עדכונים 3/7/16

rapgamer4ever

New member
אני מסכים עם התיאור שלך

אבל אין בו משהו שגורם לי לחשוב "וואו הוא יקח את הקבוצה שלי לשלב הבא" או מהצד של היריבה "פאק צריך לחשוב מה עושים מול אל הורפורד".
אין ספק שהוא שחקן טוב.

88nothing

Active member
זה בדיוק העניין

אתה לא אמור לחשוב מה תעשה מול הורפורד, אלה מול בוסטון כשהורפורד בקבוצה.
הוא בהחלט יכול לקחת את בוסטון לשלב הבא, כי יהיה הרבה יותר קשה לסגור את משחק ההתקפה של בוסטון.
לדעתי גם אייג' עוד לא סיים.

rapgamer4ever

New member
אני אעשה מול בוסטון עם הורפורד בדיוק את אותם הדברים

שהייתי עושה מול בוסטון ללא הורפורד.
בוסטון הייתה קבוצה טובה וקשוחה שלא קרובה לאיים על התואר, בעיני היא נשארה כזאת.
הורפורד מספק לבוסטון אופציה התקפית נוספת אבל זו לא אופציה מבריקה במיוחד. מהבחינה הזאת אני מבדיל אותו מסנטרים אחרים שיש להם את החסרונות שלהם אבל הם יכאיבו לך בהתקפה אם לא תמצא להם מענה- ברוק לופז, ולנצ'יונאס, אנס קנטר.

fatnoam

Active member
הטייק שלי עליו

הורפורד שחקן שמאוד מזכיר לי באופי ובסגנון את הגרסא היותר מבוגרת של דאנקן. ואגב, אני חושב שלא בכדי בודנהולזאר הצליח שם לייצר את ״ספרס גרסא 2״, כי הורפורד הוא עוגן אדיר.
&nbsp
כדורסל המכללות שסטיבנס מנהיג בבוסטון מתאים לו בול, ולמעשה אני חושב שהורפורד משפר את בוסטון משמעותית. הסיבה היחידה שהם אולי לא קונטנדרים זה כי פשוט קליבלנד הנוכחית היא סוג של סופר טים. אני חושב נגיד שבוסטון הנוכחית יכולה להיות לא פחות טובה משיקגו של רוז בעונת האם וי פי שניצחה 60 משחקים.
&nbsp
נקווה בשביל הירוקים שלא ייפצע...

rapgamer4ever

New member
אני לא רואה במה קליבלנד סופר טים

היא קונטנדרית כמובן, בדומה לגולדן או אוקלהומה או הספרס.
אתה אומר שבוסטון לא קונטנדרית בגלל קליבלנד הנוכחית אבל דוקא קבוצה מעולה אחת בקונפרנס זה מעט מאוד. בוסטון לא קונטנדרית כי היא לא מספיק טובה, ולדעתי היא גם לא ממש קרובה להיות קונטנדרית (לעומת הקליפרס למשל).

fatnoam

Active member
סופר טימז שאני מכיר

מיאמי של לברון
בוסטון של גארנט-אלן-פירס
&nbsp
קליבלנד הנוכחית מאוד מזכירה אותם ברמה. לברון שיחק את הכדורסל הכי טוב שלו בפיינלס האחרונים, הצוות המסייע מצויין, קיירי משלים אותו בצורה מושלמת. עושה רושם שיש להם לא פחות כשרון מהסלטיקס, וסינרגיה יותר טובה מההיט (וגרסא יותר טובה של לברון).
&nbsp
אני חושב שבוסטון עם הורפורד טובה יותר מהקליפרס.

rapgamer4ever

New member
אפילו אם נזרום איתך

ונגיד שקליבלנד סופר טים... האם גולדן לא סופר טים?
אז כבר יש לך שתיים כאלה. מי הקבוצות שמסוגלות איכשהו לנצח את הסופר טימז? אוקלהומה וסאן אנטוניו. אלה הקונטנדריות.
אז בוסטון לא מסוגלת לאיים על הטופ 2 ולא שייכת לטופ 4.
אם תשאל אותי- גם אין לה סיכוי לנצח בסדרה את אוקלהומה או סאן אנטוניו (לקליפרס יש סיכוי).
&nbsp
לדעתי הציפיות מבוסטון מוגזמות והיא הולכת לאכזב אנשים. בהנחה שזה גמר מזרח או באסט, לשיטתך. אבל אפילו אם הם יעשה גמר מזרח אתה יכול להכיר בכך שזו לא קבוצה ברמה של קונטנדרית, קליבלנד או לא קליבלנד.

liron1311

New member
איזה ציפיות? אנחנו ב4.7

גרסא יותר טובה של לברון??

לברון היה הרבה הרבה יותר טוב במיאמי 2012-2014 מאשר בקליבלנד. הבנאדם נתן 40% מהשלוש והיה אוטומטי מהמיד ריינג'. היום יש חגיגה כשהוא שם שלשה.

fatnoam

Active member
והיה פחות טוב בקבלת החלטות

ומנהיג פחות טוב
&nbsp
ופחות ווינר
&nbsp
הוא היה חיה אמיתית בהיט, אבל לברון הנוכחי יותר מרשים לדעתי.

אנחנו מדברים פה כבר על 2013. הבנאדם היה בליגה 10 שנים,

זה לא 2005 או משהו. כבר אז היו לו טונות של ניסיון וקבלת החלטות ברמה מעולה. האתלטיות שלו, הדוראביליות שלו, היכולת שלו להחזיק 40+ דקות ברמה פסיכית כל אלה דברים שאין לו עכשיו.. לדעתי זה לא קרוב אבל כנראה שלא נסכים בנושא הזה...

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך שלברון בזמנו היה בשיא

העונה הוא התעלה בסדרת הגמר שהיא כנראה המרשימה ביותר בקריירה שלו אבל זה לא מלמד על יכולת כללית.
ואם דיברת על קליעה אז לברון בסדרת הגמר שם 2 שלשות למשחק ב-37% כלומר "חזר לימים הטובים" מהבחינה הזאת.

fatnoam

Active member
נו אבל אם אתה אומר שבקליבלנד לברון נתן את הסדרה המרשימה

ביותר בקריירה, זה לא אומר שזו הגרסא הכי טובה של לברון?
&nbsp
שהבנאדם עם הקוף על הגב, תדמית הצ'וקר, חלש בקלאץ' ומה לא אמרו עליו, בא למעמד הכי חשוב נגד כל הסיכויים (3-1 לגולדן, קבוצה שניצחה 73 משחקים, וכמובן אחרי שבקליבלנד לא זכו בכלום איזה 50 שנה), ולוקח טבעת?
&nbsp
בעונה הרגילה במיאמי לברון היה טוב בהרבה. לא סתם הם ניצחו יותר משחקים והוא לקח יותר תארים אישיים, אבל מה שחשוב זה הטבעת, זה מה שזוכרים, ובקליבלנד הוא היה טוב יותר.

rapgamer4ever

New member
זה אומר שהוא עשה סדרה ענקית

זה לא אומר שהוא יותר טוב מאשר היה אי פעם.
פה בפורום מדברים על צ'וקינג אבל לברון נפטר מהקוף הזה מזמן.
&nbsp
לברון עשה את העונות הרגילות הכי מפלצתיות שלו דוקא בקדנציה הראשונה בקליבלנד. אבל אם מסתכלים על יכולת כללית אני מסכים עם דאמבי שהוא הגיע לשיא ב2012-2014. אתה לא יכול להגדיר קריירה של בנאדם על סמך סדרה אחת.

אי אפשר להתייחס רק לתפוקה שלו בסדרת הגמר

לפי ההיגיון הזה טוני פארקר היה השחקן הכי טוב בספרס ב-2007, איגי השחקן הכי טוב של גולדן בשנה שעברה ושאר דוגמאות לא רלוונטיות. אנחנו ראינו את לברון משחק בקליבלנד כבר שנתיים ואנחנו יכולים לקבל החלטה מושכלת לגביי הרמה שלו השנה ככלל ולא להסתפק ברמה שהוא הציג בחמישה משחקים נקודתיים (הוא לא היה משהו בשני הראשונים).

fatnoam

Active member
עונה לשניכם

ברור שלברון שעשה עונות mvp של 27-7-7 יותר טוב מהעסקן הנוכחי שרוב העונה מתעסק בטוויטר, במחנה אימונים באמצע העונה עם שחקנים מקבוצות אחרות, פיטורי מאמנים והצקה לשחקנים אחרים.
&nbsp
אבל!
&nbsp
מלכתחילה הדיון עליו עלה בגלל שאלת היכולת של בוסטון לנצח את קליבלנד בסדרה, כי הגדרתי את קליבלנד כסופר טים. לכן שכתבתי שלברון הנוכחי הוא הגרסא הטובה ביותר של עצמו, התכוונתי לזה בקונסטלציה של סדרת פלייאוף.
&nbsp
ואין לי ספק בכלל שלברון הנוכחי יודע לנהל את הכוחות שלו ואת הסוויץ׳ ההגנתי בסדרת פלייאוף עכשיו הרבה יותר טוב מאי פעם. אין לי ספק שכצופה לברון הנוכחי הרבה יותר מפחיד מפעם, בפלייאוף.
&nbsp
מוזר לי אם בזה שניכם לא תסכימו איתי. ולזה התכוונתי מלכתחילה.

למעלה