עדכונים 29.11

חשוד ביותר.. כריסטינה ממשיכה להעתיק

אחרי ההריון לבן והכוס שהציץ, כריסטינה הולכת הכי רחוק עם העתקותיה מבריטני. WHATS NEXT? קרחת?

shay08

New member
כולן עושות את זה../images/Emo8.gif

היא כזאת יפהההההההההההה

תמונות חדשות של בריטני+וידיאו

היא עשתה שם ז*ן לפפראצי.. חח מותר לה זו מדינה חופשית!! יש שם גם וידיאו... http://x17online.com/celebrities/britney_spears/after_a_long_night_on_the_set-11282007.php://

עדידי15

New member
אה, ואם כבר בריטני העתיקה../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

מדמי מור או איך שלא קוראים לה...

In Rehab

New member
מה הקשר בין שני הסטים?

את הסט בבאזאר בריטני עשתה עם רקע אחר,בפוזות אחרות ועם איפור ושיער אחרים. כל האיפור הזה..הגבות...היא נראית כמו דראג קווין.

YugiBoy

New member
אני לא מקבל את הטענה הזו...

טיפוסי מצידה להצטלם בהריון... וכמו שכבר הוכח, ה
של כריסטינה לא היה חשוף בתמונה, זה רק היה נראה כך, כמו בכמה וכמה תמונות של בריטני. אני לא חושב שהיא צריכה להעתיק מבריטני... היא מספיק מקורית בדרך שלה... ולעשות דברים שגרמו לבריטני ליפול לא יהיה מחוכם מצד אף אחת. חוץ מכריס קרוקר, שהוא סוג של אטנשן הור.

Kryptonite

New member
אי כריסטינה כריסטינה...

איזו מגוחכת היא מוציאה את עצמה. ניראית זולה ולא חצי זוהרת וגאה כמו שבריטני הייתה בפוטושוט שלה. (שרק מהתמונה שלה עם שון, אפשר לראות איך היא אוהבת את הילדים שלה)

xtina 4 ever

New member
שלומי..../images/Emo210.gif

ממתי הריון הוא העתקה? הכוס שלה לא הציץ כמו שרובכם רוצים בטח לחשוב. והפוטושוט הזה נראה שונה לגמריי מזה של בריטני (ופחות יפה אני חייבת להודות), ותאמין או לא- בריטני היא לא הראשונה שעשתה את זה. ככה ש.. תפסיקו לחפש בצורה פאטתית כל כך את כריסטינה ולהגיד שהיא מעתיקה מבריטני. חוץ מזה, אני אישית חושבת שבריטני היא האדם האחרון שממנו כריסטינה (או כל אדם או סלבריטי אחר) צריכים להעתיק. אלא אם כן כתבת את זה בציניות, ואני לא הבנתי..

חחחחחחחחחחח

ברור שבציניות
את לא באמת מאמינה שאני חושב שכריסטינה העתיקה מבריטני כשהיא נכנסה להריון...

YugiBoy

New member
האמת היא שראיתי מיקודם את התמונה

מהפפראצי, באיכות גבוהה, וצר לי להגיד שזה לא נראה כאילו היא לובשת משהו. ובאמת שלפני שראיתי, הגנתי עליה תמיד...אבל האמת העירומה היא ש.....

xtina 4 ever

New member
האמת העירומה היא שהיו לה תחתונים.../images/Emo210.gif

ולא ראו כלום. כאן נסגר הדיון, ולא נחפור עלייה כי היא לא קשורה לפורום הזה בשום דרך. אתה רוצה להגיד משהו על כריסטינה (לטוב ולרע)? אתה מוזמן לבקר ב-715.

CapitanSparrow

New member
אומייגד אתה כ"כ ילד קטן שזה כואב../images/Emo69.gif*סמויה*

מעתיקה?! חתונה - אסור לבחורה להתחתן, לעזאזאל? כל מי שמתחתן מעתיק מבריטני?
תגדל ילדון!! מה שבטוח, כריסטינה לא תעתיק מבריטני ותתגרש אחרי שנתיים
[וזה לא ירידה על בריטני]. בן - היא בוחרת מה יש לה?! מה אתה רציני?
והבלי תחתונים - אוייייש תנוח! לא כל מי שלא שלובש תחתונים מעתיק את זה מבריטני, חמוד. אז די, תנוח כבר. תפסיק לחיות בבועה שכולם מעתיקים ממנה, כרגע היא לא כזאת מודל לחיקוי

למעלה