עדכונים 8.12.13

GM1988

Well-known member
עכשיו אני קורא שגם את שמת לב לעניין הזה

שציינתי קודם בהודעה למעלה, שבריטני לא ידעה איך לגולל למטה לקרוא את שאר ההודעות.
נו, ואז עוד תוהים אם היא כותבת בפייסבוק. זה דיי מראה שלא ממש

Shiri from the block

Active member
גאגא החזירה ציוץ לבריטני.. איכשהו מה שבריטני אמרה בצ'אט על דואט עם גאגא הגיע מהר לאוזניי גאגא שמיהרה לצייץ שהיא גם רוצה דואט.

מה דעתכם? בא לכם או לא?
אני אישית מקווה שזה יקרה!!

theone24

New member
בריטני וטכנולוגיה! כל פעם יש לה בעיות!!

ראיון נחמד.
לרוב היא ענתה לעניין, שמחתי לשמוע שהיא חושבת שTOMH היה יכול להיות סינגל, זה בדיוק מה שאני חושב, וזה רק מראה שאם הייתה לה שליטה מלאה הכל היה נראה אחרת.

סוף סוף היא אמרה work birch בלי להראות סימני פחד כלשהם.

הצחיק אותי שהיא אמרה שזה היה מעניין לעבוד עם אחותה כי הקול שלהן דומה והיא לא חושבת שיש מישהי בעלת קול כמו שלה - מאיה מארי, נעים להכיר...

שוב עניין איפה את רואה את עצמך בעתיד - עם בעל וילדים בלי להזכיר את המוזיקה והקריירה...

מה היא מתלהבת מdon't? שיר משעמם....

עטיפת האלבום שהיא הכי אוהבת היא של הנוכחי? פור ריל??

את לא זוכרת איזה שיר הקלטת ראשון לאלבום? לא צייצת שזה היה הולד און טייט לפני מספר ימים?

פריק שואו במופע, כי הוא קל לביצוע (אבל יאיי, אחלה שיר)

זהו, בגדול היה נחמד מאוד.
בריטני הגופית קפצה לביקור מדי פעם.

Shiri from the block

Active member
בדיוק מה שאמרת!! הכל! לה ולג'יימי לין אין קול דומה בכלל לא יודעת מאיפה היא המציאה את זה...

גם אני שמתי לב שהיא הזכירה בעל וילדים בלי קריירה... עצוב

כאילו בריטני ממש יכלה להיות עקרת בית וזה יהיה בסדר מצידה! איזה נורא..

אני גם לא הבנתי מה ההתלהבות מדונט O_ם אבל זה גם קצת מסביר למה היא הופיעה איתו בטור הקודם...

לגבי העטיפה... נראה לי שפשוט לא היה לה כוח להיזכר בעטיפות הקודמות אז היא פשוט זרקה בריטני ג'ין..

I Remain

New member
אחלה ראיון!! היא זרמה מאוד

ממש אפשר לחלק את הראיונות שלה לגרוע מאוד לסבבה לגמרי!
ובכלל, יש אלפי ראיונות בתקופה הנוכחית
לאט לאט השאלות מתחדשות גם.

DCOW123

New member
בריטני שוברת שיא חדש

"Britney Jean" הגיע למקום ה#1 באייטונס ב61 מדינות בעולם, כולל ארה"ב. האלבום שבר שיא והגיע למקום הראשון תוך 19 דקות לאחר שחרורו.

אני לא בטוח מה זה אומר, אבל זה נלקח מהאתר של בריטני הישראלי.

gal shameless

New member
ראיון ממש חמוד ומעניין עם בריטני!

אומנם זה לא וידיאו זו כתבה...היא ארוכה קצת אבל באמת שנהיניתי לקרוא כל שורה. מדברת לראשונה על כאוטיק ולמי שאומר שהיא הולכת לפרוש-עם איך שהיא מדברת פה על המוזיקה שהיא מרגישה הכי נוח כשהיא מקליטה ועסוקה נראה לי שזה לא כל כך יקרה...מקווה לפחות

פה

theone24

New member
בריטני אומרת פאק יו לכתב?

לא נשמע סביר בימים אלו...
מה גם שזה צהובון.

Jasper Jasper

New member
דווקא הכי מתאים לה

לומר את זה ואז להסתכל לצדדים לוודא שההנהלה מאשרת :p גם כשמריו לופז הביא לה את הקאפקייקס היא אמרה לו are you fucking kidding me? ואז שינתה את זה (אבל זה מתוקים אז מובן..)

למעלה