עדכונים 30/6

OrEl74

Well-known member
מנהל
עדכונים 30/6

אוייי ניקס ניקס
בהנחה שהשמועות נכונות אז הניקס סכימו עם נואה תמורת 18!!! מליון לעונה. לא כל כך הבנתי לאיזו תקופה.
ת'כלס, בשביל זה וויתרתם על לופז?
לא שיש לי ספק מי הטוב מבין השתיים אבל נואה של השנתיים האחרונות נראה רחוק מאוד מהנואה שכולנו רוצים לזכור ולא הייתי לוקח עליו סיכון בכל כך הרבה כסף.
רק להזכירכם, בעונה האחרונה נואה שיחק 29 משחקים ובעונה שלפניה 67 ובאופן כללי הוא משחק בסביבות 65 משחקים לעונה למעט עונת 2014 שבה הוא שיחק 80 משחקים.

מייק קונלי יפגש מחר עם הנהלת המאבריקס.
אגב, הספרס אמרו שהשמועות לגבי הכוונה שלהם להחתים אותו מוגזמות.

ההוקס הציעו להורפורד חוזה לחמש שנים.

אייזה כנען הפך לשחקן חופשי לאחר שבפילי לא מימשו את אופציית השחקן שלו.

נציגים מטעמו של וויד יפגשו עם נציגים של סן אנטוניו ושל דאלאס.
אותי זה מאוד יפתיע אם הוא יעזוב את מיאמי אבל ת'כלס מה יש לו לחפש שם אם בוש מושבת ו-וויטסייד כנראה לא ישאר?

rapgamer4ever

New member
אם נואה באמת יחתום על סכום אסטרונומי של 18 מליון לשנה

אני מניח שזה יהיה חוזה קצר טווח. משהו כמו 36 מליון לשנתיים.
היכולת של נואה לשים את הכדור בסל הייתה מביכה בשנתיים האחרונות. הוא זרק לייאפים מבלי לפגוע בטבעת. רק משוגע יתן לו סכום כזה ל-4 שנים ויסנדל את עצמו לעתיד.

Reutk

Active member
כנראה שאתה צודק אבל זה בכל זאת הניקס.

liron1311

New member
הת'אנדר מנסים לפנות מקום

הזכרתי את הספקולציה הזו ביום שאחרי הטרייד של איבאקה, הת'אנדר מנסים לפנות שכר (כנראה ע"י מציאת קבוצה שתיקח את קאנטר) על מנת להציע חוזה מקסימום, כנראה לאל הורפורד. זאק לואו הזכיר לא מזמן שדוראנט הזכיר את הורפורד כאחד השחקנים שהוא מעוניין לשחק איתם וגם בילי דונבן כמובן מכיר אותו כשאימן אותו בפלורידה (זכו ביחד ב2 אליפויות).
&nbsp
אגב דווקא הדיווחים האחרונים שקראתי בנוגע להורפורד ואטלנטה הם שההוקס קצת מהססים להציע לו את השנה החמישית בחוזה, שזה תכלס היתרון שלהם על כל שאר המתחרות (אומרים שהשנה הזאת די חשובה להורפורד, שכבר סיים פעמיים עונה בגלל פציעה ואורך החוזה חשוב לו).
&nbsp
זה המקום לציין (@Durant
) שהסלטיקס הקבוצה היחידה שלא צריכה מהלכים רציניים כדי לפנות שכר גם לדוראנט וגם להורפורד.

Anfield

New member
אוקלהומה קצת מאבדת את הראש

תגידו לי אתם, שווה לתת את קאנטר איבקה ו-ווייטרס בשביל הורפורד ואולדיפו?
נראה שמפרקים את כל מה שהיה בנוי בצורה כל כך טובה.
אני מבין שדוראנט רוצה לשחק עם אולדיפו והורפורד אבל הוא ממילא היה אמור להישאר גם בלי המהלכים האלה...

Anfield

New member
אין איך לפנות מקום להורפורד בלי לתת גם את קאנטר

אני שומע שבכל זאת מתכוונים להציע חוזה לווייטרס, אני מקווה שהוא יהיה חכם ויישאר ולא יילך לחוזה גדול באיזה סקרמנטו מתה כזאת.

fatnoam

Active member
ווייד בספרס זה דווקא מעניין

הוא בדיוק השחקן ההופכי לדני גרין בהתקפה, כאילו לגרין יש קליעה ל-3, לווייד את הכל חוץ מזה בערך :)
&nbsp
אני חושב שהוא מאוד משדרג את הספרס. בקונסטלציה מסוימת הם יכולים לשחק איתו, גרין וקוואי - זה בקקורט שיכול לחנוק קבוצות בהגנה.
&nbsp
&nbsp

Reutk

Active member
חלום חיי. אבל הוא סתם עושה שרירים למיאמי.

Reutk

Active member
אני באמת אשנא לראות אותו עוזב את מיאמי. אבל לספרס זה בסדר.

כמובן בתנאי שזה לא על חשבון שחקנים אחרים שלהם שחשובים לי.

billc

New member
אתם לא מבינים שכל מה שמעניין את וייד כרגע זה כסף

והספרס לא יציעו לו אפילו חצי ממה שהוא רוצה,

OrEl74

Well-known member
מנהל
לי זה דווקא ממש לא ברור

אני חושב שאם ווייד יעזוב את מיאמי זה כי הוא מחפש עוד טבעת ולא רודף אחרי כסף.
הרי אף קבוצה לא יכולה לתת לו יותר ממיאמי (אלה אם הוא ירצה להתפשר) ולכן כסף זה לא השיקול העיקרי שלו לדעתי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Reutk

Active member
זה אותו סיפור שהיה גם בשנה שעברה

הם רצו שהוא יחתום על חוזה נמוך יותר הוא לא הסכים ובסוף הם התפשרו על חוזה לשנה אחת, מה שבעצם לא פתר שום דבר חוץ מלדחות את הקונפליט לעוד שנה. כמובן שזה נובע בעיקר מכך שהוא מבין שאין למיאמי סיכוי לזכות באליפות בתקופה הקרובה ולכן הוא לא מוכן לחתוך במשכורת שלו בשבילם, אולי בשביל קונטנדרית הוא כן היה מוכן אבל זה לא כל כך רלוונטי כי הוא לא באמת רוצה לעזוב. ככה לפחות אני מבינה את זה, אם מישהו מתמצא בזה יותר הוא מוזמן לתקן.

billc

New member
כמו שאמרתי, גם אם הוא מוכן לחתוך למען אליפות

הוא לא יהיה מוכן לעשות למשל מה שדיוויד ווסט עשה, 1.5 מיל לעונה

גם אם הספרס יהיו מוכנים לתת יותר, זה לא יהיה מעבר ל7 מיל,

צריך לזכור שבעונה שעברה, וייד היה השחקן הכי טוב במיאמי, הוא הגיע באותו דראפט של לברון וכרמלו, הוא רוצה את אותם סכומים,

אמנם הוא הגיע לליגה בגיל קצת יותר מאוחר מהם, אבל באותו שנה
וייד לא רואה את עצמו כמו שכולם רואים אותו, מעבר לשיא, הוא רואה דמות אחרת לגמרי במראה. ואולי גם בצדק

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מבין את הכוונה הכללית

אבל אני חושב שההיט עצמם נמצאים בסיטואציה אחרת מבעונה שעברה.
עתידו של בוש ממש לא ברור, וויטסייד ככל הנראה ימצא את עצמו בקבוצה אחרת ובלעדייהם העתיד של ההיט די לוט בערפל (אלה אם באורח נס, דוראנט יחתום שם)
במצב הזה הדרך היחידה שלהם לשמור על האוהדים היא להשאיר את וויד ובכל מחיר.
לכן גם ציינתי שכסף הוא לא השיקול כי ההיט יתנו לו מה שהוא רוצה בשביל שישאר.
&nbsp
אם הוא יעזוב זה יהיה רק לקבוצה שתיתן לו סיכוי ממשי לאליפות, אני מסכים שהוא לא ילך בכל מחיר אבל אני כן חושב שהוא יהיה מוכן לוותר על כמה מליונים קטנים בשביל עוד טבעת.
&nbsp

Reutk

Active member
אבל היט לא מוכנים לתת לו מה שהוא רוצה זאת הבעיה.

billc

New member
הויכוח היה על הספרס, לא על קבוצות אחרות

הספרס ביקשו בעונות האחרונות מדאנקן לקצץ, הם גם הצליחו עם השנים
להביא כובבים בסוף הקריירה שלהם במחיר מציאה
אם יקבעו תקדים עם וייד, זה יעלה להם ביוקר בעתיד והם יודעים את זה.

וייד ישתמש בקבוצות אחרות עלמנת לנלחיץ את מיאמי, אני לא שולל פיצוץ בין הצדדים, אבל אני לא רואה את הספרס כיעד אמיתי

יש לו גם אישה סלברטית, סאן אנטוניו זה לא זה

למעלה