עדכונים ה - 25.11.07

YugiBoy

New member
OMG

קצת ילדותי, אבל זה כל מה שיש לי להגיד על התמונות

סוריי על הבורות אני לא ממש בקיעהה בילדים שלה.

זה שעל בריט זה גיידן ועל השנייה זה שוני? כאילו הקטן עם החולצה התכלת זה ג'יידן? והשני עם החולצה האדומה שחורה זה שון? סליחה מראשש על הבורות חח

Aviv Finkel

New member
איך הם גדלו.....איזה מוזר זה שיש לה ילדים

כאילו........ אני מתכוונת, אני רגילה שיש לה תינוקות.. אבל הם ממש גדלו! הם כבר ילדים קטנים וזה מוזר...תחשבו שהם יהיו בני 5.. זה אשכרה לבריטני יש ילדים, ממש דור המשך חח טוב יצאתי דפוקה רצח...אבל כאילו זה מוזר שהם יגדלו והכל

In Rehab

New member
את לא דפוקה...זה באמת מוזר.

מעניין מתי הם כבר ממש יקלטו מי הם. אני רק מקווה שהם לא יסתובבו עם הילד של ניקול ריצ'י
.

ITS ORI BITCH

New member
יאא תראו ג'יידן כבר הולך!

איך הוא גדל מהר... נכון שהוא יותר יפה משון?

candyheart

New member
שניהם יפים!../images/Emo99.gif

אבל ג'יידן פשוט קופי בריטני! יש לה באמת ובתמים את 2 מהילדים הכי יפים בהוליווד!

Aviv Finkel

New member
שון ילד יפה וג'יידן נראה כמו בת

חחח XXX נראה לי כשהם יגדלו שון יהיה כזה "גבר" כזה וג'יידן יהיה נקבה כזה

Kryptonite

New member
דווקא לי ניראה אחרת

לי ניראה ששון יהיה האח הגדול והאחראי וג'יידן יגדל להיות המתפרע המרדן. איזה מצחיק שלשלושתם יש עכשיו את אותו גוון שיער

0rin

New member
../images/Emo210.gifיאאאא../images/Emo99.gif

איזה חמודים הםםםםםםם

shay08

New member
בריטני תתארח בתוכנית של אלן דג'רס

כך דווח באתר הרשמי של בריטני בJive. בריטני תתארח ביום שלישי הקרוב בתכונית של אלן דג'נרס לראיון בלעדי. מדובר באדם שפירסם את ההודעה בפורמים של Britney.Com, והוא טוען שהוא דובר של ג'ייב. **לקחו מbritney.co.il

SuperShiro

New member
../images/Emo31.gif

גם אני יכולה להירשם לפורום של Britney.com באיזה כינוי שעולה על רוחי, להודיע הודעה מהסוג הזה ולטעון שאני הדוברת של Jive. הפורום באתר הרשמי שלה הוא שווה ערך לכל פורום מעריצים אחר. מלבד זאת, אם לא מדובר בהופעת הפתעה, מדוע "הדובר" בחר להודיע על כך דווקא בפורום ולא קיבל אישור לפרסם את הדבר בעמוד הראשי של האתר? שלא נזכיר את העובדה שאין בכלל פרסומות על כך בטלוויזיה האמריקאית. I smell BS

ryan3

New member
בריטני רוצה לאמץ צמד סינים?

מקורות אומרים כי בריטני מעוניינת לאמץ זוג תאומים סיניים וכי היא בתהליכים למצוא סוכנות אימוץ... שמועה או לא ? לשיפוטכם...

ryan3

New member
../images/Emo70.gifעובדה מעניינת לגבי gimme more ../images/Emo70.gif

הסינגל gimme more נכנס לפני 8 שבועות למצעד הסינגלים העולמי במקום ה-7 עם מכירות של 208,000 עותקים. העובדה המעניינת היא כי לפחות מאמצע 2003 ועד היום (סוף 2007) בטווח של יותר מארבע וחצי שנים לא היה אף שבוע שנכנס סינגל כלשהו של אף אמן למיקום כזה גבוה בשבוע הראשון שלו... נ.ב יכול להיות שזה נמשך אפילו יותר אחורה...פשוט התעייפתי מלעקוב אחרי כול השבועות... פשוט מדהים! סינגל ללא קידום עם קליפ לא ב"שמים"...בריטני תמיד בטופץ למעוניינים בינכם כבר פירסמתי את זה אבל בכול זאת נכון להיום הסינגל במקום ה-3 במצעד העולמי עם מכירות של 219,000 עותקים. (בשיא היה במקום השני עם מכירות של 247,000 עותקים בשבעו אחד)

0rin

New member
../images/Emo210.gifכששמעתי על זה הייתי בשוק ../images/Emo2.gif

אבל אם אומרים פה שזו שמועה אני מאמינה למה שכתבו בפורום ולא לשמועות...חח

למעלה