עדכונים 30/6

OrEl74

Well-known member
מנהל
סבבה

לא הבנתי שמדובר רק על הספרס.
גם אני לא חושב שהם באמת אופציה ויותר מכך, אני די בטוח שגם במיאמי יודעים את זה

Reutk

Active member
מיאמי יודעים את זה

הם גם יודעים מה משותף לספרס ודאלאס חוץ מזה ששתיהן מטקסס. אולי וויד היה צריך להוסיף את אוקלהומה לרשימה שלו כדי שהמסר יהיה יותר ברור...
.

Reutk

Active member
שום דבר חוץ מזה, שנגד שתיהן וויד הביא למיאמי אליפות.

וזאת בדיוק הנקודה, למה שספרס ודאלאס היו שתי הקבוצות שוויד כביכול מעוניין בהן אם התעניינות בכל אחת רומזת על כוונות שונות מצידו? אם הוא היה מחפש קבוצה שתיתן לו חוזה גבוה הוא היה מתעניין בדאלאס וניו יורק, אם הוא היה מחפש עוד טבעת הוא היה מתעניין בקבוצות שמתאימות יותר לזה. אבל מה שהוא רוצה זה שמיאמי יעריכו אותו, לא שיחתמו את ווייטסייד קודם על מקס, אח"כ ינסו את האפשרות הלא סבירה להחתים את דוראנט, ורק אח"כ יחשבו על השחקן שהביא להם 3 אליפויות.

כמובן הכל בהנחה שהוא באמת הביע עניין, יכול גם להיות שהכל זה סתם שמועות שוויד בכלל לא יזם.

billc טוען

שהוא עושה למיאמי דאווינים כדי לקבל מהם יותר כסף והוא לא באמת רוצה לעזוב

fatnoam

Active member
הסכום של נואה אינו אסטרונומי בכלל

תחת תקרת השכר החדשה, 18 מליון שקול בערך ל-11-12 מליון בתקרת שכר הקודמת. אתם מכירים ביגמן עם "שם" שמרוויח פחות? זה עדיין נואה, לא זאזא פאצ'וליה.
&nbsp
12 מליון זה בדיוק החוזה שלו עם הבולס, כך שהוא לא "באמת" שדרג את שכרו.
&nbsp
אגב הוא היה טוב לפני שנפצע העונה, והוא גם נפצע בכתף, לא ברך\קרסול\גב שמשפיעים על התנועה. מעבר לכך התרומה של נואה היא בהרבה תחומים שלא בהכרח תלויים באתלטיות.
&nbsp
בקיצור - עסקה טובה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
לצורך העניין זאק לואו אומר שמרווין וויליאמס הולך לקבל 38 לשנתיים או 50 ל-3, אז 18 מליון לשנה לנואה זה לא מוגזם בכלל בעיניי.

rapgamer4ever

New member
הבעיה היא שנואה הוא לא אותו שחקן שהיה בעבר

11-12 מליון דולר בתקרה הישנה אתה נותן לשחקן משמעותי. נואה היה שחקן משמעותי מאוד אבל כבר שנתיים שהוא לא. העונה הוא היה פצוע וגרוע אבל בעונה שעברה הוא היה סתם גרוע.
שנתיים בלי שאתה מפגין יכולות כדורסל זה הרבה זמן ב-NBA. קח בחשבון שהוא בן 31 ושיאו מאחוריו, בחיים לא הייתי נותן לו סכומים כאלה ל3-4 שנים.

אני גם לשנתיים לא הייתי נותן.

הוא מאוד נוטה לפציעות לאחרונה ולא מסוגל לשים סל ממטר.
ההגנה שלו גם כן נפגעה לעומת עונת DPOY.

Or Amit

New member
איך עשית את החישוב הזה?

הקאפ הקודם לא היה 62, אלא באזור ה-75. 18 מיליון זה בערך 20% מהתקרה (קצת פחות) ז"א סדר גודל של 15 מיליון.
והשאלה היא בכלל לא האם מישהו מרוויח יותר, אלא האם קיימות אלטרנטיבות טובות יותר במחיר הזה, עבור הניקס - בטח אם ביומבו זמין במחיר של 13-14 - לטעמי כן.
אגב, המנג'רים בליגה חושבים שהווארד יסיים עם חוזה בשנע בין 10 ל-15 מיליון, אין שום סיבה שנואה ירוויח יותר ממנו

OrEl74

Well-known member
מנהל
עדכונים נוספים

כצפוי, הנטס שיחררו את ג'ארט ג'ק.
&nbsp
קרלוס בוזר מתאמן ועובד קשה מאוד ומקווה למצוא קבוצה שתחתים אותו לעונה הבאה.
&nbsp
אל הורפורד צפוי להיפגש עם הנהלת הרוקטס.
&nbsp
כריס בוש מקווה לקבל אישור לחזור לאימונים כשיפתחו מחנות האימונים.
&nbsp
ניק באטום יפגש עם הנהלת המאבריקס.
&nbsp
וויטסייד צימצם את הפגישות שלו למיאמי ודאלאס.
&nbsp
&nbsp

למעלה