עדכונים לגבי הלווין

adimayer

New member
שאלה ששאלתי קודם אבל כנראה

לא ממש שמתם לב אליה מאחר והיתה בתוך תגובה למשהו אחר. בכל אופן אחזור עליה: ידוע לכם האם ניתן לצפות בערוצי ישראל בארופה (גרמניה) בתשלום או לא בתשלום, העיקר לראות משהו? לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי שיש לנו לויין ושמו "עמוס" שמאפשר צפיה במדינות ארופה. לשם כך רכשתי ממיר דיגיטאלי וצלחת לויין נוספת גדולה יותר, אבל נאדה - הכי רחוק שהגעתי היה לבני דודינו במיצרים. תודה עדי

שידורי טלוויזיה בטלוויזיה - לא, אבל

תוכלי למצוא את שידורי החדשות של ערוץ אחד, כמו גם מהדורות מוקלטות ויומני סוף השבוע באתר של מבט http://mabat.iba.org.il, ומבחר משידורי רשת ב´ באתר שלה http://bet.iba.org.il, ובדומה גם את שידורי גל"צ http://glz.msn.co.il. למיטב ידיעתי גם רשת או קשת או שתיהן מעלות תוכניות וסרטים נבחרים לאתרי האינטרנט שלהן. אבל את אלה אף פעם לא טרחתי לחפש.

סנדייז

New member
איש , רשת ב" תוכניות מוקלטות?

או שידורים חיים.כי אני לא הצלחתי להכנס לשום תוכנית ברשת ב". דרורה

גם וגם

לא הצלחת לשמוע אותן או לא הצלחת להגיע אליהן באתר? כי אני בדקתי עכשיו והצלחתי לשמוע אותן בלי בעייה.

סנדייז

New member
../images/Emo45.gifיש אפילו 3...אבל...

הבעיה היא שכשאני מנסה לפתוח את רשת בית.כתוב לי שהוא לא יודע לקרוא את השפה.למרות שיש לנו תמיכה בעברית. (גליי צה"ל אנחנו כן מצליחים לשמוע) יש לך רעיון מה לעשות כדי להתגבר על כך? איש,תרגיש טוב ובשבילך
חם. דרורה

את גלי צהל לא ניתן לשמוע

דרך הרייל פלייר. ואולי זו הטעות שלך. את גלי צהל שומעים מהמידיה פלייר בלבד. רייל פלייר היא תוכנה אחרת שדרכה ניתן לשמוע את שידורי הרדיו של רשת ב´ ואת חדשות הערוץ הראשון. בדף של קול ישראל היה פעם קישור להורדת התוכנה. נסי ותהני

לא נורא, זה הזמן ללמוד

ערבית
ממש אין לי מושג אבל אנסה לברר (למרות שלי אין טלויזיה)

adimayer

New member
../images/Emo51.gif לכם. לרדיו אני באמת מאזינה

מידי פעם, אבל לפעמים בא לי לשמוע ולראות משהו שלא מדובב לגרמנית. האנגלית היחידה שיש כאן זה ה-CNN וממש נשבר לי מהם. השבוע ראיתי כאן סרט של וודי אלן מדובב. מעולם לא דמיינתי לעצמי שוודי יכול להשמע כך בגרמנית (הרסו אותו לגמרי). אפילו שוורצינגר נשמע מוזר כשמדובבים אותו. ולגבי הערבית - כשחיפשנו תחנות מישראל, ישב בעלי על הגג וסובב את הצלחת ושיחק עם איזה מכשיר שהשמיע כל מיני קולות. כל פעם ששמע עברית הוא צעק לי שאבדוק בטלויזיה את מה שרואים. העברית שהוא כל פעם מצא לי היתה בעצם ערבית. הערבית נשמעת לו כמו לרבים כאן, כמו עברית

טיפ_טיפ

New member
אולי אני יכולה לעזור...

מצ"ב קישור להלן השלבים ע"מ לשמוע רדיו בעיברית live : 1.לבחור תחנה מאחת התחנות ב select a station (רק אחת מ-4 התחנות שמופיעות שם:Israel National News,Radio Tel Aviv102,The Yiddish Voice,Sholom Aleichem) 2.כעת הדף ישתנה ואחרי דקה (או פחות..) יפתח נגן המדיה שלכם עם התחנה שבחרתם 3.בשלב שנגן המדיה נפתח לוחצים על Back וחוזרים לעמוד הקודם שם בוחרים באחת התחנות המופיעות בצד ימין של המסך

diday

Member
לפני חודשיים שקלתי לרכוש צלחת לווין

ושאלתי גם על אפשרות לקלוט את ישראל. המוכר טען שהוא קולט 3 תחנות ישראליות אצלו בבית ושהדבר אפשרי רק עם צלחת בקוטר 180 ס´מ ומעלה. בלי לדבר על הכעור שצלחת כזו מביאה עימה או על המחיר (2000EURO) ומעלה, איני רואה אפשרות להתקין אנטנה בגודל כזה אצלי על הגג. אצלך זה אולי אחרת. בכפר יש לעיתים יותר מקום ואפשרויות (למשל בחצר). --- סרטים אמריקאים דוברי גרמנית זוהי כמובן מכה, יש אבל די הרבה סרטים שמשודרים ב2 שפות. מסיבה שאינה ברורה לי ניתן לקלוט שפות שונות רק עם אנטנה רגילה ולא על ידי צלחת. --- אני ויתרתי על הצלחת וקניתי במקום זה DVD.

adimayer

New member
תודה diday המחיר ממש לא ריאלי

מבחינתי. כעור לא ממש רלוונטי מאחר ושמים את זה על החלק האחורי של הגג שלנו. לגבי לראות סרטים בשפה המקורית (רובם באנגלית). ידוע לי שלפעמים תחנות מסויימות משדרות סרטים בשתי שפות - גרמנית והמקור. לשם כך אני צריכה לשלם לחברת הכבלים. מאחר וזה לא משהו קבוע (סרט בפריים טיים או משהו מיוחד) לא מצאתי לנכון לשלם להם כל חודש דמי חבר, במיוחד שאת הסרטים החדשים ניתן לראות ב-DVD ואכן זה היה הדבר הראשון שרכשתי כאן.

Le Parisien

New member
בפאריס יש חברה המתיימרת לספק

גישה לערוצים במגוון שפות. רובם הם כמובן באנגלית (מרשת SKY) אך בין שאר השפות שהם מציעים כלולה גם עברית. יתכן ותוכל לקבל מהם מידע שיהיה רלוונטי גם לגרמניה.

kei c

New member
ערוץ 2 משודר במזרח הרחוק!

ע"י לויין אני לא ממש יודע את הפרוצדורה לכך,אבל שלחי להם מייל אולי גם באירופה יש!

sirpad

New member
רציתי לענות לך מזמן אבל לא יצא לי

אז הינה תשובה מקיפה. יש שלושה לווינים כעיקרון שמשדרים טלוויזיה.משמשים לגיבוי וכיוצא בזה.האלומות שלהם לא מכוונות לאירופה אולם הן זולגות. מה לעשות? הולכים לאתר הנ"ל וקוראים ומחכימים.לאחר דבר נכנסים לקישורים של אלומות השידור של כל לווין ולווין ועם הנתונים הללו פונים לחברה שמתמחה בשטויות הללו ושואלים עם עוצמת השידור חזקה מספיק וכיוצא בזה.ואז לא צריך לשחק יותר מידי פשוט מקבלים מידות מדוייקות לאיזה גודל צלחת צריך(אם האותות חלשים צריך צלחת גדולה) וזהו זה. בהצלחה!

sirpad

New member
אוייש שכחתי לצרף תקישור?

וזה לא שאני מאותגר מחשבית,רחוק מזה. http://www.satil.com/channels_israel_abroad.htm

למעלה