עדכונים לגבי הלווין

וואו סירפד איזה קישור מצויין

הרשה לי להעבירו לאחר כבוד לטאגליינס וגם לעמוד הקישורים שלנו
 

sirpad

New member
טוב-המחמאות שלך עוררו אותי לחקור

עוד וגרמניה ודנמרק קולטים את עמוס 1 בעוצמה של 45 מינימום אם לא 49. לפי טבלאת המרה בין עוצמה לגודל צלחת נדרשת צלחת בגודל של 110 סנטים בלבד. הבעיה היא מה משדר בכלל העמוס 1 לאירופה זה לא ברור.אבל עמוס 2 ישדר את ערוץ 2 1 ועשר אז נקווה שהוא יעלה לאוויר במהרה בימינו וזה. ה לויין LHI הזה נקלט באיטליה ככה וגם מה זה חלש נורא. עמוס 2 ייקלט אפילו באפ סטייט ניו יורק.מי היה מאמין.
 
לפי מה שהצלחתי עד עכשיו לברר

יש אפשרות, רק שהיא כל כך יקרה שזה כמעט בלתי אפשרי - צריך לקנות צלחת ענק מיוחדת לענין (שעלותה בהתאם). הכי טוב נראה לי לגשת לחנות שמטפלת בדברים כאלה (חנות אנטנות שנותנת שרות - כך שאם הם מבטיחים קליטה וזה לא עובד - הם מחויבים להחזיר את הכסף)
 

adimayer

New member
עדכונים לגבי הלווין

טוב, אז ראשית תודה לכל העוזרים והעוזרות. קיבלתי הרבה אינפורמציה מועילה. שנית, לאחר שבקפיצות עליזות הודעתי לבעלי בחגיגיות שלאחר בדיקות מעמיקות אנחנו זקוקים לצלחת לווין בגודל של כ-2 מטרים וכמובן שנוכל לשים אותה על הגג, כך שלא תפריע לאף אחד, הוא הודיע לי באותה חגיגיות שצלחת כזו על הגג תעוף ביחד עם הגג לשמים, וחוץ מזה חל איסור בגרמניה לשים צלחות כ"כ גדולות על הגג. האלטרנטיבה היא הגינה, אבל זה ממש יכער לנו אותה. כך שכרגע נושא ישראל בטלויזיה ירד מהפרק.
נו טוב, תמיד יש את ynet - סתאאאאאאםםם
עדי
 
למעלה