אין לה קול מלאכי), היא מצליחה כי היא זכורה כבריטני ספירס התמימה (לא משנה כמה היא תשתנה, את הרושם הראשוני היא העבירה יופי בבייבי וואן מור טיים וגם אם נרצה, זה לא ייצא לנו מהראש) וכי יש לה שירים מפציצים. הטיונים טובים, המוזיקה היא CATCHY והיא יודעת לבחור את המפיקים ואת האנשים הנכונים לעבוד איתם בכדי להצליח. היא לא צריכה אפילו להתמש ב2.5 אוקטבות שלה מפני שבכל מקרה זה יעבור מיליון ואחד שיפוצים באולפנים ובכל מקרה כל שיר שלה יפציץ את תחנות הרדיו. בגלל זה בדיוק היא לא מתמקדת בשירה בהופעות שלה (בלשון המעטה... הבחורה מופיעה עם פלייבקים תמידית). כך שלא משנה מה היא תעשה - היא תישאר בריטני ספירס (ושכחו מזה, זה שהיא שרה יפה במיקי מאוס קלאב {לפני 12 שנים!!} לא אומר שהיא מסוגלת לשיר ככה היום אז צאו מהסרט). וגם אם אני ממש אתאמץ לקטול אותה אני לא אצליח - כי זו בריטני
ויש בה משהו למרות הכל.
|בנוגע לכריסטינה, עם כל אהבתי אליה היום, בהתחלה לא סבלתי אותה כי חשבתי שהיא מנסה לחקות את בריטני, כך ששוב רושם ראשוני הוא החשוב ביותר, כך שהיא לא מעניינת כל כך בדיון הזה|