עדכונים 3/7/16

OrEl74

Well-known member
מנהל
עדכונים 3/7/16

למקרה שפספסתם, החתמות מהלילה:
אל הורפורד סוגר בסלטיקס 113 מליון ל-4 עונות
קורטני לי בניקס תמורת 50 מליון ל-4 עונות
ראיין אנדרסון ביוסטון תמורת 80 מליון ל-4 עונות
גם אריק גורדון ביוסטון תמורת 53 מליון ל-4 עונות
יאן מהינימי סוגר בוושינגטון תמורת 64 מליון ל-4 עונות
ווסלי ג'ונסון בקליפרס על 18 מליון ל-3 עונות
אוסטין ריברס חותם אצל אבא לשלוש עונות תמורת 35 מליון
האריסון בארנס מסכם עקרונית עם דאלאס על חוזה מקסימום ל-4 עונות. לגולדן יש עד ה-7 לחודש להשוות את ההצעה שמן הסתם תושפע מההחלטה של דוראנט.

עדכונים:
בעקבות החתימה של הורפורד בסלטיקס, ההוקס ירדו מאופציית הטרייד על מילסאפ.

קווין דוראנט סיים את סבב הפגישות שלו ויודיע על החלטתו ב-36 השעות הקרובות.

וושינגטון רוצים את ג'מאל קרופורד

בן סימנס חתם על חוזה רוקי עם פילדלפיה

טורנטו מוותרים על האופציה לטרייד על נואל ומתחילים במרדף אחרי פאו גאסול.

BeniTaz

New member
וואו! מהינמי שיחק אותה

קיבל את חוזה חייו. מי היה מאמין.. שחקן כל כך מוגבל ובינוני שעונה שעברה עשה התקדמות. מעניין אם ההתקדמות רק בשביל החוזה.. רואה אותו לגמרי חוזר לבינוניות עכשיו.

BeniTaz

New member
אין שום עדכונים בגזרת סן אנטוניו?

הם היו חייבים לעשות קצת שדרוגים. זה נראה שדאנקן ומאנו ממשיכים עוד שנה אם לא נאמר כלום עד עכשיו.. רק לא בטוח שזה יעבוד.

Anfield

New member
אוקלהומה מתנהלת רע מאוד בימים האחרונים

עשו טרייד שמרגיש לי כאילו זה טרייד עבור דוראנט יותר מאשר טרייד עבור הקבוצה.
נקסט, הכינו את הקרקע לטרייד עבור הורפורד וכנראה זה היה חלק מהפגישה עם דוראנט. דוראנט דחף להחתמה של הורפורד ובאוקלהומה כבר שיווקו את קאנטר וסינגלר ועשו את החישובים כדי לסגור את זה.
בסוף מה קורה? או שהורפורד לא מוכן לבוא לאוקלהומה אלא אם דוראנט ו-ווסטברוק יחתמו להרבה שנים, או שהורפורד פשוט לא רצה לחכות לדוראנט והחליט בזמן שלו. בכל מקרה, קאנטר עכשיו עצבני וכבר שיחרר טוויט שהוא מחק. הוא יודע שהיו מוכנים לזרוק אותו לכלבים. וגם אין הורפורד.
טוב היה עושה פרסטי אם היה לוקח חופש לכל התקופה הזאת, לא עושה שום דבר, נותן לדוראנט לחתום לשנה ומתקדם עם אותו הסגל עוד עונה.

rapgamer4ever

New member
יוסטון הולכת all in על קליעה מבחוץ

זה בא על חשבון הגנה. ראיין אנדרסון ואריק גורדון שניהם שלשיונרים מצוינים ושחקני הגנה לא טובים. יחד עם הארדן הולך להיות שמח.
השאלה היא כמה הארדן וגורדון צפוים לשחק ביחד. כרגע 6 השחקנים המובילים בקבוצה הם בוורלי, הארדן, גורדון, אריזה, אנדרסון וקאפלה. כנראה שגורדון יעלה מהספסל, לא בטוח.

liron1311

New member
כל זה בהובלת דאנטוני

OrEl74

Well-known member
מנהל
השאלה אם בעקבות העזיבה של האוורד

הם לא הולכים על פירוק החבילה ויעשו איזה טרייד בומבסטי על הארדן.
אני יודע שזה קלוש ואולי אפילו מופרך אבל למה להם להחזיק ערימה כזאת של קלעים חסרי יכולת בהגנה?
מעבר לכך שכפי שציינת, ממש לא ברור איך הארדן וגורדון אמורים לשחק ביחד (למרות שגורדון בטח ישחק 20 משחקים ויפצע)
&nbsp

rapgamer4ever

New member
די ברור שהם לא מתכוונים לפרק

לא מתאים למורי להעביר סופרסטאר אבל מעבר לזה- אם הוא היה מתכוון לעשות טרייד על הארדן אז למה להחתים ביוקר שני שחקנים שעברו את השיא?

אין מצב שהם מפרקים את החבילה.

הם הרגע החתימו שני שחקנים לא צעירים (גם לא כאלה מבוגרים, גורדון רק 27 ואנדרסון 28) עם היסטוריית פציעות משמעותית על חוזים ארוכי טווח. הדבר האחרון שקבוצה בבנייה צריכה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אולי לא התנסחתי נכון

לא התכוונתי לבניה מחדש אלה לשנות את הפנים של הקבוצה.
כלומר, לקחת את הארדן ולעשות טרייד על שם גדול אחר (אחרי הכל, הארדן הוא לא סתם עוד שם בליגה אלה אחד מכוכביה הגדולים) שיתאים יותר למה שהם מנסים לבנות שם.
ברור לי שאני סתם מקשקש אבל אני מנסה להסביר לעצמי את עניין ערימת הגאנרים הזאת שיש להם שם ואז אני נזכר ש...דאנטוני.
&nbsp

88nothing

Active member
יוסטון צריכים גבוה שומר

אבל אין להם יותר מידי כסף לשלם וגם לא נשארו שחקנים בשוק.
מצד שני אין להם גם יותר מידי שחקנים שאפשר להעביר בטרייד.
יהיה מעניין איך מורי יצא מזה אם בכלל.

לעיניין ההחתמות:
אנדרסן- 80M ל4 שנים זה סביר לגבוה עם הקליעה הכי טובה בליגה, הוא פציע אבל לא מבוגר מידי.
גורדון- יחסית לסכומים שנזרקים בליגה, עונה סבירה של גורדון והוא אנדרפייד רציני. לדעתי הוא גם מצאים מאוד ליד\במקום הארדן.

Or Amit

New member
ביומבו באורלנדו כולל התחייבות לחמישיה

מה שאומר שווצ'ביץ' מיותר שם, וכנראה שגם על גורדון לא בונים יותר מדי
מה שגרם לי לחשוב על הטרייד הבא
אורלנדו נותנים את ווצ'ביץ' וגורדון לסקרמנטו, מקבלים בתמורה את רודי גיי, קלי אוליניק ובחירת סיבוב ראשון מבוסטון
סקרמנטו נותנים את קאזינס לבוסטון, רודי גיי לאורלנדו ומקבלים את גורדון, ווצ'ביץ' אייברי בראדלי וג'רבקו
בוסטון נותנים את בראדלי וג'רבקו לסקרמנטו, אוליניק ובחירת דראפט לאורלנדו ומקבלים את קאזינס
אורלנדו מייצרת רוטציה יציבה יותר, סקרמנטו מקבלת חמישיה שפויה עם ווצ'ביץ', גורדון, כספי, בראדלי ואפללו ובוסטון מוסיפה סטאר פאוור ליד הורפורד ותומאס.
דעתכם?

amiram83

New member
לא יודע מה זה התחייבות לחמישיה

יש תיאום ציפיות אולי, אבל 'התחייבות' לא תהיה.
לא בטוח שווץ' מיותר, גם לא גורדון.
הם מתכננים ללכת ביג לדעתי עם גורדון ב3, ואיבאקה ווץ 4-5, שהם אחלה פיט ביחד.
ביומבו יעלה גיבוי(אגב, יש גם אופציה להעלות את ווץ' כגיבוי וזה יכול להיות מעניין ממש).
לא ברור מי יקלע נקודות רק בהרכב הזה.
אגב לא נראה לי שווץ' יוטרד, הוא יושב על חוזה מדהים, איזה 11 או משהו ביזיוני כזה.

amiram83

New member
לגבי הטרייד

אני אוהב מאוד את הרעיון, קאזינס בבוסטון זה אדיר, והכי טוב בעולם בשבילם.
אייזאה, ברדלי, קראודר, הורפורד וקאזינס זו חמישיה מדהימה.

off shekel

New member
שדדת את אורלנדו

תקרא שנייה את השורה השלישית בהודעה שלך ותגיד לי אם היא נשמעת לך הגיונית, אתה נותן סנטר מוכח ועוד פרוספקט מעניין מאוד בשביל בלוף עם סטיסטיקה מנופחת, שחקן בינוני להחריד ועוד בחירת דראפט שלא צפויה להיות שווה משהו בשנים הקרובות.
בנעלי בוסטון אני גם לא חושב שהייתי לוקח כרגע, הטרייד הזה היה טוב להם לפני ההחתמה של הורפורד, בכדורסל של היום קשה לי לראות אותך מצליח עם שני גבוהים פותחים כאלה, הם דומים מדי.
ובנעלי סקרמנטו אני חותם על זה אתמול, הם לא יוכלו להשיג יותר מזה על קאזינס, אבל אין בט לטרייד הזה.

rapgamer4ever

New member
גורדון לבד שווה יותר ממה שאורלנדו מקבלת

רק אציין שבמקום בוסטון הייתי מבצע את הטרייד הזה ללא התלבטות. קאזינס הוא ברמה אחרת של כישרון לעומת הורפורד. אפשר לנסות לשחק עם שניהם ביחד, במידה ולא יצליח אני מעביר את הורפורד בטרייד ויהיו הרבה קונות.
&nbsp
לקבל את קאזינס תמורת בראדלי+בחירת דראפט מקום 20+ משלימים זה נו בריינר.

off shekel

New member
כי אתה מתייחס לזה בצורה אחרת

ברור שקאזינס עדיף על מה שבוסטון נותנת, אבל אחרי הכל זה לא שוק, הבאת אותו בטרייד ואת הורפורד החתמת הרגע, הם ישחקו לפחות שנה ביחד וגם אם אחד מהם יעבור זה יהיה אחרי שיירד לו הערך קצת (הם לא יצליחו ביחד), אני גם לא חולק על זה שקאזינס עדיף על הורפורד, אבל אתה באמת מחתים שחקן כזה בשביל קלף לטרייד? זה פשוט לא קורה בליגה הזאת.

רק אני לא מבין את ההייפ סביב הורפורד?

בסך הכל מדובר באולסטאר במזרח החלש שעשה 15 7 בשתי עונות אחרונות...
ובפלייאוף איכשהוא הצליח לעשות פחות...

rapgamer4ever

New member
אני מסכים איתך, הוא קצת אוברייטד

הוא שחקן פרווה. ורסטיליות זה אחלה של דבר אבל ברגע שלשחקן אין תכונה או שתיים שהוא ממש טוב בהם אז קשה לו להשפיע דרמטית על המשחק.
הורפורד שחקן חיובי אבל לא impact player שמפחיד את היריבה. אותו דבר אני יכול להגיד על פאו גאסול שהוא אוברייטד בעיני.

88nothing

Active member
דווקא חושב שהוא מאט אנדררייטיד

קודם כל האטלנטה הוא שיחק סנטר וכל הזמן התמודד עם שחקנים משמעותית גדולים ממנו, לאורך זמן ה ממש קשה.
בעיניי הוא בדיוק השחקן שחסר לבוסטון:
התקפית:גבוה מוסר, מוריד כדור לרצפה וקולע מחצי מרחק ישתלב מצויין עם הקלעים של בוסטון.
בהגנה: קורה טוב את המשחק ומגיע לעזור בזמן,ריבאונדר לא אע בכלל וחוסם סביר.

למעלה