עדכונים - 26.11.07

theone24

New member
הוא צודק חלקית...

האלבום של קיילי חביב מאוד, יש בו כמה שירים מיותרים, יש בו כמה שירים טובים. אבל הכתב הגזים, הוא שווה יותר מכוכב אחד, לפחות שלושה. ונכון, האלבום של בריטני מעולה בכל הפרמטרים...אבל שוב, לא מנוצל בכלל...יכול להיות שהוא יהיה האלבום הכי טוב שלה בכל הקריירה {מי יודע מה יהיה איתה בהמשך, רק מקווים לטוב} וההתעלמות שהוא מקבל מצד בריטני מעצבנת....

דעתי על האלבום של בריטני קטנה

הוא אלבום גדול אין לי ספק בזה ...ואני חושב שכל מי ששמע אותו לא יהסס לתת לו לפחות 4 כוכבים מתוך חמש כמובן ההתעלמות של בריטני מצד האלבום מעצבנת אבל מובנת.. תנו לה לחיות בשקט היא לא רוצה להתראיין עכשיו ולא להופיע כי כל מה שהיא עושה פשוט יוצא לה רע... אני מחכה שהיא תירגע קצת תגדל תתפנה מהעיסוקים הלא פחות חשובים שיש לה על הראש כמו המשפחה שלה ואז שתחזור ותעשה קאמבק עכשיו הדיסק הזה מבחינתי מעין צ'ופר כזה.... הקמבאק שלה יהיה כשהיא תחזיר לעצמה את הילדים שלה ותסתובב עם חיוך על הפנים יש לה סיבה

SuperShiro

New member
אממ

אני חושבת שהוא קצת הגזים. אמנם האלבום לא מדהים אלא רק חביב, אבל בעצם..מה חדש? בדיוק כמו ש האובזרבר הבריטי אמר, מדובר בעסקים כרגיל אצל קיילי. כמובן שהיו לה אלבומים טובים מאוד, אבל כיחידה אחת מרביתם לא היו עוצרי נשימה. ולדעתי, הוא די דיבר שטויות כשאמר שבמידה והאלבום היה מצוין קיילי הייתה חוטפת ממדונה את כתר מלכת הפופ. הכתר מודבק למדונה טוב טוב על הראש, לא מדובר באחד שניתן לקחת. אם הוא היה מצוין - שאפו לקיילי שחיזקה את מעמדה [אם הדבר עדיין אפשרי
]. אם לא, לא נורא. קורה. שמחה לשמוע שהוא חושב ש Blackout מצוין. "ואם הגענו לרגע בו אני משווה אלילה כמו קיילי לשטיח מקלחת כמו מרדית גריי, המצב באמת חמור. אלייך, בריטני."
מרדית גריי
!

Aviv Finkel

New member
סליחה אבל בתור אחת שלומדת נהיגה

בריטני מתנהגת בטימטוווווםם אלא אם כן היא **לא ראתה אותם** לא שזה הגיוני... אחד-קורה.. שניים-נו מילא... שלושה? אין מצב שהיא לא ראתה שלושה

SuperShiro

New member
בוידיאו רואים שהיא לא עצרה רק בראשון.

לא שזה הופך את זה לבסדר, אבל בכל זאת מדובר באחד ולא בשלושה.

SuperShiro

New member
בשלושה? היא לא עצרה רק בראשון.

בראשון היא לא עצרה, בשני היא נתנה למכונית לעבור ונסעה אחריה, ובשלישי היא עצרה. כמו שג'ורדן אמר, מוזר שאת העובדה שצלמי הפפראצי לא עצרו גם הם הם בחרו להשמיט.

Aviv Finkel

New member
אוקיי:)

פשוט לא ראיתי את הוידאו..... אני לא מצדיקה אותה אבל תבינו אנשים...קורה שלא קולטים תמרור אחד.... או שניים.

theone24

New member
כל כך נמאס לי להגיב על הדברים האלה....

למה היא עושה את זה?!

נו מה, עכשיו נהיה באופנה לתפוס אותה

על עבירות תנועה? ושלא תחשבו שאני מצדיק אותה, פשוט נשבר כבר מהקרציות האלה שעוקבים אחריה לכל מקום ועושים מכל זבוב פיל...

candyheart

New member
../images/Emo45.gifזה תמיד ככה

תופסים אותה עושים משהו...ואז מתעלקים על זה ומנסים לתפוס אותה עושה את זה עוד פעם ועוד פעם...אפילו בכוונה לנסות לגרום לדברים לקרות(לדחוף רגליים לגלגלי מכונית,מישהו?) ולפרסם רק את זה. אז זה נראה כאילו היא ככה כל הזמן. תשימו לב איך הם כל פעם מתלבשים על דבר אחר איתה...

YugiBoy

New member
מה שמוזר אצל בריטני

זה שכל דבר ''מקומם'' שהיא עושה, או שאומרים שהיא עושה, תמיד איכשהו חוזר על עצמו... אני לא יודע אם זה בכוונה או לא... אבל זה היה ככה גם עם הציץ המציץ, זה היה במקרים שהיא הסתובבה בלי תחתונים, במקרים שהיא עלתה על רגל של צלם... זה איכשהו תמיד יוצא ככה. והאמת היא שיחסית לכל השנה האחרונה היא ממש רגועה עכשיו, לא עושה מעצמה צחוק ולא עושה שטויות... חבל. וכשהפפראצי נוסעים באדום זה בסדר? ג'ורדן צודק. חבל, חבל שאף אחד לא מרים את הכפפה ומוציא מגזין שימכור רק את האמת, ויגן על המפורסמים. אולי יחזירו את הפרגון לאופנה.

למעלה