עדכונים 18/3

Thiago

New member
בריטני בפגישה עיסקית בסן פרנסיסקו

בסופש שבוע בריטני גם צייצה וגם דווח שהיא נמצאת בסן פרנסיסקו.

היא נמצאת שם בפגישה עיסקית עם חברת סטראטפ קוסמטית (באתר: http://www.beautylish.com/.)

Shiri from the block

Active member
כי זה מה שאנחנו צריכים... עוד בושם/מוצר טיפוח הבחירות שלה הורגות אותי לפעמים...

tali44

New member

Thiago

New member
ניקי מינאג' פירסמה את רשימת שיריי האלבום החדש

השיר Masquerade אכן מופיע ברשימה, אך לא מצויין שהוא בשיתוף פעולה עם בריטני.

Thiago

New member
בריטני הייתה בצילומים של רוקדים עם כוכבים!!

היא הלכה לראות את חבר של ג'ייסון רוקד, "רושון פיגאן" ילד בן 20 שמוכר או לא מוכר לחלקנו מהתכנית "שייק" בערוץ דיסני, והוא שיחק גם בcamp rock עם האחים ג'ונאס.

בריטני ממש התלהבה מאיך שהוא רוקד
נקווה שגם יראו אותה תומכת בו בקהל העונה!!!

t o m a k

New member
לדעתי כן..

שנה אחת לשפוט יעשה לה טוב..
דבר ראשון, היא תישאר בתודעה הציבורית. כי כשבריטני בתקופת פוסט טור, פרה הוצאת אלבום חדש לא רואים אותה ולא שומעים ממנה.
דבר שני, אנשים ששונאים את בריטני יכולים להתוודע מחדש לבריטני המתוקה והרכה שכולנו יודעים שהיא ובעצם לאהוב אותה, לדעתי היא תהיה שופטת מאמי וההיפך הגמור מסיימון.
דבר שלישי, אם היא באמת תביא כ"כ הרבה קהל והרייטינג יעלה ברמות היא גם תוכל להופיע שם ולסחוף אנשים שנכון להיום לא ממש מעריצים אותה.
גם לדעתי זה משהו שהיא לא התנסתה בו ואולי יהיה לה הרעב הזה שהיה לה פעם עד שהיא הפכה לסופר סטאר.

Sam P

New member
קודם כל

בין אם כן או לא, האישיו של התחרות הזו, זה לא הווקליות רק, זה הX FACTOR, נכון שהזוכה האחרונה (המהממת
) הייתה ווקלית ולא ממש שואיסטית, אבל בתכלס עיקרון התחרות הוא למי יש את האש והכריזמה לסחוף קהל, ובזה בריטני מושלמת, אם זה היה עכשיו בריטני שופטת בדה וויס זה היה הזוי, אבל לX FACTOR היא מושלמת, מי כמוה יודע מזה לשרוף אש על במה? אף אחת בשואו ביזנס היום לא עושה הופעות כמוה נקודה.
בלי קשר לזה, מישמעעעעעעע ג'ניפר לופז (שאני מת עליה ואין קשר) צריכה לשפוט באיידול? למה היא זמרת של לייב? תעשו לי טובה, הפלייבק שלה יותר מאולץ משל בריטני, והיא עדין שם כי היא סוג של קונצנזוס בארה"ב אז לא יגידו ממש הרבה... על בריטני תמיד יגידו לא משנה מה, ולדעתי בשנה הזו עוד קהל נוסף יגלה אותה ויתאהב בה כי היא מושלמת. באמת

Thiago

New member
בריטני, בכבודה ובעצמה, הגיעה אתמול לבית המשפט

היה דיון בנושא האפוטרופסיות שלה, שעדיין תמשך נמשכת משנת 2008.
בריטני הגיעה מלווה באבא שלה עורכיי דין, צי של שומריי ראש שוטרים ושריף האזור.
לובשת חולצת פוקסיה, ג'ינס לבן וג'קט שחור.
גם הארוס של בריטני נכח בדיון.

בגלל שחלק מהדיון היה על מצבה הרפואי של בריטני, הוא התנהל תחת דלתות סגורות.

בריטני עדיין לא קיבלה את עצמאותה בחזרה, אך השופטת זימנה את בריטני כי רצתה לדבר איתה באופן אישי על מצבה, ולשאול לשלומה ואיך היא מסתדרת.

יש שטוענים, שבין היתר, דובר גם להמציא תכנית שתעזור לבריטני לחזור לחסות עצמה.

Thiago

New member
X FACTOR קרוב יותר מתמיד!!! השופטת אישרה את

החוזה והתנאים להשתתפותה של בריטני בתכנית!

בדיון אתמול עברה השופטת על הפרטים, ודיברה עם בריטני לראות אם היא מוכנה ומבינה למה היא נכנסת, והשופטת הופתעה עד כמה בריטני התקדמה ובאיזה מצב טוב היא!!!!

הפירסום הרישמי לגביי התכנית יהיה בעוד שבועיים,
נקווה שלא יהיו הפתעות של הרגע האחרון!!!

Shiri from the block

Active member
אם זה רק לשנה אז נקווה שזה באמת יקרה :) למרות שאני עדיין קצת מאוכזבת..
הייתי בטוחה שנזכה לראות אותה באיזה סרט

למעלה