עדכונים 25.9

Shiri from the block

Active member

DCOW123

New member
RadarOnline: מצב מכירות הכרטיסים מדאיג

RadarOnline.com דיווחו כי מצב מכירות הכרטיסים למופע החדש של בריטני בוגאס "Piece Of Me" הוא מדאיג ולא חזק מספיק כפי שציפו כולם.

"מופע הפתיחה של בריטני הוא ב27/12 ומתוך 16 התאריכים המתוזמנים עד כה רק שלושת הראשונים הם Sold Out."

"אחרי שבזבזו מאות אלפי דולרים בפרומו הם ציפו כי ימכרו באופן מיידי את כל 16 ההצגות הראשונות אבל הם לא התקרבו לכך. הרבה חושבים שמדובר באסון. כל זה ביחד ממש לא נראה טוב בשביל בריטני. מכירת הכרטיסים צריכה לנסוק אחרת תהיה אכזבה רבה בקרב כל המשקיעים והאנשים המעורבים במופע."

לארי רודולף, המנהל של בריטני, מדבר אחרת:

quote:
זה המופע הנמכר ביותר בכל ההיסטוריה של וגאס. יש לנו דבר גדול כאן. יש לנו מופע מצויין שתכננו. יש לנו מכירות מדהימות.

(תודה לאתר הישראלי של בריטני)

Thiago

New member
נשמע לי מוקצן מדיי

ואני בטוח שאחריי שמופע אחד יתחיל כבר, המכירות יגדלו בשנייה.
והרבה אנשים גם מחכים לתאריכים מאוחרים יותר ולאו דווקא על ההופעות הראשונות.

Thiago

New member
סמנכ"ל השיווק Caesars:מכירות הכרטיסים גבוהות!

בניגוד למה שפורסם, טארק שעוקאט',סמנכ"ל השיווק של Caesars Entertainment, שאחראים על כל נושאיי הבידור ברשתות המלונות שלהם,הוציא את ההודעה הבאה:"מה שדווח ממש לא נכון.
כמו שציפינו, הביקוש לכרטיסים למופע של בריטני ספירס הוא יוצא מן הכלל. מצב המכירות חזק כמו בשאר המופעים הגדולים שהיו בלאס ווגאס.
העניין בחבילות ה- VIP וה- Meet&Greet מדהים. רוב המחולט של החבילות שהצענו בהנחות מוקדמות, נמכרו כליל והכרטיסים אזלו.
אנחנו- ובאופן ברור גם שאר העולם- לא יכולים לחכות כבר למופע הפתיחה ב 27.12

Thiago

New member
קווין מתנגד שהילדים יהיו על הבמה בווגאס

בראיון ל GMA כשנשאלה אם הילדים שלה יהיו על הבמה בווגאס, בריטני אמרה שפרסטון כנראה כן יהיה על במה, אבל ג'יידן לא, כי יהיה לו קשה עם זה.

אבל כשצלם פאפרצ'י שאל את קווין פדרליין על הנושא, הוא התנגד לעניין.

מה אתה חושב על ההופעה של בריטני בווגאס?
זה מגניב.
מה אתה חושב על זה שהיא אומרת שפרסון יהיה על הבמה?
נראה לי שאנחנו נראה לגביי זה...
היית רוצה לראות את פרסון על במה?
כן, אם הוא היה בן 25

Thiago

New member
דעתו של קווין הכרחית מאחר שבריטני ויתרה על

משמורת על הילדים, ולפי חוק הוא האחראי הבלעדי על הילדים.

Shiri from the block

Active member
יש בזה הגיון כלשהו כל אחד רוצה משהו מסויים מהילדים שלו.
יש כאלה ששמים אותם בספוטלייט מאז שהם תינוקות ויש כאלה שמעדיפים להשאיר אותם מכוסים ובצד.

זהו, אין לי משהו ממש חכם להגיד או מוסר השכל כלשהו

gal shameless

New member
נמאס כבר

יאללה שתופיע!!!! חשבתי שיחסית לפאם פאטאל יהיה קצת יותר קידום לפחות כמו שהיה בסירקס שהיא קידמה סבבה לגמרי בהתחלה..אבל חוץ מראיונות (שזה נחמד אבל בנוסף לא רק!) ותמונות אנחנו לא מקבלים כלום! היא אמורה לקדם את עצמה את האלבום ואת המופע מה הקטע?
אם ההנהלה של בריטני חושבת שהשם שלה עומד לפניה והיא כבר לא צריכה לעשות כלום אז שיתעוררו ומהר כי בריטני כבר ממש לא השם החם עכשיו והיא בתקופה הכי פחות מצליחה שלה מאז שהתחילה הקריירה שלה . ומבאס אותי כי היא יכולה להיות עכשיו בפיק ולהעיף את כולם הצידה. אבל לא.
ומילא לפחות היה טור נורמלי...עכשיו עוד חרטא שהיא נשארת בווגאס ולא זזה משם כאילו היא קוברת את עצמה בכוח!!!!!
וזה כל כך מעצבן אותי כי באמת שהשיר החדש ממש טוב..הקהל הצעיר היה מת עליו...אבל לא ..נראה לי שחוץ מאיתנו המעריצים בקושי מישהו יודע שהיא הוציאה שיר בכלל ><
בבקשה שמשהו יקרה ושלפחות יהיה טור עולמי או משהו קטן שמישהו ישים שוב על בריטני חוץ מהמעריצים הישנים שלה..
סורי על ההתמרמרות..אבל זה מעצבן! וכמובן שלא משנה מה תמיד אמשיך לאהוב את בריטני,וזה הדפקה פה

SHaDoW Boy

New member
WB ייכנס למקום ה-12 בבילבורד!

המצעד מבוסס על שקלול מכירות (כולל הורדות) והשמעות ברדיו.
הסינגל נמכר בכ-174 אלף עותקים בשבוע הראשון. מבחינת השמעות ברדיו מצבו רע - ככל הנראה בגלל המילה Bitch, וגם בגלל שהוא לא ממש רדיו-פרינדלי.

נקווה לעלייה משמעותית נוספת בשבוע הבא. ואם ייצא הקליפ יש סיכוי טוב לטופ 3 לדעתי (ואולי אפילו 1).

RihannaNavy

New member
Vevo אישרו בHOT THIS WEEK של שבוע שעבר

שהקליפ יצא השבוע. (עד הHOT THIS WEEK של השבוע, שיוצא ביום שישי/שבת)
אז יש סיכוי לקליפ היום/מחר

Thiago

New member
בריטני פירסמה תמונה מהסט של הקליפ

ותוך כדיי התריאה בפניי הבמאי,בן מור, שיזדרז עם העבודה על הקליפ.

We're waiting Ben Mor! Hurry up and Get To #WorkBxxCH!!! ;) http://instagram.com/p/etS5yWG8Jm/

Thiago

New member
הצצה לקליפ תפורסם בקרוב

כך טוענת חנה ספירס, הכלבה של בריטני שנשאלה על כך בטוויטר

WOOF!! Sneak peaks coming VERY soon... RT @polish_army @hannahspears start barking if you know where is Britney's new video :) ?
2:25 AM - 26 Sep 2013

Thiago

New member
אכזבה: WB נכנס למקום ה25 בבילבורד

אולם, זהו הסינגל ה31 במספר של בריטני שנכנס ישירות למצעד הטוב 25 של הביבלבורד.
מה ששם את בריטני במקום השני, שקפה את מאריה קארי עם 30 סינגלים, ומאחוריי ריהאנה עם 36 סינגלים.

Thiago

New member
בשיריי פופ כמובן

ואני לא ממורמר, להיפך זה הישג.

למרות שגם מקום 12 זה אכזבה, כי שהשירים הקודמים נכנסו ישר למקום ראשון כולם פה התעלפו מאושר, אז פתאום שזה מקום 12 זה נישב טוב?

Thiago

New member
במחשבה שניה, זאת לא אכזבה

כי כמו שאמרת השיר לא טוב.
אז מקום 12 זה הישג חחח
אבל נחכה לקליפ, זה בטוח יקפיץ אותו למקום הראשון לשבוע שבועיים בלבד, כך אני מקווה לפחות לפי ההתלהבות של בריטני בטוויטר. בניגוד למנהלים והאנשים סביבה, לה אני דווקא מאמין חחחח (אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהיא באמת כותבת בטוויטר שלה חחחחחח)

למעלה