עדכונים ה - 1.12

In Rehab

New member
היא נראית כמו חייזר כבר...

בטח התינוק שלה יוולד פג או משהו מרוב שהיא לא אוכלת.

theone24

New member
../images/Emo6.gif תתפלא....יש מצב שהיא ממש סתומה....../images/Emo6.gif

אבל היא עדיין ממש מצחיקה.

In Rehab

New member
אם היא הייתה סתומה,

היא לא הייתה מרוויחה כסף לבד כמו שהיא עושה,אלא הייתה עצלנית ונשארת להתפנק כל החיים. היא לא כזאת טיפשה לדעתי.

ליאל44

New member
גמאני

חושב ככה עלאק אומרים ''פאריס מפונקת'' מפונקת זה לצאת כל היום לשופינג ופארטיס' {מסיבות נראהלי ככה אומרים באנגלית מסיבות} ועובדה שפאריס עובדת והיא הקליטה את האלבום שלה והכל וגם שלא נדבר על האהבה של המעריצים זה שהיא אוהבת את המעריצים וזה שהם אוהבים אותה בחזרה זה כל כך חמודד. ו''החיים הפשוטים'' חח תוכנית חובה וכן היא עושה את עצמה טיפשה אבל היא חכמה מאוד. בראיונות כאילו היא מתבטאת כמו איזה פאקצה אבל בריאיון עם לארי קינג היא התבטאה ממש אבל ממש חכם ממש נהניתי לשמוע מה הכלא תרם לה ואיך היא מתכוונת לתקן את מעשיה. פאריס גם תורמת לצונאמי מכספה וגם היא הלכה לא יודע למסיבה בהוליווד נראהלי כדי לשמור על חופי מאליבו שלא יהיה בהם פסולת, ליכלוכים, וזבל של אנשים וכו. והיא אמרה ''זה עצוב שככה החופים מתלכלכים וצריך לשמור על החופים שישארו נקיים'' וזה היה ממש דבר טוב וחכם מצידה להגיד. אבל דבר שאי אפשר להפריד זה פאריס והמסיבות חח כן פאריס אוהבת לבלות ולצאת למועדונים. אבל הבעיה היא שאני רואה תגובות במעריב-ריכלות ואנשים לא מכירים את פאריס באמת או לא רוצים להכיר אותה וחושבים ''האא מה הפאקצה הזאתי עוללה הפעם?'' והיא ממש חמודה מין עשירה כזאתי שכולם נהנים לצפות בה והיא כיפית מהממת ועשירה כולנו היינו שמחים להיות מפורסמים ועשירים כמו פאריס הילטון זהו. חח איזו חפירה על פאריס. אני רק אומר מנקודת המבט שלי מי שרוצה להמשיך לשנוא את פאריס שימשיך לשנוא אבל רוב האנשים שונאים אותה בגלל שזה הפך ל''טרנד'' לשנוא את פריס אבל תגידו מה שתגידו רואים שבריטני נהנית לצד פאריס ופאריס לא ליכלכה עליי בטקס פרסי האמטוי

In Rehab

New member
תגיד,אתה קרוב משפחה של שיר?../images/Emo6.gif

סתם אני צוחק...

Just Anna

New member
מעריצים ? ../images/Emo6.gif../images/Emo221.gif

אני זוכרת ההורים שלה אירגנו הפגנת מעריצים (
) כדי שלא יכניסו את פאריס לכלא , ובאו משהו כמו 3 אנשים
אבל האלבום שלה באמת מעולה , זה מה שקורה כשעובדים עם מפיקים מעולים ( וכשיש כסף ) .

ליאל44

New member
חח

אנה צריך גם יכולות קוליות טובות חח כן מסכנה פאריס חח אבל למשל בהקרנה של האלבום הם התחבקו המעריצים פאריס והיא התחבקה עם המעריצים וזה היה חמוד כזהה עלאק כולם האלבום שלה מכוער האלבום שלה מעולה

Just Anna

New member
האלבום שלה מעולה . ../images/Emo221.gif

אבל היא לא שרה טוב , בטח אלפי שיעורי פיתוח קול + אלפי אפקטים . וגם אם היא מצליחה לשיר , אין לה משהו מיוחד בשירה - כמו לבריטני או כריסטינה למשל .

ליאל44

New member
לא יודע..

מה איתך אבל אני התרשמתי לטובה מהקול שלה לא יודע אם ערכו אותה שיעורי קול לא שיעורי קול לדעתי היא שרה טובה מספיק כמובן שלא ברמה של בריטני או של מדונה או כמה שקשה לי להודות בזה גם ברמה של כריסטינה אבל הקול שלה מצוין לדעתי ואם שיעורי קול טובים היא יכולה להוציא עוד אלבום ממש טוב.

xtina 4 ever

New member
מה החרא?../images/Emo210.gif

אני לא מבינה איך אנשים בכלל כותבים את השם של פאריס בהקשר של שירה ליד השם של כריסטינה. כמה מגוחך.

ליאל44

New member
חח

מה את מתעצבנת וויקי אמרתי סה''כ שהיא לא ברמה של כריסטינה אבל יש לה קול ממש טוב.

Just Anna

New member
מה מיוחד כל כך במדונה ../images/Emo35.gif

היא שרה כמו כל אחד אחרי המוני שיעורים . בינינו .. כל ההישגים והמכירות שלה זה כי היא הייתה האמיצה הראשונה שהתחילה להתפשט איי שם בשנות ב80 ..

ליאל44

New member
מדונה

אגדה ותיזכר תמיד בגלל היכולות הווקאוליות הטובות שלה ובגלל ההופעות המדהימות שלה.

shay08

New member
חחחח לא חבל על התסרוקת הכ"כ יפה?../images/Emo122.gif

ופריס נראת ממש רע עם הקרה הזה! היא נראת כמו איזה רוסיה בת 35

YugiBoy

New member
למה חבל?

היא במסיבה עם אנשים שמכירים אותה והיא צריכה שיהיה לה נוח עם השיער... כל תסרוקת טובה דינה להיחפף מתישהו או להיחרב... זהו נגמר השטיח וכל הנצנצים... תן לה להנות בנוחות שלה
ולגבי פריס, כ"כ נכון

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifהמנחה של E! יוצא עם העוזרת שלה?!../images/Emo12.gif

כי ככה זה נראה בתמונות...

Kryptonite

New member
מעניין אם לפני שנה

הן היו מסוגלות לנחש מה יעבור עליהן (אחת כלא, אחת קרחת ומכון גמילה)...

למעלה